Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Комплект Т2-телебачення: тюнер DVB-T2 з функціями медіаплеєра і IPTV/WebTV-плеєра Eurosky ES-16+ антена для Т2 кімнатна з підсилювачем A-sus 0,3 (прийом сигналу до 35 км від ретранслятора)

Оцінка користувачів 3/5
на основі 4 відгуки
  • Артем Н***
    Відгук від покупця. Продавець: ВиробляємоПродаємо

Не знаю как удалить предыдущий отзыв, но приставка отличная, а вот инструкция не полная. Без посторонней помощи не разобрался. Приставкой пользуюсь 2а месяца. Была бы инструкция более информативной, то начал пользоваться раньше.

Переваги:
    Работает довольно быстро, без нареканий.
    Недоліки:
    Инструкция. Усилитель антены слабоват, приходится антену поправлять.
    • Продавець  ПроизводимПродаем

Дякуємо за відгук, приємного користування!)

• Владислав
    Відгук від покупця. Продавець: ВиробляємоПродаємо

тюнер може бути тільки антена погана, не ловить нічого або якщо і ловить то 6 каналів на яких постіно нема сигналу. Поставив антену з іншого телевізора і знайшло 34 канали. Хоча менеджер запевняв, що це хороший комплект і все буде працювати

• Продавець  ПроизводимПродаем

Добрий день, антена може не одразу зловити сигнал, потрібно змінити її положення та знайти оптимальне місце для прийому сигналу. Як Ви і зробили!) Приємного користування!)

• Владислав

антену я вашу викинув і купив іншу

• Артем Н***
    Відгук від покупця. Продавець: ВиробляємоПродаємо

Хуже инструкции и приставки ни где не встречал. Сначала облащил просторы инета в поисках как подключить вайфай... И нашел кто знает где подсказку о зеленой кнопке, а когда прошел поиск то теперь после ввода пароля надо еще что то сделать, а что кто его знает!

Переваги:
    Пока не нашел
    Недоліки:
    Неадекватная инструкция на данный момент
    • Продавець  ПроизводимПродаем

спасибо за отзыв)

• Андрей А***

Нужно нажать ок и сохранить, потом перейти в iptv или куда нужно... Там сама приставка подсказывает.

• Олена С***
    Відгук від покупця. Продавець: ВиробляємоПродаємо

Самі справжні БАРИГИ. Замовив комплект, прийшло не все. Перевірити при отриманні не було часу. Подзвонив поспілкуватися з "професіоналами" своєї справи. Почув відповідь - "це вкрали або на розетці або ви. Ми можемо звісно провести розслідування але навряд ви щось отримаєте. Запропонували докупити в вони зроблять знижку щей безкоштовну доставку але ціна зі знижкою дорожче чим у других з доставкою того самого товару що запропонували і тієї ж моделі. РОЗЕТКА фільтруйте якось ці шарашкіні контори тому що вони вас зрівняють до свого рівня

• Продавець  ВиробляємоПродаємо

Якщо ви не перевірили комплектність товару при отриманні , то скарги не приймаються. Гарантія 12 місяців, обмін\повернення протягом 14 днів після отримання товару покупцем. Повернення коштів за повернутий товар від 1 до 7 днів (в залежності від черги і завантаженості). Працюємо для вас 15 років ! Магазин-партнер Розетка "ВиробляємоПродаємо".