Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Ролета тканинна INROLL Есо-Mini 92,5х165 см Len Чорний 2136

Оцінка користувачів 4.76/5
  • Роман С***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Світла лаванда. Розміри (ШхВ): 80 x 165

В принципі дуже непогано.

• Продавець  INROLL

Дуже гарно! Вдалого користування!

• Клобуцкий Б***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 47.5 x 165

Отличная ролета, она даже длиннее чем заявлено в размерах, думал не хватит на мою длину окна (оно длинее стандарта) но даже с запасом. Если без шурика крутить, то немного пропотеете.

Переваги:
    На меня больше не смотрят люди за окном
    Недоліки:
    На меня больше не смотрят люди за окном
    • Продавець  INROLL

Раді що на Вас не дивляться вже і ролета допомогла, але не радимо вимотувати технічну намотку понад 165см висоти, так як ролета має триматись на декількох обертах технічної намотки і якщо її вимотати, то тканина може не триматись на валу. Вдалого користування!

• Тимків М***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Кремово-рожевий. Розміри (ШхВ): 127.5 x 165

Робив замовлення під розміри вікна.Якість хороша.Замовлення виконали швидко.

Переваги:
    Хороша якість за розумну ціну.
    Недоліки:
    Не виявив
    • Продавець  INROLL

Вдалого користування! Чекаємо Вас ще

• Валерий А***

Підкажіть, розмір ширини полотна співпадає з тим , що заказали? Як правильно виміряти?

• Вика Б***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Білий. Розміри (ШхВ): 25 x 165

Ролети круті, все зроблено якісно.

• INROLL

ДЯКУЄМО за покупку! Звертайтесь ще!

• Илья М***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Теракотово-жовтогарячий. Розміри (ШхВ): 65 x 165

Хорошее качество за свою цену. Плотность достаточная чтобы не пропустить жар солнца и посторонние взгляды, свет пропускает (ведь не блекаут) это и хорошо.

Переваги:
    Цена качество
    Недоліки:
    Не обнаружено
    • INROLL

• Тарас
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Білий. Розміри (ШхВ): 40 x 165

Заказали ширину 40 и 50 см. Белый цвет.
    Перезвонили для уточнения заказа. Были нюансы по нашим запросам (ширины конструкции), продавец все учел и сделал именно так как нам было нужно! Заказ выполнен на протяжении 3 дней. Качество хорошее, это не топ люкс уровень, хорошие добротные ролеты. Тем более за такие деньги, очень остались довольны. Надеемся конструкция будет служить долго. Само полотно имеет текстуру (смотрите фото). В комплекте все есть, и инструкция в том числе. Спасибо Розетке, спасибо INROLL, будет необходимость - будем еще заказывать именно у вас. Успехов вам !

Переваги:
    Цена, качество, индивидуальный подход к каждому покупателю.
    Недоліки:
    Время покажет долговечность :)
    • INROLL

Дякуємо за об'єктивну оцінку! Ролети будуть служити, обов'язково (за останні пару років ще не було скарг на їх роботу), головне правильно користуватись, як рекомендовано в інструкції! Звертайтесь ще, рекомендуйте друзям!

• Viktoria K***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Світло-зелений. Розміри (ШхВ): 47.5 x 165

Очень классные жалюзи!За такие деньги лучше не придумаешь.Сама прикрутила к пластиковым окнам,легко!

Переваги:
    Качество

• Татьяна В***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Білий. Розміри (ШхВ): 127.5 x 165

Чудові ролети! Розмір ідеально підійшов. Кріплення просте, справилась сама. Виглядають чудово:)

Переваги:
    Ціна, якість, кольори, простота кріплення
    • Продавець  INROLL

Дякуємо за об'єктивну оцінку і відгук з фото. Так ми максимально спростили ролети і монтаж, так щоб будь хто сам зміг встановити без допомоги майстра! Вдалого користування і чекаємо Вас ще!

• Михаил Б***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 57.5 x 165

Дякую все чудово

Переваги:
    Простота в зборці
    • Продавець  INROLL

Дуже гарно, дякуємо за фотозвіт, він допоможе людям обрати наші ролети)

• Юля С***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 120 x 165

Дуже задоволені ролетами, брали різних розмірів та кольорів. Спочатку сірі, потім білу та чорну. Подобається як вранці при закритій ролеті приємно розсіюється м’яке світло в кімнаті. Також дуже гарно виглядає ззовні коли дивишся на вікна. Дуже дякую! Додаю фото сірих ролет при штучному освітленні та при природньому, вони дуже цікаво змінюють колір.

Переваги:
    Приємний колір, гарно виглядають як зсередини, так і ззовні, підходять під будь-який інтерьер, приємний і відповідальний продавець
    • Продавець  INROLL

Дуже раді що Вам сподобалось, ми виготовляємо лише якісні ролети з хороших тканин, щоб наші клієнти повертались ще і ще. Вдалого користування!

• Анна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Чорний. Розміри (ШхВ): 82.5 x 165

Більше місяця як не можу нарадуватись! Ідеально затемняють кімнату, захищають від сонця, моють стильний вигляд, якісні. Зі мною швидко зв'язались, уточнили всі деталі, відправили після виготовлення

• Продавець  INROLL

Нам дуже дуже приємно, що Вам сподобалось і Ви оцінили наші старання! Вдалого користування й надалі та чекаємо Вас ще!

• zevc
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Жовтогарячий. Розміри (ШхВ): 60 x 165

быстро изготовили, ставят цепочку слева/справа по твоему усмотрению, в течение недели получил заказ. комплекты полные. Сразу готовы к монтажу. Систему направляющих предлагают отдельно (в цену не входят) у меня уже были. не покупал. Механизм подъема работает плавно, исправно. Свою функцию выполняют

Переваги:
    цена/качество, роллеты в сборе, возможность выбора цвета и размера
    • Продавець  INROLL

Дякуємо за Об'єктивний відгук! Вдалого користування!

• Александр
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Світло-зелений. Розміри (ШхВ): 45 x 165

Задоволений ролетами

Переваги:
    Ціна та простота встановлення
    • INROLL

Ми зробили наші ролети так, щоб встановлення було максимально простим. Вдалого користування.

• Покупатель
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Теракотово-жовтогарячий. Розміри (ШхВ): 82.5 x 165

Хорошее качество, грамотная консультация продавца. Рекомендую магазин.

Переваги:
    Цена , качество
    • INROLL

Дякуємо за рекомендацію! Вдалого користування!

• Илья М***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Жовтогарячий. Розміри (ШхВ): 65 x 165

Переваги:
    Цена, качество
    Недоліки:
    Не обнаружено
    • INROLL

• Яна С***

Товар получили,все хорошо,очень довольна, спасибо большое)))

• INROLL

Дякуємо за відгук, вдалого користування!

• Владимир
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Світлий абрикос. Розміри (ШхВ): 50 x 165

Отличные ролеты, нет вопросов.
    Доставка неадекватная, на Новой Почте запаковали в коробку вдвое больше ролет и взяли еще доп. сумму за "ручну обробку".

Переваги:
    Цена/Качество
    Недоліки:
    Доставка
    • INROLL

Дякуємо за покупку!

• Olena I***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Світлий абрикос. Розміри (ШхВ): 95 x 165

Шикарні ролети. Брали багато, різного розміру, все підійшло. Колір дуже приємний, тканина досить цупка, встановлюються легко. Рекомендую! А за таку ціну так однозначно!!!
    Доставили без проблем, попередньо все обговорили, продавець неймовірно ввічливий та приємний)

Переваги:
    Колір, якість, ціна
    Недоліки:
    Трохи довго чекати виготовлення і доставку, але вони того варті!
    • INROLL

Дякуємо за відгук! Вдалого користування! Звертайтесь ще!

• Ролан Я***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 52.5 x 165

Дякую продавцю

Переваги:
    Все супер
    • Продавець  INROLL

Будь ласка, чекаємо Вас із друзями ще!

• Евгений
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 50 x 165

Качество хорошее, система работает исправно. При прямых солнечных лучах пропускает. У меня монитор стоит на подоконнике. Хотел защититься от солнца по утрам, чтобы комфортно работать за монитором, но именно эти роллеры не подходят в этом случае. Для обычного использования отличные.

Переваги:
    Качество, цена
    Недоліки:
    Пропускает солнце
    • Продавець  INROLL

Так, у нас є плотніша тканина Camila посиланнячи блекаут BO Berlin посиланняЦе сама простіша тканина з польських, якісних. В неї структура Льон, як ви кажете для звичайного використання. У нас є багато тканин німецького заводу плотних і блекаутів, але вони дорожчі, ця найдешевша в лінійці якісних. При замовленні можна уточняти, міняти тканину на дорожчі плотніші. Вдалого користування.

• Артем Н***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Чорний. Розміри (ШхВ): 67.5 x 165

Бомба

• Продавець  INROLL

Супер! Дякуємо за фото, дуже гарно і стильно.

• Ірина Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Теракотово-жовтогарячий. Розміри (ШхВ): 45 x 165

Дуже гарні все сподобалось

• Продавець  INROLL

Раді що Вам сподобалось, чекаємо ще!

• Андрій П***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Теракотово-жовтогарячий. Розміри (ШхВ): 50 x 165

Добра якість, замовив вдруге

• Продавець  INROLL

Раді що Вам все сподобалось і чекаємо Вас ще!!

• Неля К***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Лаванда. Розміри (ШхВ): 47.5 x 165

Гарна якість, швидко зробили під мій розмір, швидко доставили. Дякую за хорошу роботу

Переваги:
    Ціна, якість
    • Продавець  INROLL

Дякуємо за похвалу. Будемо тримати рівень! Чекаємо Вас із друзями ще!

• Прухницкая Н***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Оливковий. Розміри (ШхВ): 52.5 x 165

Доброї якості, вчасно доставлено, супер

Дякуємо, чекаємо Вас ще!

• Инна Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Світла лаванда. Розміри (ШхВ): 122.5 x 165

Сьогодні отримала ролети.Супер!Швидко і якісно.

Переваги:
    Колір і розмір відповідає. Швидка доставка.
    Недоліки:
    Не бачу
  • Инна Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Світло-жовтий. Розміри (ШхВ): 57.5 x 165

Добрий день.Отримала ролети.Гарні.Дуже швидко зробили і відправили.

Переваги:
    Швидко.Якісно.
    Недоліки:
    Не бачу.
  • Ігор О***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Жовтогарячий. Розміри (ШхВ): 37.5 x 165

Якісний, гарний та недорогий товар. Прекрасне обслуговування,гарно проконсультували. Дуже швидко зробили і відправили товар.

Переваги:
    Ціна та якість
    Недоліки:
    Наразі не знайшов
    • Продавець  INROLL

Дякуємо за об'єктивну оцінку нашої роботи та рекомендацію. Чекаємо Вас ще!

• Анастасия Г***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Зелений. Розміри (ШхВ): 65 x 165

все чудово, продавець дуже лояльний та допомагав мені змінювати розмір вже після отримання

Переваги:
    зручний у використанні
    Недоліки:
    трішки з часом виступають нитки
    • Продавець  INROLL

Дякуємо за відгук, Вдалого користування!

• Євген С***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Блакитний. Розміри (ШхВ): 70 x 165

Ролети класні, легкий монтаж.
    Але хочу наголосити на самій компанії - це супер класна компанія:
    1. працюють в білу, все що я додав до замовлення, також було додано до чеку (і доступно через інтернет)
    2. мінімум комунікацій (ніяких дзвінків)
    3. швидке виконання замовлення.

Дуже рекомендую

Переваги:
    Класні ролети, крута фірма
    • Продавець  INROLL

Дякуємо за оцінку нашої роботи! Дякуємо за рекомендацію! Чекаємо Вас ще, вдалого користування!

• Тимур
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Білий. Розміри (ШхВ): 55 x 165

Чудова якість. Все чітко по розмірах. Монтаж - 10хв.

• Продавець  INROLL

Так, ми спростили монтаж максимально для наших клієнтів. Дякуємо за оцінку нашої роботи! Вдалого користування!

• Оля С***
    Продавець: INROLL. Колір: Оливковий. Розміри (ШхВ): 25 x 165

Отримала ролети. Якість чудова! Дякую за гарне обслуговування та якісний товар!!! Всього Вам найкращого, багато хороших та ввічливих покупців!!!

Переваги:
    Все просто неперевершено!
    • Продавець  INROLL

Будь ласка, звертайтесь ще і приводьте друзів!

• Ольга Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 45 x 165

Заказываю не первый раз,все отлично

• Продавець  INROLL

Завжди раді постійним замовникам. Вдалого користування!

• Ольга Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 35 x 165

Все пришло в отличном вы иде, спасибо

• Продавець  INROLL

Будь ласка, чекаємо Вас ще!

• Дмитрий М***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 60 x 165

Все підійшло. З моменту заказу до прибуття 3 діб. Дякую.

• Продавець  INROLL

Так ми швидко виготовляємо і пошта швидко доставила, вдалого користування!

• Катерина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 60 x 165

продавец быстро связался с нами, все доступно объяснил и показал. заказывали с девочкой в общагу, все легко установилось ( не без помощи пацанов ), досточно маленького шуруповерта. роллеты выполнены отлично и классно выполняют функцию. спасибо огромное!!

Переваги:
    лёгкие в установке
    • Продавець  INROLL

Дякуємо за детальний відгук, дійсно ми виготовляємо ролети INROLL так щоб максимально спростити монтаж покупцю -- просто закріпити ролету і можна користуватись! Чекаємо Вас ще!