- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: ВиробляємоПродаємо
На 13 поверсі зловив 21 канал, на 1 поверсі - 5 каналів, причому, тих, яких не було на 13 поверсі. З цих 5 каналів не було ні СТБ, ні 1+1, ні ICTV, нічого подібного, а був канал Армія (тільки його і знаю), а інші 4 - перший раз в очі бачила. В мене на звичайній антені було більше каналів ніж на цій ж підсилювачем. Спеціально брали Т2 + антена з підсилювачем A-sus. Де те підсилення - так і не зрозуміла. Повна лажа
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Дуже погано працює на 1 поверсі
- Продавець ВиробляємоПродаємо
Доброго дня ! Схоже ви неправильно підключали і це дуже важливо ! Також важливо де саме ви підключаєте (м=відстань до ретранслятора ) . В такому випадку вам треба телефонувати нам для консультації , також у нас є обмін і повернення .
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: ВиробляємоПродаємо
Все добре працює, швидка доставка, дуже задоволена
Приємного користування!
- Олексій М***Відгук від покупця. Продавець: ВиробляємоПродаємо
найшов канали . наче все норм , але після наступного вімкнення написано програми не існує і канали не показує.довго мучався потім витягнув антнку для вайфай і канали запрацювали . може я щось зробив не так не знаю . т2 показує інтернет напевно не має сенсу ютуб не робе. мегого максимально порізане. iptv може але не спробував
- Продавець ВиробляємоПродаємо
Доброго дня ! Інтернет можливості в тюнері (Ютуб та інше ) треба налаштовувати. Вам треба розібратися. Якщо є питання , то телефон наш в гарантійнику.
Приємного користування !
- Ігор Р***Відгук від покупця. Продавець: ВиробляємоПродаємо
Все ок
- Переваги:
- Працює
- Продавець ВиробляємоПродаємо
Приємного користування ! Гарантія 12 місяців, обмін\повернення протягом 14 днів після отримання товару покупцем. Повернення коштів за повернутий товар від 1 до 7 днів (в залежності від черги і завантаженості). Працюємо для вас 15 років ! Магазин-партнер Розетка "ВиробляємоПродаємо".
- Вікторія Г***Відгук від покупця. Продавець: ВиробляємоПродаємо
Все працює,задоволена товаром на всі 100
- Переваги:
- Все дуже швидко отримала, консультант все докладно пояснив,завдяки консультації підключила все швидко і без проблем) Все чудово працює,хоча я баялась що без додаткової допомоги не підключу
- Костянтин М***Відгук від покупця. Продавець: ВиробляємоПродаємо
Щоб не тягнути провід від основного вирішив взяти т2 з кімнатною антеною,все поки працює,рекомендую до покупки
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: ВиробляємоПродаємо
Швидка доставка, гарно працює, набор супер, отримав і через 5 хв вже дивишся телевізор)
Приємного перегляду)
- Александра М***Відгук від покупця. Продавець: ВиробляємоПродаємо
Все добре, працює
- Переваги:
- )))
Приємного користування!