Відгуки покупців про Консоль Microsoft Xbox Series S 512GB (889842651386) White

Оцінка користувачів 4.75/5
  • AI аналіз відгуків
    154 відгуки:  позитивні 84%, нейтральні 7%, негативні 9%
    За підсумками аналізу 154 відгуків, більшість покупців дуже задоволені ігровою консоллю Xbox Series S. Основними перевагами називають компактні розміри, співвідношення ціни та якості, швидку роботу та наявність Game Pass із великою кількістю ігор. Особливо цінують тиху роботу пристрою, зручність використання, швидку доставку та хорошу комунікацію з продавцем. Недоліком найчастіше згадують малий обсяг вбудованої пам'яті, питання щодо гарантії та документообігу, а також окремі випадки браку або проблем із гарантійним обслуговуванням. Ряд покупців помітили незначне нагрівання під час роботи і рекомендують докупати акумулятори до геймпаду. Загальна тональність відгуків значно переважає позитивна, а негатив здебільшого пов'язаний з сервісними питаннями, а не з якістю самої консолі. ШІ, згенерований на основі тексту відгуків клієнтів
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Сергій К***

Пишу відгук майже через 3 роки після покупки)), приставкою задоволений,

Переваги:
    Все гуд
  • Наталия В***
    Відгук від покупця. Продавець: RM Store. Колір: Білий

Купувала синові.Поки що працює все гаразд сину подобається

Переваги:
    Тиха недорого
  • Иван М***
    Відгук від покупця. Продавець: RM Store. Колір: Білий

Хорошая консоль, тихая, нареканий нет, пользуюсь уже год

Переваги:
    Цена ниже качества
    Недоліки:
    Мало памяти
  • Андрей Б***
    Відгук від покупця. Продавець: RM Store. Колір: Білий

Були питання по доставці але хлопці оперативно зреагував і вирішили всі питання

Переваги:
    Гарна служба підтримки
    Недоліки:
    Поки що все добре
  • Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: RM Store. Колір: Білий

Консоль працювала добре але через тиждень зорів контролер. Майте на увазі при купівлі товару. Написав в підтримку щоб якось вирішити це питання, можливо купити новий контролер зі знижкою, відморозились тому не раджу даний магазин.

Недоліки:
    Згорів контролер через тиждень користування
    • Продавець  RM Store

Доброго дня, нам дуже шкода, що у вас стався негативний домвід покупки. Підкажіть будь-ласка чи зв'язалась з вами наша служба підтримки і чи вдалось вирішити проблему?

• Марат Т***
    Відгук від покупця. Продавець: RM Store. Колір: Білий

Все круто але Xbox сильно гріється це нормально?

Переваги:
    Дуже швидка доставка
  • Альона

Все работает отлично

• Товстюк І***
    Відгук від покупця. Продавець: RM Store. Колір: Білий

Ультра швидка доставка , все супер

• Владислав В***
    Відгук від покупця. Продавець: RM Store. Колір: Білий

Прийшло дуже швидко , весь комплект. Взагалі дуже задоволений замовленням , ще й за адекватну ціну , велике вам дякую.

Переваги:
    Нова , швидко прийшло , все в комплекті .
  • Володимир Р***

Доставка швидко

• Денис В***
    Відгук від покупця. Продавець: RM Store. Колір: Білий

Доставка была реактивной. Так быстро мне давно ничего не приезжало.
    Сама консоль новая, рабочая и тд. То что ожидал.
    Сначала думал что толку с xbox'а нет, потому что нет эксклюзивов вообще. А потом узнал, что в обратно совместимых играх, с более старых моделей, и есть большинство "эксклюзивов".

• Єлизавета І***
    Відгук від покупця. Продавець: RM Store. Колір: Білий

Все сподобалось. Зауважень немає.

• Юрій Д***
    Відгук від покупця. Продавець: RM Store. Колір: Білий

Консоль 9го покоління за цю ціну це бомба.

Переваги:
    Недоліки:
    Об'єм SSD.
  • Ирина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: RM Store. Колір: Білий

Сделала возврат Xbox s , эго забрали с почты сказали проверят и отправят X , но после получения s они начали меня кормит завтраками ,вчера им пришел ответ и они сказали что не могут ее принять потому что коробка повреждена Xbox целый .
    Вторник они меня набрали извинились и сказали что вечером будет отправка, но так и ничего не отправили , нету денег и Xbox

• Ирина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: RM Store. Колір: Білий

Купила приставку неделю назад , не подошла по объему памяти , пишу продавьцу о возврате товара меня игнорируют уже сутки , связывалась с магазином , все операторы заняты , и предлагали обмен с доплатой хоть и приставка новая а предлагали как бу, сказали что оператор свяжется но до сех пор ни кто не объявился

Недоліки:
    Сервис
  • Данил
    Відгук від покупця. Продавець: RM Store. Колір: Білий

Дуже чудова для своїх розмірів просто монстер)

Переваги:
    Швидка доставка, гарна продуктивність,компактність
    Недоліки:
    Не виявив
    • Продавець  RM Store

Дякуємо за відгук)

• Александр Х***
    Відгук від покупця. Продавець: RM Store. Колір: Білий

Все дуже добре ,пломби є , всі цілі ,магазин дуже гарний ,продавці все підскажуть що треба . Все чудово і оперативно . Рекомендую .

Переваги:
    Все якісно
    • Діма К***

А в вас немає помилки регіону?

• Вячеслав С***
    Відгук від покупця. Продавець: RM Store. Колір: Білий

Год пользуюсь. Ни разу не пожалел что купил. Купил именно Series S так как телевизор у меня 4к не тянет для Series X. И по деньгам как раз то что и хотел потратить на игровую консоль. Советую только докупить памяти. Даже не SSD, но на 4 терабайта с головой хватит.

Переваги:
    Бюджетная, компактная, понятное подключение,
    Недоліки:
    Мало встроенной памяти
  • Лук'яненко М***
    Відгук від покупця. Продавець: RM Store. Колір: Білий

Перша моя консоль в житті, отримав багато емоцій і взагалі в ігри граю тепер лише на консолі) Підписка чудова, вже пройшов декілька ігр таких як Вартові галактики, As Dusk Falls, Ori 2, Shadow of War, і ще декілька) Взагалі для тих хто останні роки не грав в ігри, то підписка як знахідка. Взяв в серпні на 18 місяців за 1000грн, зараз кажуть що той спосіб накрили, тому напевне вийде дорожче. Всім раджу)

Переваги:
    Консоль топчик
    • Продавець  RM Store

Дякуємо за відгук! Ми раді, що Ви задоволені покупкою. Кожний клієнтський досвід має велике значення для нас. З нетерпінням чекаємо на Ваші наступні замовлення. Гарного дня!

• Роман С***
    Відгук від покупця. Продавець: RM Store. Колір: Білий

Продавец ответственный, приставка пришла хорошо упакованой, все с заводскими пломбами, добавил внешний SSD через USB и теперь терабайт

Переваги:
    Все супер, соответствует ожиданиям

• Лаврик В***

Все кайф

Переваги:
    Цена качество
    Недоліки:
    Батарейки сдохли за 2 дня
    • Продавець  RM Store

• Адам О***
    Відгук від покупця. Продавець: RM Store. Колір: Білий

Дуже задоволений. Замовлення прийшло до години часу після оформлення. Дякую ретромагазу та кур‘єру за оперативність та можливість передсплати. Консоль прийшла нова, все на місці, жодних нарікань. З налаштуванням жодних проблем не було так як є xone. Довірився магазину, аксесуари купуватиму в них)

Переваги:
    Зможу пограти в нові релізи на відміну від мого старенького xone) графіка, деталізація,швидкість завантаження. Все значно краще! Ціна топ!
    Недоліки:
    Це не series X але й ціна відповідна) наскільки знаю не всі ігри якісно оптимізовані але це ще буду тестити. В Elden Ring зараз граю і як на мене пушечно. За свою ціну консоль топ!
    • Продавець  RM Store

• Денис Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: RM Store. Колір: Білий

Xbox пришел новый, все пломбы на месте, играю очень рад. Спасибо

• Толік В***

Що за телевізор?

• Олександр Г***
    Відгук від покупця. Продавець: RM Store. Колір: Білий

Маю 4к телевізор, але взяв xbox series s.
    Картинка виводиться в 4к, є підтримка HDR.
    Приставка компактна, та має гарний дизайн

Мій досвід використання:
    - Купляю ключі для GamePass Ultimate на сайтах за ~1$ на місяць(Активація через сайт використовуючи европейський VPN)
    - Ігри купую в магазині коли є знижка(регіон Аргентина). Так купив наприклад
    Metro всі частини за ~100 грн, Відьмак 3 за 35 грн, RDR 2 за ~400 грн
    - Ну і купа ігор в GamePass: FIFA, MK11, Forza і тд.
    - Встановив RetroArch - так можна грати в ігри з Dendy, Sega, PS2
    - Для гри вдвох використовую неорігінальній джойстик з аліекспресс. Потрібно підключити його до комп'ютера та ввімкнути стрімінг
    - Також купив usb карман для старого sata HDD на 500 gb, туди можна встановити ігри неоптимізовані для нового покоління
    - Можна запаритись та налаштувати "хмарний" геймінг, але потрібен роутер з VPN
    - USB навушники не працюють з xbox
    - Охолодження працює тихо
    - Quick resume - топ фіча тримає декілька ігор в кеші

Рекомендую одразу купити аккомулятор з зарядкою по type-c, та не паритись з батарейками(Неорігінального вистачає на 8-10 годин гри).
    Також необхідно розібратися зі всіми "схемами" та Аргентинами, але після цього проблем немає, та дозволяє економити гроші(порівняно з PS5)

За 12 тисяч гривень нічого краще не знайдете(навіть бу ПК)

Переваги:
    Топ за свої гроші
    Недоліки:
    Джойстик на батарейках
    • Володимир П***

Крім Аргентини можна також використовувати регіон Турція, інколи там ціни нижче чим в Аргентині

• Алексей

Підкажіть, будь ласка, назву геймпаду. На вигляд класний, хочу також такий поживитися

• Иван К***
    Відгук від покупця. Продавець: RM Store. Колір: Білий

Лучшие решение за эти деньги, особенно для тех кто не играл во многие игры ,геймпас и Аргентина мастхэф ,купил в добавок обычный 32 д телик и рад)

Переваги:
    Консоль,быстро доставили
    Недоліки:
    Отсутствуют
    • Продавець  RM Store

• Яровой А***
    Відгук від покупця. Продавець: RM Store. Колір: Білий

Прекрасно работает. За 400уе сейчас невозможно купить ничего лучше для игр. Есть геймпас с кучей игр, есть возможность и дешево покупать игры через Аргентину. Не шумит ВООБЩЕ, работает оч шустро. Джойстик немного громкий (клавиши щелкают) и диск не очень вместительный, но игры на эту версию консоли весят в среднем на 30-50% меньше... Влезает 5-8 игр в среднем. В общем, за эти деньги - однозначный топ, собрать пк близкий по возможностям сейчас будет втрое дороже.

Переваги:
    Топ за свои деньги
    Недоліки:
    За эти деньги нет
    • Продавець  RM Store

• Михайло І***
    Відгук від покупця. Продавець: RM Store. Колір: Білий

Все чудово, доставили швидко, працює добре

Переваги:
    Сервіс

Дякуємо Вам за відгук.

• Сергей П***

Я задоволений, раджу

Переваги:
    Компактна консоль, упаковка заводська, джойстик, hdmi, кабель живлення. Працює справно.
    Недоліки:
    Дизайн
    • Продавець  RM Store

Дякуємо Вам за відгук !

• Ярослав
    Відгук від покупця. Продавець: RM Store. Колір: Білий

Очень быстро доставили. Продавец добрый и приятный, все быстро рассказал. Хбокс пришел , все укомплектовано хорошо чпломбы все были.

Переваги:
    Крутая вещь , за эти деньги вы не соберёте компьютер чтобы поиграть.
    Недоліки:
    Не выявил
    • Продавець  RM Store

Добрый день ! Спасибо Вам за отзыв .

• Владислав Х***
    Відгук від покупця. Продавець: RM Store. Колір: Білий

Купил консоль и сегодня получил на почту, все супер, плюс ещё две игры идут в подарок при активации, короче огромное спасибо за такую вещь, дети ждут не дождутся пока игры установятся чтобы поиграть

Переваги:
    Просто яд
    Недоліки:
    Нету
    • Иван

Какие игры идут в подарок? И даётся ли 3х месячная подписка GamePass?

• Продавець  RM Store

Доброго дня ! Дякуємо Вам за відгук , раді що Ви залишились задоволені покупкою.

• Эдуард Т***
    Відгук від покупця. Продавець: RM Store. Колір: Білий

Спасибо продавцу, очень оперативно отправили! Заказал 2, а уже 3 получил на почте. Приставка работает отлично, всё летает, куча игр в Гейм пасс который стоит копейки. Вообще только положительные впечатление от пользования

Переваги:
    Компактная, вообще не шумит, можно играть все современные игры, ГЕЙМ ПАСС
    Недоліки:
    Не выявил
    • Артём Х***

Здравствуйте,а где вы покупали Геймпасс?

• Продавець  RM Store

Добрый день ! Спасибо Вам за отзыв .

• Егор П***

А как вы купили геймпасс?

• Иванова Л***
    Відгук від покупця. Продавець: RM Store. Колір: Білий

Спасибо продавцу. Заказали в субботу в обед,забрали в понедельник на укрпочте.Доставка бесплатная,оплата лишь 1% за перевод денег.
    Все идеально. Есть халявный Фортнайт с бонусами при установке и еще игрулька с машинками.
    Рекомендую.

• Продавець  RM Store

Добрый день ! Спасибо Вам за отзыв ! )

• Erten
    Відгук від покупця. Продавець: RM Store. Колір: Білий

За 9 000, это отличное решение для 1080р и 1440р гейминга, на ближайшие 3 -5 лет.
    Game Pass, куча скидок, дешевле обходится чем ПК.

Переваги:
    next gen
    Недоліки:
    Память
    • Константин Б***

2k разрешение тоже нормально тянет с хорошим ФПС?

• Микола О***
    Відгук від покупця. Продавець: RM Store. Колір: Білий

Лучшее за 10к грн не найдете.

Переваги:
    Бесшумный, компактный, шустрый, холодный, геймпасс.
    Недоліки:
    Геймпад имеет небольшой люфт на стике и как будто эффект песка. И купите аккумуляторные батарейки!!!!
    • Продавець  RM Store

• Данила А***
    Відгук від покупця. Продавець: RM Store. Колір: Білий

Все отлично, правда странно, что была стреч лента ретромагаза.

Переваги:
    Ну это дешевле видяхи, можно поиграть в современные тайтлы
    Недоліки:
    Мало родной памяти
    • Продавець  RM Store

Добрый день ! Спасибо Вам за отзыв , рады что Вы остались довольны покупкой.

• Денис Д***
    Відгук від покупця. Продавець: RM Store. Колір: Білий

За 10к - это просто золотой самородок среди кучи грязи. Есть свои минусы, но за такую цену и стоило ожидать. Не воняет пластиком, а даже имеет лёгкий запах дорого пластика, но он быстро выветрился и на третий день консоль и геймпад никакого запаха не имеют. Геймпад на батарейках, я считаю, что это отлично, а заводские батарейки у меня проработали 2 полных дня по 8-10 часов игры. Кулер работает бесшумно, но консоль греется до температуры в 50 градусов, что немного пугает меня и является достаточно сильным минусом, но если сверху поставить ещё один кулер, то проблема должна решиться. Если поставить консоль вертикально, то проблема с температурой практически решается.

Предоставил скриншоты из Titanfall 2 и Prey(качество может сжаться розеткой)

Переваги:
    60-120 фпс, выдает отличную картинку на 2к телевизоре, очень удобный геймпад, бесшумная(порой кажется, что кулер там отсутствует)
    Недоліки:
    Мало памяти(не критично), греется, кнопка иксбокса на геймпаде слишком яркая ночью
    • Богдан

Он не греется из нево видуваеться теплий воздух в чорному кругу и ето норма

• Олег

Консоль нужно ставить тока горизонтально при игре бо так она бистрее будет портиться а нагрев ето норма

• Денис Д***

Скриншоты сделаны на фуллхд мониторе.
      Консоль вертикально греется меньше, ибо тепло не идёт от стола или камода