Відгуки покупців про Робот пилосос Roborock S7 White

Оцінка користувачів 3.9/5
на основі 42 відгуки
  • Инна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

В августе 2023 года купили и не могли нарадоваться, но в декабре перестал собирать мусор, сдали на гарантийный ремонт, били в шоке потому что в заключении написали что неисправный двигатель, пайка двигателя на розетки его не проверишь потому что нужно подключать вай-фай и долго загружать программы. Когда настроили дома били шокировали что даже хлебные крошки не собирает !!!!Будем задавать в опять но не знаю что с этого получится

Переваги:
    Недоліки:
    Все
  • Олексій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Купляв, був готовий до того, що це порохотяг, з імітацією миття. По факту - дуже гарно миє підлогу, може повністю прибрати потребу у ручному прибиранні. Батарея за 90 квадратів не просідає нижче 50%, контейнер для пилу можна витрушивати не кожного разу.

• Денис

Постійно вилітає помилка

Переваги:
    Добре миє
    Недоліки:
    Зламався через 1,5 роки
  • Инна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Очень долго шла к этому читала много отзывов. Это такое облегчение для уборки, квартиру в 80 кв. уберет за час максимум, вечером приходишь с роботом а дома уже чистота. теперь ни на секунду не сомневаюсь за что такие деньги.

• Влада З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Идеально справляется с шерстью и волосами, неплохо моет пол - а главное его можно влючить, когда дома никого нету и прийти в уже чистую квартиру

Переваги:
    качество уборки
    Недоліки:
    иногда сбивается навигация и начинает биться в стены
  • Евгений
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Через год помимо мытья пола, померла навигация. каждый раз рисует новую карту поверх, путается в комнатах, и тыкается в стену. Датчики протирал, но толку. За такие деньги лучше взять самсунг

Переваги:
    Недоліки:
    китайское
    • Дмитро С***

порекомендуйте, будь ласка, яку саме модель?

• Андрей Х***

Пушка! Реально топчік

Переваги:
    Крутий як термінатор
    Недоліки:
    Не ферарі
  • Игорь С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Бомба апарат всім рекомендую!!!

• Валерий Р***

роботает хорошо

• Станіслав С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

9 січня придбав цей девайс. Виявилось він навіть не включаєтся і 10го повернули товар назад та чекаємо якихось новин. Сказали відправлять на дагностику, хоча не розумію яка діагностика якщо його навіть ввімкнути не змогли. Вже кінець 25го і жодних новин ба навіть виходу на контакт стосовно повернення грошей чи заміни. Не грошей не пилесоса. Не беріть нічого в цьому магазині. І раніше працювали не дуже а зараз в часи війни та кризи взагалі чхати на всіх хотіли, торгують не ліквідом та щей ні тороплятся повертати, телефони всі не працюють, переводять на сайт, в чаті теж не вирішують нічого.

Переваги:
    Не дізнався
    Недоліки:
    Не вколючався одразу після покупки
    • Інна

ну так два тижні зазвичай діагносника
      напишіть до чат боту та дізнайтесь стан справ
      для чого ви це пишите тут? що це вам дасть

• Евгения Д***

Я також намагаюсь повернути кошти за неякісного робота. Сервіс Розетки - це просто жах!

• Інна

Евгения, до чатботу звертались?

• Максим К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Rozetka, не розумію чому, але пилосос від'їжає від зарядної станції, як тільки вимикають світло. Як це виправити. У знайомих, що купили таку ж марку такого не відбувається.

Переваги:
    Добре прибрає
    Недоліки:
    Покидає зарядну станцію, коли вимикають світло
    • Олександр

В мене теж від’їжджає при вимкненні світла.

• Владислав

Тоже самое. Я писал в поддержку много раз , они твердят что это такая модель и так должно быть. Но так не должно быть я нашел проблему. Если будет интересно скину видео. Там я показал проблему.

• Стефан

Також від'їзжає, якщо є якесь рішення, поділіться, будь ласка

• Владимир Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Користуюсь місяць, все гуд. Не думайте якщо вона миє підлогу то вона буде її мити як людина, п‘ятна може залишати. Пилососить чудово

Переваги:
    Бімба, я в шоці
    Недоліки:
    Не забувайте чистити час від часу
  • Марина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Як вирішити проблему з помилкою 21(робот жаліється на датчик висоти,починає хаотично їздити задом і вимикається,просить переставити в інше місце і перезавантажити і це не допомагає) Додаток пише про помилку вертикального бампера. Всі датчики чистила,допомогло рівно на одне прибирання,а тепер і це не допомагає. Не рекомендую,такі величезні гроші,а вистачило рівно на гарантійний рік справної роботи ,потім почались проблеми. Вже носила до майстра з проблемою ,коли він жалівся на морий фільтр,хоча він був сухий і новий - почистили,тепер вилізла нова проблема через місяць

• Кристина О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Через місяць перестав працювати, чекала 3 тижні на возврат грошей, але коли працював, він був ідеальний, вичищав все під нуль.

Переваги:
    Ідеально чистить підлогу
    Недоліки:
    Зламався
  • Марина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Прослужив рік і два місяці. Всмоктуванність пилу треть від того,коли був новий. Заміна фільтру не допомагає !!!!

• Сергій

Загляньте у щілину, куди через фільтр повітря втягується, там однозначно пил "збився" і його просто потрібно витягнути

• Ігор Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

В цілому пилосос хороший, вартує грошей, добре сканує приміщення, залазить в такі місця в яких я і не прибирав.
    Є пару негативних дрібниць про які хочу згадати:
    1. дуже складний пилозбірник, пилюку висипати не просто, треба добре потрусити
    2. силіконова щітка дуже шумна на плитці. по лінолеуму шум прийнятний, а по плитці відчутно голосніше і з'являється стук. Може якщо у вас нема людей з довгим волоссям то краще взяти s5 з стандартною турбощіткою.
    3. погано залазить на м'які килими. в дитячій килим з килимового покриття , прооверлочений. на кутах був змушений зробити "заборонені зони", бо залізти не може, чепляється и мне килим. думаю інші так само будуть себе вести, просто попереджаю.

Переваги:
    майже не намотує довге волосся на щітку - збирає в пилозбірник.
    Недоліки:
    незручно висипати сміття. шумить на плитці.
    • Євгеній

Хоч може вже й запізно, але все ж. Теж рік тупив з контейнером для сміття, витрушуючи його через віконце, поки на ньому ж не побачив інструкцію. Задня панель повністю відкривається і дозволяє легко все витрусити

• Катя Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Пишу відгук так як сама перечитала їх дуууже багато. Вибирала пилосос півроку....( як не більше) У нас скрізь коври і двоє малих дітей))) Дуже боялася, що не поїде по такому покриттю... Але це чудо техніки справляється на всі 100%) Користуюсь лише тиждень, але я готова розцілувати того хто придумав робот-пилосос) Кожного дня він знаходить кучу сміття) Про миття нічого не скажу так як ще не користувалася...

Переваги:
    Добре пилососить коври)
    Недоліки:
    Ціна кусюча...
  • Александр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Купили цей робот в жовтні 2021, з роботою справлявся добре - і миття підлоги і чищення коврів. Але після 5 місяців використання при заїзді на коврик пише, що фільтр вологий і потужність всмоктування автоматично перемикається на нижчу. Хоча фільтр сухий, пробували навіть з новим. Відповідно якість роботи пилососа на коврі стала незадовільна, багато сміття залишає. Здавали в сервісний центр в м.Полтава, помилку не знайшли. Відправили у сервісний центр Розетки-і сьогодні отримали тел дзвінок, що вони відправляють його назад, так як нічого не знайшли. Якщо ніякої поломки немає, то чому пилосос перестав справлятись з своїми функціями на коврі? Коври ті самі що і були, якість поверхні не мінялась, квартира та сама, інтенсивність забруднення теж така як була в жовтрі 2021, чистимо його згідно інструкції після кожного прибирання

Переваги:
    Миє підлогу добре, зручно користуватись додатком, заряду цілком вистачає на прибирання квартири 85 кв м
    Недоліки:
    Після 5 міс використання автоматично знижує силу всмоктування при заїзді на коврик, пише що фільтр вологий
  • Евгений
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Брал за 16к, Такое себе, ожидал гораздо большего, частенько тупит, функция для простукивания ковра бесполезная, из-за того что щетка одна мусор убирает хуже (более дешевый вариант работает лучше), расходники тоже недешевые, ну и частая как и у всех проблема, перестал мыть пол через год после покупки, буду отправлять в сервис
    Скорее не советую, чем советую

Переваги:
    За эти деньги - нет
    Недоліки:
    Перестал мыть пол
    • Немо С***

воду фильтрованую лил?

• Евгений

Нет с крана, конечно фильтрованную

• Марин И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Поскольку сейчас сижу дома с котом (Мейн Кун) и жены нет, то бывает лень дотошно все убирать. Особенно пострадала ковровое покрытие в спальне от шерсти кота.
    Зарядил робота по полной и решил провести полную уборку квартиры. Хватило робота на 90 минут или 92 м2, после чего он пошел заряжаться. В час он восстанавливает примерно 20-25% заряда. Со второй попытки решил все таки дать ему миссию ранга - Эпик (ковер в спальне). У кого есть длинношерстные коты меня поймут. С первого раза удалось собрать 1 набитый контейнер шерсти, но положение не особо поменялось. Ковер как был оккупирован шерстяными островками, так и остался. Тогда я решил повторить задание. Робот тратит в среднем 20-25 минут комнату 18м2. Уточню еще момент, я каждые 10 минут стал проверять мусорный бак и случилось чудо. Он забивался быстрее чем я успевал его выкидывать. По итогу за 2 уборки удалось до отказа забить мусорный бак пылесоса 6 раз шерстью. Ковер выглядит достойно, но для чистоты эксперимента буду чистить пока за 1 уборку бачок будет наполнен не больше чем на 1/3/

Переваги:
    Вычистил ковер от шерсти кота и волос жены
    Недоліки:
    Долго заряжается.
  • Чурикова Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Это самая лучшая вещь в моем рейтинге покупок. Воду паливаю дистилированную, и купила сменную тряпочку, чисто и свежо. Единственное что бы посоветовала будущим пользователям - перед влажной уборкой тряпочку мочить самому пож краном, т.к. робот не определяет ее на влагу и подает воду одинаково медленно. Ну и не использовать моющие средства.

Переваги:
    Одни плюсы
    Недоліки:
    Может быть цена, но мне этих денег не жалко.
    • Татьяна

Подскажите где купили сменную тряпочку?

• Чурикова Т***

посилання тут же, на розетке, но у партнеров.

• Олеся П***

#моєрозпакування
    Це наш перший робот-пилосос тому, порівняти не маю з чим.
    Додаток дуже зручний і простий в користуванні, підключення швидке та зрозуміле, додаткова інструкція не потрібна. Робот сам розділяє кімнати. вам лише залишається налаштувати потужність та силу подачі води для вологого прибирання на різні покриття кімнат.
    Користуємось два тижні, якістю підтримуючого прибирання дуже задоволені. По кутках та між ніжками стільців прибирає досить якісно, добре пилососить килим (під час прибирання килиму автоматично збільшує потужність). Дуже добре відмиває ламінат. 2х кімнатну квартиру прибирає за 1,5 год, баку води вистачає, заряду акумулятора також ( лишається 45%). Користують через день, помітили що навіть порохів стало менше в квартирі.
    Єдиний мінус - це прибирання ванної кімнати. У нас завищені пороги - робот-пилосос не може туди заїхати, доводиться ставити його руками та використовувати режим "точкове прибирання". Після того, як ставимо за межі ванної кімнати - чомусь не може зрозуміти де він знаходиться та самостійно повернутись на базу, доводиться заносити.
    Є українська мова в налаштуваннях, що дуже приємно.
    Якщо у вас є діти і ви не маєте можливості щодня пилососити та робити вологе прибирання - дуже рекомендую. Це чудовий помічник.

Переваги:
    Якість підтримуючого прибирання
  • Лилия В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Агрегат шикарнейший, полы перманентно чистые, дали ему кличку Камушек, приклеили сверху маленький коробок чтобы он ещё и работу курьера между комнатами выполнял.

• Николай
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Ковры не было возможности пропылесосить, влажную уборку делает нормально, но застывшие пятна от геля для стирки с плитки не смывает, и тряпка для влажной уборки достаточно маленькая и становится очень быстро грязной - после каждой комнаты стираю, что забирает время. Если позволяет место - лучше брать отдельно робот-пылесос и отдельно робота который моет полы, но если нет - этот достаточно хорош

• Руслан

Моющий Legge 7 тоже забивает моющую тряпочку, если долго не убирали.
      У Roborock 7 лучше ориентация в квартире, чем у Legge 7. После покупки Roborock 7 , L7 выезжает очень редко - туповатые алгоритмы ориентации и более шумная работа.

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Супер девайс. Свої функції виконує на 100%. Але є одне але. Надіслали девайс, виготовлений для російського регіону. Тому доступні лише англ. і рос. голосові пакети, що не дуже приємно.

Переваги:
    Прибирає за вас
    Недоліки:
    Відсутність українського голосового пакету
    • Дарья

В приложении Роборок меняется язык на украинский.

• Євген

Я знаю, що мову робота можна змінити в додатку. В моєму випадку доступна лише англійська та російська.

• Євген

Я знаю, що мову робота можна змінити в додатку. В моєму випадку доступна лише англійська і російська.

• Вікторія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Шикарний! Миє краще ніж я шваброю. Розумний, не гучний, моя любов з першого погляду

Переваги:
    Миє добре
    Недоліки:
    Низькуватий напевно, бо з товстого килима не так добре збирає сміття як мій перший робот від Сяомі
  • Михаил К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Агрегатом доволен как слон! Жду появления в продаже докстанции с самоочисткой.

Переваги:
    Лучший робот на сегодняшний день.
    Недоліки:
    Борщ не варит.
  • Сергій Т***
  • Олег Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

когда покупал думал игрушка жене. Но оказался реальным трудягой. составил карты быстро, моет ламинат хорошо и быстро

Переваги:
    помошник
  • Андрей К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

До этого два года был пылесос Xiaomi Mijia Mi Robot Vacuum Cleaner (посилання), буду сравнивать с ним.

1. Не нашел его в приложении Mi Home, подключил к Roborock.

Он запоминает карту после первого раза, и на ней ты можешь поставить виртуальные ограничители. Для предыдущего мы пользовались неудобными физическими ограничителями - лентами черного цвета, но новый пылесос их не видит. Виртуальные стены гораздо практичнее. Также можно задать расположение ковров, или где не надо мыть пол.

Настраивается сила всасывания и усилия полотера как в общем, так и по областям. Также есть режим глубокой очистки, когда он дважды проходит по области.

2. Гораздо тише, чем предыдущий на стандартном режиме.

3. На коврах он поднимает моющую щетку, чтобы не мешала и усиливает силу всасывания.

4. При заезде на док поднимает моющую щетку, чтобы пол не намокал.

5. Перед запуском тряпку надо смочить, иначе первые 10 минут влаги будет недостаточно. При запуске по расписание предварительное смачивание сам делает.

6. На настройках по умолчанию 65 м2 убрал за 70 минут. Заряда примерно половина еще осталась. Воды осталось в баке чуть меньше половины.

7. Щетка новой конструкции, волосы не накручиваются и чистить легче.

8. Отдельно будет станция авто-очистки, но я не вижу в ней смысла. Она громоздкая, пылесос все равно надо руками чистить, ну и проверять надо что он засосал, может что нужное там будет.

9. Есть украинская озвучка, дуже приємно.

Переваги:
    Тихий, быстрый, удобный
    Недоліки:
    Не нашел
    • Екатерина Г***

Вот спасибо Вам огромное за такое развёрнутое описание!!!
      Я чуть сегодня другой не взяла почти заказала, и вспомнила про моющую насадку!
      Вчера в 6 утра не спалось зашла на этот робот попала на вообще сообщение, и запомнила что именно он подымает моющую насадку когда нужно это очень удобно ))
      Но сегодня чуток забыла…У других не нашла такой функции.
      Завтра жду нашего нового друга ))
      Есть беспроводной пылесос, но сейчас живут гости с собачками плюс наша да и ребёнок, нет сил уже каждый день мыть полы )

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

З пилососом поки намагаємося товаришувати. Вбираю кожного дня і десь він знаходить купу сміття. Баку для сміття вистачає на два рази. Цікавить у виробника на який термін вистачає щітки червоної,щітки з силіконових вусиків,мікрофібри і хепа фільтру при умові використання кожного дня? Мікрофібра багаторазова,хепа фільтр здається миючий,але все ж,як часто вони міняються і швидко зношуються? Бо інформації в Інтернеті не знайшла.
    Пилосос швидко забивається болотом. В айлайфі такого не було(чистиш тільки фільтр в основному). Після декількох вбирань сьогодні розібрала і ахнула. Червона щітка покрита багнюкою,наліт прийшлось знімати вологою серветкою. Вхід до червоної щітки в болоті, теж протирала кожну деталь. Волосся під червоною щіткою накрутило на штир,прийшлось акуратно обрізати,бо так просто не знімалось. Що я не так зробила? Наче все стандартно - сухе і вологе прибирання одночасно і підлога за день до отримання пилососа була вимита вручну.

Переваги:
    Не руками,завжди знайде купу сміття Палас з низьким ворсом чистить на відмінно,не зрівняти з старим моїм айлайфом,в якого за два роки використання батареї стало вистачати на 20 хв. 39 кВ /30% заряду
    Недоліки:
    Маю волосся нижче пояса,червона щітка його накручує,тяжко знімати, сьогодні зрізала ,не знаю,як розбирається сама щітка. Пилосос швидко забивається болотом ,треба розбирати щоб протерти деталі
    • Сергій

Щітка розбирається, потрібно крутити бокові кріплення і вони знімуться

• Юлія

Доброго дня! Якє болото не зрозуміла ? Користуюсь таким же, ніякого болота не має. Одразу сухе та вологе прибирання. Волосся в мене не таке довге, на щітку наматує дуже мало ( уточнюю не на красну частину, а на краї щітки- я знімаю одразу після прибирання). Я очищую кожну частину після прибирання. Якщо не чистити , можливо і я не зможу зняти волосся без допомоги ножиць. Тряпку праю під краном і висушую, потім одягаю назад.

• Олександр Д***

для зрізання волосся й існує ніж, що в комплекті з пилосмоком, біля контейнеру зі сміттям )

• Олеся

Моя распаковка

• Оксана Л***
    Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Дуже задоволена покупкою, навіть коври чудово прибирає. Жалію , що не придбала раніше цього помічника.

Переваги:
    дуже класна штука
  • Балашкевич Л***

Пользуюсь месяц роботом,довольна.

Недоліки:
    при отключении света отьезжает с док станции
  • Олена П***
    Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

У порівнянні з минулими першими моделями роботами - туповатий. Пропускає зони,ніби і їздив,але по факту крихти залишаються. Якщо і є пляма на плитці,то вона і залишиться. Зручно звичайно з таким помічником,але не на 100%,лише на 70%.

Переваги:
    -дизайн
    -підключення до телефону та вай фай
    -зональне прибирання
    -зміна режиму швидкості прибирання та вологості
    Недоліки:
    -Пропускає зони,особливо біля столу. Потрібно знову включати на зональне прибирання і леше з разу 2-3 буде прибрано.
  • Доронина Е***