Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Швабра для полу "Дім на всі 100" з металевою телескопичною ручкою та насадкою з мікрофібри шеніл LAVENDER "Дім на всі 100"

Оцінка користувачів 4.33/5
  • Наталія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Дом на все 100. Колір: Фіолетовий

Хороша швабра, легка і зручна у використанні. 3 роки вже без нарікань виконує свою функцію.

• Шарипо А***
    Відгук від покупця. Продавець: Дом на все 100. Колір: Бежевий

Швабры покупала для детей 3х лет! Очень нравится мыть пол) детям и мне очень нравится

Переваги:
    Отличная прочная швабра за такие деньги
    Недоліки:
  • Ірина З***
    Відгук від покупця. Продавець: Дом на все 100. Колір: Фіолетовий

Жахлива швабра.Ручка поломана .....Однозначно не рекомендую..Прикріпити файл не можу оскіль не відповідає формату ...

• Людмила Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Дом на все 100. Колір: Рожевий

Рекомендую.Быстро связались,товар в наличии.

Переваги:
    Швабра лёгкая,яркий дизайн.Обслуживание на высшем уровне.Вежливый менеджер.
    Недоліки:
    • Продавець  Дом на все 100

Добрий день, Людмила. Прийміть нашу вдячність за відгук і увагу до нашої роботи! Ми раді, що у вас залишилося позитивне враження від роботи нашої компанії. Бажаємо Вам міцного здоров'я та всіляких гараздів. Завжди ваші, адміністрація магазину "Будинок на всі 100".

• Таранова Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Дом на все 100. Колір: Оливковий

Швабра лёгкая,легко стирается насадка, также нет проблем в ее снятии и фиксации,даже ребенок 2 лет с удовольствием ее таскает Товар соответствует описанию,рекомендую

• Світлана М***
    Відгук від покупця. Продавець: Дом на все 100. Колір: Рожевий

Залишилась задоволена) дякую розеткі за великий вибір.

• Продавець  Дом на все 100

Добрий день, Світлано. Прийміть нашу вдячність за відгук і увагу до нашого товару! Ми раді, що у вас залишилося позитивне враження від роботи нашої компанії. Бажаємо Вам міцного здоров'я та всіляких гараздів. Завжди ваші, адміністрація магазину "Будинок на всі 100".