- ЯрославВідгук від покупця. Продавець: Almond. Загальна вага: 1000. Упаковка: Дой-пак
Хороша шипшина для чаю.
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: Almond. Загальна вага: 1000. Упаковка: Дой-пак
Суперова шипшина. Попиваємо чайок і надсилаємо промінчики вдячності продавцеві!
- Семененко К***Відгук від покупця. Продавець: Almond. Загальна вага: 1000. Упаковка: Дой-пак
Гарна шипшина. Зручна упаковка.
Доставка Укрпоштою в Київ обійшлась в 67грн.
Продавця і товар рекомендую.- Недоліки:
- Михайло П***Відгук від покупця. Продавець: Almond. Загальна вага: 1000. Упаковка: Дой-пак
Заказав мамі, їй дуже сподобалась, 10/10 рекомендую
- Переваги:
- Упаковка, свіжість, кількість, якість і дуже смачна.
- Недоліки:
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: Almond. Загальна вага: 1000. Упаковка: Дой-пак
Все супер.
- Переваги:
- Вчасна доставка
- Недоліки:
- Немае
- Елена У***Відгук від покупця. Продавець: Almond. Загальна вага: 1000. Упаковка: Дой-пак
Гарна , суха.
- Недоліки:
- Доставка 1/3 від ціни товару
- Наталія Д***Відгук від покупця. Продавець: Almond. Загальна вага: 1000. Упаковка: Дой-пак
Дякую за дуже класну шипшину.
Шипшина дуже гарно висушена,не втратила колір, чай смачний.- Переваги:
- Гарний колір, чиста
- Недоліки:
- Поки не бачу
- Вікторія Б***Відгук від покупця. Продавець: Almond. Загальна вага: 1000. Упаковка: Дой-пак
Замовлення було добре запаковано. Ягода якісна. Чай виходить смачний)
- Переваги:
- Швидка доставка, хороше пакування, якісний продукт
- Недоліки:
- Константин М***Відгук від покупця. Продавець: Almond. Загальна вага: 1000. Упаковка: Дой-пак
Заказал доставку Укрпочта.
Упаковкой доволен.
Доставкой доволен.
Шиповником доволен.- Переваги:
- Всем доволен.
- Недоліки:
- Нет.
- Игорь С***Відгук від покупця. Продавець: Almond. Загальна вага: 1000. Упаковка: Дой-пак
Прекрасное обслуживание!
Отличная подача! Товар идеального веса в идеальной упаковке!
Респект!
Рекомендую!- Переваги:
- Всё отлично!
- Недоліки:
- Нет.
- Константин С***Відгук від покупця. Продавець: Almond. Загальна вага: 1000. Упаковка: Дой-пак
Хороший шиповник
- Переваги:
- Вкусный чай
- Недоліки:
- Периодически заканчивается
- Продавець Almond
Дякуємо за Ваш відгук!
- ЮрийВідгук від покупця. Продавець: Almond. Загальна вага: 1000. Упаковка: Дой-пак
якісний шиповник, відмінний смак настою
- Переваги:
- смачний
- Продавець Almond
Дуже дякуємо за Ваш відгук!
- Мусафранова А***Відгук від покупця. Продавець: Almond. Загальна вага: 1000. Упаковка: Дой-пак
Я довольна купленным шиповником.
- Переваги:
- Отличный шиповник
- Недоліки:
- Не обнаружено
- Павел А***Відгук від покупця. Продавець: Almond. Загальна вага: 1000. Упаковка: Дой-пак
Очень доволен покупкой
- Переваги:
- Хороший товар
Дякуємо за Ваш відгук!
- Дмитрий Н***Відгук від покупця. Продавець: Almond. Загальна вага: 1000. Упаковка: Дой-пак
Спасибо качество хорошее.
- Переваги:
- Наш продукт
Дякуємо за Ваш відгук!
- Мирослав К***Відгук від покупця. Продавець: Almond. Загальна вага: 1000. Упаковка: Дой-пак
Отличная упаковка. Очень качественная ягода с естественной сушкой (кто знает, тот в курсе). Теперь буду ваши постоянным клиентом.
- Переваги:
- Все условия продажи соблюдены. Товар отправлен мгновенно.
- Недоліки:
- Все хорошо)))
- Продавець Almond
Благодарим за отзыв! Шиповник действительно естественной сушки, когда его сушат в сушках он становиться темным (на вид не очень красивый). Обращайтесь к нам еще, будем рады)