Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Зелений чай Матча TM Smoul Matcha Village 100 г (Клас Premium) з ложкою Чаcаку у подарунок

Оцінка користувачів 4.8/5
на основі 32 відгуки
  • Олександр Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Diss-Count

Чай сподобався. Тонізує не гірше ніж кава. Смак специфічний для зеленого чаю, трав'янистий.

Переваги:
    Приємний колір, непогана пінка. М'яко тонізує.
    Недоліки:
    Немає.
  • Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Diss-Count

Не ценитель данного напитка, перед этим брал обычную ( Белая упаковка), то в сравнении с обычной мне эта куда приятнее на вкус

Переваги:
    Бодрит
    Недоліки:
    Отсутствуют
  • Єгор

• Міцність

Відправили ледь не одразу після замовлення.
    Матча смачна холодною з мигдальним молоком – гірчинка приємно поєднується з горіховим смаком.
    Гарячою без молока, як на мене, буде гіркуватою, але я так не п'ю, тож для мене це не важливо.

• Наталія Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Diss-Count

Смачна, приємний післясмак... Продавець швидко відправив... Ложечка Часаку у подарунок

• Юлія Г***
  • Татьяна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Diss-Count

Дякую за смачний чай і подарунок !!!

• Дмитро

• Міцність

Не назвав би продукт преміальним, але за свою ціну мене влаштував. Якщо не вгадати з порцією, починає віддавати риб'ячим жиром.

• Олеся Б***

Чудовий сервіс
    Бонус до замовлення - приємно
    Ложечка зручно
    Рекомендую

Переваги:
    Смачна мачта
    Гарний сервіс
  • Елена Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Diss-Count

Мені дуже сподобався чай)
    Готую з різним молоком, приємний і процес, і результат.
    Більше не вживаю каву, а ось пароблок кавоварки швидко гріє і збиває в піну молоко.

Подобається стан та настрій після матчі, спочатку не знала, що він може впливати.

Закінчується перший пакет, який брала тут, прийшла замовити ще.

І дякую за ложечку

Переваги:
    Смачно, корисно, приємно готувати, покращує стан.
    Недоліки:
    Швидко закінчується 100гр, хотілося б більший обʼєм
    • Анна Н***

А яку грамовку ви використовуєте, коли готуєте матчу?

• Світлана Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Diss-Count

нажаль це виявилася підробка, не матча а простий зелений перемелений чай, колір тусклий а повинен бути яскравий зелений (((((

Переваги:
    нема
    Недоліки:
    висока ціна за підробку
    • Продавець  Diss-Count

Світлано, доброго дня. Чай матча виробляють в різних градаціях - від тих, що добавляють у випічку до тих, які вживають в чистому вигляді. Яскраво зелений колір притаманний матчі високих дорогих сортів. Якщо ж Ви десь придбали яскраву матчу за низьку ціну з великою ймовірністю там будуть добавки, які і надають яскравий колір. Наша матча зроблена на 100% з чайного листя відповідного сорту і ми впевнені на 100% в якості нашого продукту. Матча Преміум, яку Ви придбали, не має дуже яскравого кольору, але вона не є темна чи бліда. Нам шкода, що Вам не сподобалась дана матча, але це точно не підробка) Дякуємо за оцінку.

• Ирина В***
    Відгук від покупця. Продавець: Diss-Count

Швидка доставка, товар в наявності, відповідної якості. Продавця рекомендую.

Найсмачніша матча ! Якість та ціна супер

Переваги:
    Смачна не гірчить
    • Продавець  Diss-Count

Юліє, доброго дня! Дуже дякуємо за позитивну оцінку нашої продукцію. Нехай смакує:)

• Анастасия Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Diss-Count

На вкус не плохая, хорошо размешивается, с ванильным альпро, или банановым от буренка рекомендую!

Переваги:
    Бамбуковая ложка в подарок
    Недоліки:
    По цвету напитка я бы не назвала его премиум качества, имеет коричневатый оттенок, но если пробовали матчу с пряной хатты то эта на 100% вкуснее
  • Юлія

• Міцність

Вперше замовляла таку матчу, раніше лише готові напої пила, по смаку все як і в кавʼярні, тому задоволена, дякую

• Леся
    Відгук від покупця. Продавець: Diss-Count

Це мій перший чай матча. Сиплю одну ложку чесаку на звичайну середню чашку. Смак нейтральний. Мені підходить. Хочу ще спробувати класом вище, кажуть має бути солодким. Дію кофеїну не відчуваю при такій кількості. Мене це влаштовує. Заварювати можна кілька разів без втрати смаку.

• Міцність

Моя перша матча і поки що улюблена) її треба трохи бо вона досить міцна, я як людина яка погано переносить кофеїн клала її дуже мало

Переваги:
    Класний смак, насичений але не занадто
  • Юлия Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Diss-Count

Забрала щойно на розетці але без ложки. Навіщо писати одне, а відправляти інше ‍️

• Продавець  Diss-Count

Юлія, доброго дня. Ви купували чай по промокоду за 264 грн.
      "Під час застосування промокоду подарунки не входять у вартість і доступні лише при купівлі за ціною, що на сайті". Ця інформація вказана у вкладці, де знаходиться промокод

• Тетяна

• Міцність

швидка доставка, чай не терпкий, добре розчиняється, з молоком дуже смакує, бонус ложечка і квітка.

Переваги:
    якісний товар
    Недоліки:
    не має
    • Продавець  Diss-Count

Тетяна, доброго дня. Дякуємо за позитивний відгук про нашу продукцію. Вдалих Вам покупок)

• Ярослав К***
    • Загальне враження

Не знаю, яке мало бути на смак, але мені не сподобалося. Гірке, як перестояний зелений чай. Робив все по технології.

• Продавець  Diss-Count

Добрий день. Нам шкода, що чай Вам не сподобався. Як варіант можете спробувати поекспериментувати з видом та кількістю молока. Дякуємо за Вашу оцінку.

• Ярослав К***

Якби можна було змінити оцінку, то я б змінив на кращу. Пив після покупки вже кілька разів, в різних закладах, думав, може я чай не дуже вибрав, але приносили і гірший напій)). Отже це просто діло смаку. Тепер думаю, що з чайом все ок. Це, просто, як оливки, комусь подобається, а комусь ні.

• Тетяна

• Міцність

За таку ціну ідеально, дякую, все сподобалось)

• Продавець  Diss-Count

І Вам дякую за гарну оцінку. Нехай смакує)

• Проценко А***
    Відгук від покупця. Продавець: Diss-Count

Спасибо большое, чай очень вкусный. И за подарочек спасибо большое.

Переваги:
    Вкусный чай
    Недоліки:
    Нету
    • Продавець  Diss-Count

Дякуємо за оцінку. Вдалих Вам покупок;)

• V

perfetto

• Продавець  Diss-Count

Доброго дня. Дякуємо за позитивну оцінку. Вдалих Вам покупок;)

• Ірина В***

• Міцність

Велика подяка продавцям Спрацювали надзвичайно швидко і чітко. Чай високої якості. Від обслуговування отримала задоволення

• Продавець  Diss-Count

Ірина, доброго дня. Дуже раді читати такі відгуки:) Дякуємо за гарну оцінку та вдалих Вам покупок!

• Софія Н***

Все сподобалось

• Продавець  Diss-Count

Дякуємо за Вашу оцінку. Нехай смакує;)

Відгук від покупця. Продавець: Diss-Count

Очень приятный вкус , спасибо за подарок!

Переваги:
    Полезный чай
    • Продавець  Diss-Count

Доброго дня. Дякуємо за Вашу оцінку. Нехай смакує)

• Татьяна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Diss-Count

Смачна матча, дуже м’ягка, не гірчить, не дуже насичена, але з різним рослинним молоком, дуууже смачно)

• Продавець  Diss-Count

Доброго дня. Дякуємо за хорошу оцінку та фото. Нехай смакує)

• Яна Г***

а в мене не було такого в подаруночок(((
      дуже шкода
      Купувала на днях ось

• Каміла
    Відгук від покупця. Продавець: Diss-Count

Дуже м‘який смак, п‘ю з кокосовим молоком. Подобається. Дякую за подарунок - чай пуер!

• Продавець  Diss-Count

Дякуємо за позитивну оцінку нашої продукції. Нехай смакує та вдалих Вам покупок)

• Сергій К***

• Міцність

Напевно найкраща матча яку я куштував цей прайс.
    Ідеально підходить для напоїв на основі альтернативниого "молока"
    Окремо вдячний за дуже зручну ча чі.

Переваги:
    Свіжість, класний насичений колір, неплаский смак
    Недоліки:
    Не знайшов
    • Продавець  Diss-Count

Сергій, доброго дня. Дуже раді, що чай зміг задовільнити Ваші смакові рецептори:) Дякуємо за гарну оцінку та вдалих Вам покупок!

• Юлия О***
    Відгук від покупця. Продавець: Diss-Count

Супер. Еще в подарок положили чай) спасибо)

• Продавець  Diss-Count

Раді, що Ви залишись задоволені) Нехай смакує!

• Алексей Л***

• Міцність

Чай замечательный. Жена покупкой довольна. С молоком очень нежный вкус получился, приобрели венчик он хорошо растворяет и нету комочков. Продавец положил на пробу чай, приятно. Благодарим за прекрасный сервис. Рекомендую.

Переваги:
    Мягкий вкус без запаха.
    • Продавець  Diss-Count

Здравствуйте Алексей. Рады, что Вы остались довольны нашей продукцией и сервисом. Удачных Вам покупок;)

• Наталія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Diss-Count

Просто обалденный чай! Мелкая фракция, аромат прекрасный, горечи нет.
    Продавец положил еще на пробу 2 пакетика зеленого чая, и это просто превосходно. Сначала скептически отнеслась, так как пакетированый я не пью, но этот просто вау, чувствуется качество!

• Продавець  Diss-Count

Большое спасибо за развернутый отзыв. Рады, что Вам понравился и чай, и подарки. Удачных Вам покупок;)

• Диана Ч***
    Продавець: Diss-Count

• Міцність

Чай необычен, мне по запаху напоминает японские сушеные водоросли нори, что продают как чипсы. Легкий, но узнаваемый. Так что мне нормально. В следующий раз хочу попробовать еще сорт церимониальный, сравнить. В подарок дали интересную чаинку. С виду как шоколадная конфета, а внутри сжатый шарик (похож на те, что при заваривании раскрывается в цветок). Пока не проверяла, но понравилось)

Переваги:
    Быстро растворяется.