Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Мотокоса Vitals Master BK 3109-4a (4-х тактний)(53951)

Оцінка користувачів 3.7/5
  • Валентина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Пропрацювала згідно гарантії! Тільки но гарантія скінчилась, почалися проблеми,карбюратор, тощо.Зараз не можливо користуватися,все перебрав,але причини не знайшлося,чому не заводиться.Збірка дешева,якщо в магазині купувати,щоб бачити що купуєш,ні за що не купили б.

Переваги:
    Тихо працювала.
    Недоліки:
    Все інше

Добрий день! Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що ваш досвід був негативним. Ми цінуємо, що ви повідомили нам про це

• Віталій

Нормальна бюджетна мото коса

Переваги:
    Надійно працює вже кілька років.
    Недоліки:
    Шланг паливний не дуже зручно розташований, тому трохи може заважати в експлуатації
  • Виталий Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купував на сайті, щоб бачив її наяву, а не на фото - від покупки утримався б. Картер двигуна, корпус зчеплення, редуктор - із сірого пластику (на фото сприймаються як металічні). Дуже хотів би, щоб мої побоювання щодо міцності конструкції були марними. Мастило в двигун і редуктор залив відповідно до Інструкції. При косінні трипелюстковим ножем після відпускання важеля дроселя (коли ніж крутиться за інерцією) відчувається тривожний скрипучий звук в редукторі, при косінні шпулею такого не відчувається. В перший же день роботи (після обкатки) вийшов із ладу стартер: після чергового запуску двигуна шнур пружиною назад не втягнувся. Почав знімати стартер, а один із шурупів (той що біля сапуна) штатними викрутками комплекту інструменту не викрутився, втратив грані і не викручується, мабуть прийдеться висвердлювати. Прийшлось відкрутити болти зі сторони зчеплення, трохи розширити сторони корпусу двигуна за рахунок гнучкості пластику і повністю зняти весь корпус. Розібрав стартер, пружина "вистрелила". На щастя, виявилась цілою, тож зібрав стартер із другої спроби. Конструкція зачеплення за храповик сподобалась (правда, все дуже ніжне), хоча зібрати її без допомоги пінцета було б важко. Встановив стартер, двигун запускається. Це перші враження, і якщо після цього всі негаразди закінчаться, буду вважати покупку вдалою.

Переваги:
    Двигун легко запускається, відчувається більша потужність у порівнянні з двохтактним двигуном
    Недоліки:
    Головки шурупів пластикового кожуха двигуна на рівні радянських меблевих :(((
  • Петро Т***

Замовив вдруге.
    При розпаковці ніяких пошкоджень не помітив.
    Дяку, ROZETKA.
    Комплектація приємно здивувала, вона від тепер така, як у дорожчої, і більш потужної чотиритактної моделі BK 3912-4a Prime :
    „Ранцева жилетка
    Дві шпулі з волосінню
    Два мотки різальної волосіні
    (2,4 мм. По 15 м, Витий квадрат)
    Трипелюстковий ніж
    40-зубчастий ніж
    Нерухомий ніж
    Захисний кожух
    Ємність для палива
    Комплект інструментів і кріпильних виробів
    Тканинна сумка для набору інструментів
    Тюбик мастила для редуктора."
    Проте, як на мене, то не вистачає лійки, яка є на фотографії.
    Помітив, що штанга трохи модернізована, у кращу сторону, на відміну від попередньої, вона відтепер без отвору для фіксації захисного фартука.
    Замовив цю, а не більш потужну модель Prime, тому, що на практиці вона економніша.
    У попередньої коси на двигуні спостерігались підтікання, та забруднення під час експлуатації, чого ще не можу сказати про нову, щойно придбану, тому, що ще не встиг це перевірити, але гадаю, що це недолік мотокос Vitals, особливо чотиритактних.
    Хотілося б, щоб одна із шпуль, була б меншого діаметру, що іноді зустрічається при комплектуванні, тому, що та, що йде в комплекті важка, і створює вібрацію, і дискомфорт при косінні.

Переваги:
    Економна.
    Недоліки:
    З часом, після кількох років експлуатації, доведеться постійно стежити за рівнем масла у картері.

Дякуємо за ваш відгук! Приємного користування.

• Олефиренко С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Мне наверно не повезло. Где-то из под глушителя во время обкатки появилось подтекание масла. Ранее видел обкатку двух других таких-же мотокос и такого не било. Там в конце обкатки наблюдались пропуски искры на свече и люди меняли свечи. В меня свеча уже другая и все ОК. С подтеканием масла пока в раздумьях что делать: отправлять на гарантию или смотреть самому.

Переваги:
    Тихая, экономичная.
    Недоліки:
    Еще не работал, только обкатал как в инструкции 10часов и где-то из под глушителя появился подтек масла.
  • Кравчук П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Після придбання мотокоси пройшов місяць. В роботі себе показує набагато краще за двухтактну. Комплектація після доставки з магазину - без проблем, зібрав дуже швидко - без проблем. Придбанням задоволений. Рекомендую.

Переваги:
    Заводиться з першого разу, двигун робить без перебійно, набагато тихіше двухтактноі.
    Недоліки:
    Не виявив.
  • Михаил В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Мотокоса неплохая, но розетка как продавец ужасная. Купил мотокосу, проверил комплект, но по не знанию не увидел что нет шлицевой гайки без которой с ней не возможно работать. Обратился в розетку 21го июня и 8го июля только получил ответ от розетки что поставщику сообщили. Я спросил у поставщика почему так долго, они сказали что им только передали информацию. В итоге мне отправили не доставки детали и к тому же с доставкой за мой счёт. Почему я должен платить за ошибки продавца, или поставщика??? Я хотел купить товар и пользоваться, а не получить кучу проблем. Ужасный сервис от розетки.

Переваги:
    Мотокоса нелохая
    Недоліки:
    Некомплект, ужасный сервис розетки
      Эксперт Rozetka

Добрый день, Михаил! Приносим свои извинения за причиненные неудобства. Спасибо за предоставленную информацию. Мы примем меры для улучшения качества работы нашего магазина и недопущения подобных ситуаций в будущем.

• Анатолій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

При отриманні, в присутності курєра не замітив пошкодження гофри

Переваги:
    Пройшла обкатку,трохи дав нагрузку(леска,ніж)
    Недоліки:
    Пошкоджена гофра
      Эксперт Rozetka

Доброго дня, Анатолій! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.

• Михаил В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Мотокоса робоча, проте комплект не повний, поки проходила обкатку не помітив що не має шліцьової гайки без якої неможливо працювати з мотокосою через сильну вібрацію

Переваги:
    Тиха
    Недоліки:
    Не повний комплект
      Эксперт Rozetka

Доброго дня, Михайло! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемось. В майбутньому, будь ласка, використовуйте цю форму.

• Andrey K***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Коса прийшла немає книжечки та гарантії як вирішити це питання!!!?

Переваги:
    Коса чудова
    Недоліки:
    Немає гарантії та бумаг
      Эксперт Rozetka

Доброго дня, Андрій! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. З докладною інструкцією по отриманню гарантійного талона Ви можете ознайомитись за посиланням . Також хочемо звернути Вашу увагу, що на нашому сайті можна сформувати талон в електронному вигляді (посилання для завантаження знаходиться під товаром) і роздрукувати у зручний для Вас час за посиланням .

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Претензии к упаковке для пересылки - плохо упаковано - разлилось масло.

Эксперт Rozetka

Добрый день, Ольга! Приносим свои извинения за причиненные неудобства. Спасибо за предоставленную информацию. Мы примем меры для улучшения качества работы нашего магазина и недопущения подобных ситуаций в будущем.

• Владимир М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

При распаковке оказалось, что очки сломаны, но учитывая их качество, то не удивительно. Открыв коробку с валом сразу бросается в глаза вмятина на конце, не знаю названия, но скорее всего при транспортировке где-то аккуратно положили. Круче всего, что винт который держит крепление защитного кожуха был хитро закручен, а хитрость заключается в двух проволочках, которые не дают выпадать болту из сорваной резьбы. Сижу и не знаю, что делать, использовать или вернуть

Переваги:
    Внешне красивая и красная
    Недоліки:
    В работе не была, неизвестно пока
      Эксперт Rozetka

Добрый день, Владимир! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику через форму обратной связи (внизу страницы) для решения проблемы, мы с Вами свяжемся. В будущем, пожалуйста, используйте эту форму.

• Соколовський Б***

Аналогічна вмятина на валу була, знизу( Це вже якась закономірність

• Андрей
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Ну и что мне теперь делать ? Получаю второй товар и опять с дефектом. Если на микроволновку удар был сбоку то теперь разбита основная режущая часть

Эксперт Rozetka

Добрый день, Андрей! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику через форму обратной связи (внизу страницы) для решения проблемы, мы с Вами свяжемся. В будущем, пожалуйста, используйте эту форму.

• Соколовський Б*** Васильович
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купив на Розетці мотокосу Віталс мастер 3109-4а. Вона була у маслі та було чути запах бензину. Це б/у товар чи так перевіряли товар перед відправкою? І був погнутий конічний редуктор

Эксперт Rozetka

Доброго дня, Богдан! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемось. В майбутньому, будь ласка, використовуйте цю форму.

• Олександр О***

на фото редуктор цілий, це видно по гайці яка рівненько стоїть відносно осі. Криво стоїть лише шайба бо не закручена.

• Роман Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Мотокоса прийшла, комплект повний. Єдине що не має гарантії. До кого звертатися?

Эксперт Rozetka

Доброго дня! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. З докладною інструкцією по отриманню гарантійного талона Ви можете ознайомитись за посиланням .

• Валентина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Заказ пришел в неполной комплектации.Отсутствует штанга к косе.

Эксперт Rozetka

Добрый день, Валентина! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику через форму обратной связи (внизу страницы) для решения проблемы, мы с Вами свяжемся. В будущем, пожалуйста, используйте эту форму.

• dzherypa
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Звертаюся до Розетки чи до представника бренду!
    В комплекті була інструкція до іншої коси, 2-х тактної, де мені взяти інструкцію до цього товару???

• Максим Л***

вы лучше в поддержку производителя напишите, они вам вышлют

• Олександр О***

На офіційному сайті Віталс можна скачати інструкцію.

• Олег

Добрый день

Купили у вас мотокосу. При сборке обнаружили, что нет всех деталей.

Нет верхнего фиксатора ранцевой жилетки на штанге, а также на жилетке нет ни одного фиксирующего хомута (длины затяжки)

Недоліки:
    не полная комплектация
      Эксперт Rozetka

Добрый день, Олег! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику через форму обратной связи (внизу страницы) для решения проблемы, мы с Вами свяжемся. В будущем, пожалуйста, используйте эту форму.

• dzherypa
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купив цю косу та інструкція в комплекті взагалі від іншої моделі (552s black edition).
    Це тільки мені таку вкинули чи у всих так?
    Також була не закручена пробка і з коси витекло масло.

Підкажіть будь ласка чи потрібно робити суміш бензину з мастилом чи заправляти чистим бензином!?

• Александр Б***

Чистий бенз. Масло для 4т,отдельно.

• Сергій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Пройшов рік користування. Вирішив підписатись. Загалом товаром задоволений. В порівняні з двохтактною, якою користувався 6 років і витратив на ремонт дуже багато. Ця за рік служби ніразу не підвела, хоча в роботі була досить багато. Ніде протікань не має, вібрація і шум мінімальні.рекрмендую.

Переваги:
    Малий розхід пального. Низька ціна
    • Петро Т***

Немає протікань?
      Це чистий обман.
      Саме протікання і є основним недоліком цієї мотокоси.

• Хомыцький В***

Напишеш до буде через років 7 хотяб

• Михайло

У мене ця коса з 2016 року, брав не на Розетці, ніяких ремонтів, тільки мастило в самій косі та в редукторі міняю, та шпулю бажано вже поміняти. Мені більше подобається 4 тактний мотор, якщо років 8 він відпрацює в ремонт думаю немає сенсу здавати, візьму таку ж, не дорого в порівнянні з іншими марками такого типу.

• Виталий В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Користуюся косаркою майже все літо. Зробив з десяток покосів по 20 соток.
    Чотирьохтактний двигун працює тихіше, за 2-х тактний, а запах вихлопу на так дратує.
    Жилка валить свіжу траву із стовбуряками до 20 мм легко, а пильний диск легко валить дерева до 30 мм. Нажаль, через декілька разів використання на диску відлетіла твердосплавна коронка на одному з зубів.
    І ще про один неприємний недолік - у комплекті на вистачало одного болта М6 з внутрішнім шестигранніком. Прийшлося ставити звичайний (так що коли куплятимете - перевіряйте комплектацію).

• Гость

Точно такой же недостаток с болтом М6 обнаружил и у своей косы).Также не было болтов для защитного кожуха.

• Андрей
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Когда-то была коса алко, но из-за ненадобности уехала "на деревню к дедушке".
    В этом году снова появилась необходимость в мотокосе, т.к электротриммер ми заросли не в состоянии был скосить.
    Решил попробовать 4-х тактник. Комплектация богатейшая. Чтобы подстроить, прикрутить, открутить даже не пришлось лезть в чемодан инструментами - в комплекте все ключики, отверточки, шестигранники есть.
    Залил бензина, решил обкатать двигатель. Проверил масло - по нижнему уровню щупа. Полный бачок заканчивался около 4,5 часов работы на хх. В общей сложности оттарахтел двигатель где-то 6,5-7 часов вместо положенных 10. И хорошо, что не обкатывал все 10!
    Решил слить масло, как пишут в инструкции. Открутил щуп, перевернул двигатель и... еле выжал с него 10 кубиков! масла. Цвет черной серебрянки. Залил до полного масло, залил бензин. Решил испробовать на ходу с небольшой нагрузкой. Поставил 40 зубный диск, благодаря его инерции особо двигатель крутить не пришлось - косил отлично. Выкатал бачок бензина, выкосил 5 соток клевера с бурьяном. Слил масло - та же черная серебрянка. Походу обкатывать его надо не с одной заменой масла, а после каждого спаленного бачка пока масло не будет чистое.
    В общем для дачи вещь классная за эти деньги.
    П.С. Диск сцепления у меня ровно стоял, но вибрация все-равно есть. Небольшая, но за час работы пальцы на курке немеют. Редуктор (или нижний подшипник) шумит, хоть и смазки в редуктор напихал.

Переваги:
    Недорогая, хорошая комплектация, 4-х тактный двигатель.
    Недоліки:
    Пока не обнаружил.
  • Егоров Е***

В целом двигатель норм.
    Штанга пришла с надетым коническим редуктором (сразу не обратил на это внимание), а потом при сборке обнаружил что он прикручен косо (под 45 град.). Разобрал...прикручен фиксирующий болт не в отверстие а прямо в штангу и чуток примяло ее.
    По работе шпулей с леской (по инструкции нужна леска 2.4 я зарядил 2) работать не реально вибрация такая что не могу в кнопку стоп попасть.
    Ножем более менее. Попробую купить другую шпулю.

• Антон Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

При сборке обнаружил дефект в соединительном элементе штанги с двигателем, изогнута шайба которая крутится и клинет. Оформил заявку на ремонт, но тут бонус плюс заплати за дорогу с доставкой к двери сервиса а потом за доставку обратно, это отдай со всеми вы тикающими гривен 500. узнаю сколько будет стоять в местном заменить данный узел.

Переваги:
    Купил, не нарадуюсь, проблемам.
    Недоліки:
    Не верте популярности магазина, тщательно проверяйте приобретенный товар.
    • Никита

При чем тут их популярность. Все знают, что магазин не проверяет товар, а доставляет такой, какой получают от производителя. Так, что проверять надо всегда.

• Сірук Ю***

Була та сама проблема, шайба так само зігнута. Висновок - штангу збирають люди, які впресовують її у підшипник не спеціальними засобами, а звичайною трубою. Я на власний страх і ризик вирішив не звертатися до сервісів, бо приблизно прикинув, що самому поремонтувати буде більш дешево. Я не є майстром, проте відремонтував за 1,5 години, без відеороликів з ютюба. Потрібно відєднати вал, зняти маленький хомут-кільце, акуратно вистукати шайбу з підшипника, порівняти її звийчайним молотком на пеньку із попередньо просверленою диркою і впресувати назад у підшипник уже по-нормальному - трубою, а хоча б простим металевим бойком. Косу вже обкатав, ніякий сторнніх звуків та вібрації. Покупцям рекомендую цю косу, але перевіряйте відразу на пошті саме цей вузол

• Гость

Как вариант, только с гарантией попрощались:(

• данильчук в***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Пользуюсь уже 2 месяца очень мощная. Сравнивал с 2 тактной,разница сразу видна. Экономная.тихая . Пользуется моя мама я так изредка. Косил бур'ян на картофеле намного быстрее и удобнее чем ручной. Косил лепестком 16 соток 2.5 часа спалил 2 л бензина.

Переваги:
    Тихая. Экономная. Мощная. Легко заводиться. Нету лишнего гемороя с маслом в бензин залил чистый и работай.
    Недоліки:
    Плохо затянуты все болты.
  • Петр Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Після більш детального ознайомлення з придбаною мотокосою, хочу додати ще кілька слів до попереднього свого відгуку, де я писав, що шпуля з жилкою створює вібрацію. Вібрації не буде, якщо вкласти жилку акуратно. А тому намотувати жилку не розкриваючи шпулю не бажано.
    Пізніше я ще помітив підтікання мастила з двигуна, яке довелось усунути дотягуванням болтів кришки на головці двигуна. Це трохи прикро, тому що з попередньою моєю мотокосою „Єхо", нічого подібного не відбувалось. Також не сподобалось те, що фіксатор ранцевої желетки, обертається відносно штанги. Через це підвішена на ньому коса, якщо відпустити руль, може перевернутись. До плюсів хочу додати потужність, і економність.

• Петр Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Перший день користування: найбільше сподобалась робота двигуна, хоч він і дуже важкий. А от шпуля з жилкою навпаки розчарувала тим, що створює вібрацію. Проте є в ній і один плюс — жилку намотувати дуже легко, для цього не потрібно її відкривати. Окуляри, що йдуть в комплекті, не варті однієї гривні. Ріжковий ключ із набору інструментів теж повне гі-но. А ще ця модель, на жаль, не комплектується лійкою з сіточкою так, як інші. І ще є один конструктивний недолік — клавіша, яка запобігає випадковому натисканню важеля дроселя, розміщена так, що затискає шкіру руки. А в цілому якість матеріалів не погана. Час покаже більше, а це лише перші враження.

Переваги:
    Двигун супер, робота чудова.
    Недоліки:
    Шпуля з жилкою важка і створює вібрацію при більших обертах.
  • Андрій Г***
    Продавець: Rozetka

Купив 3 роки тому. Це моя 5- та Китайська мотокоса. Нею користуюсь переважно з мотокультиваторною насадкою для прополки. Побував її і в ролі кущорізу, навіть на велосипед, через редуктор, пробував її двигун.

Переваги:
    Економна, не димить.
    Недоліки:
    Для коси, для мотовелосипеда- слаба. Для мотосапки- не зручна, але економна та не димить, тихіша. Мій Інтерскол 23/33 кращий:дешевший, легший, зручніший.
  • Владимир
    Продавець: Rozetka

Купил эту косу недавно, но уже успел ее испробовать и работой остался доволен. За счет 4-х тактного двигателя эта коса намного тише в работе и меньше вибрирует. Она хорошо косит густую траву, а если установить нож, то и кустарник срезает. А еще мне понравилось то, что для работы не нужно смешивать масло и бензин, это значительно облегчает процесс.

• Андрей Г***
    Продавець: Rozetka

Коса 4-х тактна тихіша, економніша, класно заводиться та працює стабільно добре. Але вона важча, двигун складніший в обслуговуванні - клапана.

Переваги:
    Ціна, 4-тактна, економна, тихіша, добре заводиться.
    Недоліки:
    Важча, складніша - клапана.
  • Олександр О***
    Продавець: Rozetka

Хто знає як працює ГРМ? Там є ремінь ?

• Олег

Реміня немає.

• Александр Б***
    Продавець: Rozetka

Доброго дня. Хто скаже як правильно обкатать тример?

• Иван
    Продавець: Rozetka

Якісна і ефективна коса, чудово справляється з нерівними поверхнями. Кущі і густа трава теж їй під силу, якщо зкошувати ножем. Загалом коса варта своїх грошей.

Продавець: Rozetka

З кришки клапанів вибрискує масло виявив при обкатці двигуна я не раджу цю мотокосу

Переваги:
    Недоліки:
    Тече масло
  • Богдан П***
    Продавець: Rozetka

Не раджу товар, при обкатці виявив масло знизу картера не знаю звідки воно іде, завод віталс не перевіряє свій виріб і це сумно я розчарований цією чотирьох тактною косою.

Переваги:
    Недоліки:
    Тече масло
    • Саша

в сц обращались?

• Богдан П***

Да сказали що в них виставка і передзвонять от і неділю чекаю їхнього дзвінка, а виставка закінчалась чотири дня назад

• Иван Б***

А в С.Ц. Розетки пробовали обратится?

• Александр
    Продавець: Rozetka

Отличная коса за такую цену! Мощности хватает за глаза для не большой травы. На крупных зарослях ещё не испытывал. Не греется, по сравнению с двухтактной и очень маленький расход бензина.

Переваги:
    Не греется. Малый расход бензина. Комплектация.
    Недоліки:
    Пока не обнаружено.
      Представитель компании

Спасибо за Ваш отзыв!