Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Чай чорний листовий Dolce Natura Скарб Цейлону 250 г

Оцінка користувачів 4.4/5
  • Відгуки про товар продавця Espresso777
  • Олена Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Espresso777. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 250

Дуже сподобався чай! Оперативна доставка!

• Оксана П***

Товаром я задоволена, замовляю вже другий раз одразу 2 упаковки. Чай подобається. Відправили швидко

Переваги:
    Чорний класичний чай крупні листя
    Недоліки:
    Не помітила
  • Татьяна С***
    • Загальне враження

• Насиченість

• Міцність

Чай сподобався

Переваги:
    Чудовий чай з насиченим смаком та приємним ароматом. Сподобався. Дякую
  • anuta.agennt
    Продавець: Rozetka. Загальна вага: 250
    • Загальне враження

• Насиченість

• Міцність

Чай крупнолистовой, поэтому для заваривания если мерить ложками, то необходимо увеличить количество ложек ))

Переваги:
    Хороший, классический чай. ДОбавляешь сахар или лимон по вкусу и вообще, чудо перевоплощение.
  • Олена Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 250

Насичений смак чорного смаку, беремо вже багато разів! Дуже подобається його смак!

Доброго дня, Олено!

Щиро дякуємо за ваш відгук і за те, що обираєте наш чай Dolce Natura. Нам дуже приємно чути, що насичений смак нашого Цейлонського чорного байхового чаю “Скарб Цейлону” припав вам до душі і ви купуєте його не вперше.

Ваші слова — велика мотивація для нашої команди продовжувати працювати над якістю продукції.

З найкращими побажаннями,
      Команда постачальника!)

• Алёна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 250

Так себе чай. Лист резаный разного размера, похоже на смесь крупного и среднего. Вкус абсолютно не понравился, да и его почти нет, как и крепости.

Недоліки:
    Невкусный чай