- Андрей Г***Відгук від покупця. Продавець: Enjoyment
Только получил свой кофе, отлично выполнили заказ, быстро и качественно. Порекомендую вас своим друзьям.
- Переваги:
- Хороший для меня вариант, спасибо за качество и хорошую цену
Смак
Гармонійний
Ступінь кислотності
Інтенсивна
- Ірина Б***Відгук від покупця. Продавець: Смайл
Смачна кава за доступну ціну, купую вже не перший рік
- Наталия К***Відгук від покупця. Продавець: Смайл
Супер!
- ВладВідгук від покупця. Продавець: Смайл
браковані походу. гуща порошку що знизу що зверху. лилось дивно. не рекомендую брати dolce aroma
- Володимир С***Відгук від покупця. Продавець: Cup of Coffee
Кава прийшла в не пошкодженій упаковці, але в середині упаковки капсули або зімʼяті, або прорвані що кава висипається. Дуже погана якість.
Про такий дефект товару треба вказувати в опису так як це виявити при огляді неможливо, картонна коробка взагалі без пошкоджень!- Переваги:
- Недоліки:
- Пошкоджені капсули
- Продавець Cup of Coffee
Доброго дня, Володимир.
Дякуємо за Ваш відгук на наш товар. Ми приносимо свої вибачення за будь-які незручності, які Ви зазнали з нашою продукцією. Упаковка капсул, яку Ви отримали, вірогідно, була заводським браком. Хочемо зазначити, що упаковка і вміст капсул надходить до нас згідно зі стандартами, встановленими виробником. Ми ніколи не вскриваємо упаковки капсул перед відправкою, тому не можемо ніяк перевірити їх вміст.
Для вирішення цього питання ми просимо Вас надіслати нам фото пошкоджених капсул, щоб ми могли передати цю інформацію нашому постачальнику та обміняти пошкоджені капсули на цілу упаковку.
Ще раз приносимо вибачення за створені Вам незручності і сподіваємося на швидке вирішення цього питання.
- Тетяна Я***Відгук від покупця. Продавець: Cup of Coffee
Нічого особливого, але за таку ціну цілком пристойна кава. Обіцяна шоколадна нотка майже не відчувається. Але смак приємний, м'який. Треба спробувати інші варіанти цієї прозиції в капсулах лавацца. Дякую продавцю.
- Недоліки:
- Немає.
- Продавець Cup of Coffee
Дякуємо за Ваш відгук! З радістю чекатимемо на Вас знову)
- Просто А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50
Небагато є місьц, де можга придбати капсули цієї системи, дякую за можливість придбати бажаний товар
Добрий день. Дякуємо, що обрали продукцію бренду Dolce Aroma та знайшли час поділитись своїми враженнями.
- Євгенія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50
надпис "100% арабіка, еліт" - це дуже сміливо. Або це не арабіка, або зерна безбожно пересмажені. Аромат перепалений, смак - такий же самий. Пити це складно. Дуже незручно, що пачка - аж на 50 капсул. Тобто ти купуєш, вже з першої чашки розумієш, що тобі не подобається, а потім "їжачки кололись, плакали, але продовжували жерти кактус".
- Переваги:
- не бачу
- Недоліки:
- дуже гіркий
Смак
Простий
Ступінь кислотності
Не виражена
Доброго дня, Євгенія.
Щиро вдячні Вам за відгук , та довіру ТМ Dolce Aroma, нам дуже важливий зворотній зв'язок, та думка про наш товар. Шкода що Вам не до вподоби "Капсула Dolce Aroma Elite для системы Lavazza Blue 8 г х 50 шт", можливо Вам більше сподобаються інші пропозиції від ТМ Dolce Aroma.
- Кирило К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50
Дуже довга доставка
- Александра П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50
Не плохое кофе, с капсулами проблем не было, использую в машине Lavazza Blue. Если 1 капсула на 150 мл - то для меня сильно горькое, а если на 200 мл - то уже нормально.
- Переваги:
- Цена, качество
- Недоліки:
- Сильно горькое
- АлисаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50
Очень горький кофе
- Константин М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50
Использую в вендинговом автомате постоянно. Очень доволен. Проблем никаких . Вкусный
- Переваги:
- Вкус, цена
- Наталья Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50
Неплохой кофе, за свои деньги) на мой вкус горьковато. Капсулы были все целые, использовали на работе в кофемашине лаваза блу, подошли идеально!
- Дмитрий Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50
КАПСУЛЫ не герметично запакованы,через одну капсулу не хватает давления,перестаёт лить кофе в кружку и машинка выдаёт ошибку(Ранее такого не было) Заказывал вместе с Dolce aroma crema ,c crema всё хорошо,по каплулам видно что не герметично запакованы!
- Переваги:
- Вкусовые качества
- Недоліки:
- Брак,не герметично запакованы!
- Евгений Щ***Продавець: Rozetka. Фасування: 50
Очень достойный кофе и цена как по скидке не завышена как у других производителей.Приятный аромат после заваривания и очень вкусный кофе.Рекомендую к покупке
- Переваги:
- Их много
- Недоліки:
- Не обнаружено