Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Кава в капсулах Dolce Crema Aroma Nespresso (10 шт)

Оцінка користувачів 4.15/5
  • Александр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 10

Кофе так себе , но хуже то ч то машинка Крупс не выкидывает капсулу .Оболочка на сотую миллиметра больше че у всех остальных производителей.

• Вася Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 10

Вже декілька разів спробував різні капсули від Дольче, але враження негативні - і смак і аромат не подобаються, хоча, як написано, 'арабіка 100%, зроблено в Італії' але для України, здається, можна гнати низькосортну каву.

Переваги:
    Недоліки:
    Смак невдалий, аромату немає

Доброго дня, пане Василю!
      Дякуємо за ваш відгук і що поділилися своїми враженнями. Нам шкода, що кава не повністю виправдала ваші очікування — смакові вподобання справді можуть бути дуже індивідуальними.

Хочемо запевнити, що Dolce Aroma Crema — це суміш 100% арабіки, вироблена в Італії з дотриманням європейських стандартів якості. Багато наших клієнтів відзначають м’який, делікатний смак цієї кави — можливо, вам більше сподобається інша лінійка Dolce Aroma, наприклад Espresso Intenso або Forte, які мають більш насичений аромат і глибший післясмак.
      Щиро дякуємо за ваш відгук — він допомагає нам ставати кращими

• Андрій Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 10

Поганий смак кави порівняно з аналогами, капсула погано сумісна з Nespresso. Вода не добре проходить через капсулу

Переваги:
    Недоліки:
    Поганий смак, капсула

Андрію, дякуємо за ваш відгук!
      Нам шкода, що враження від кави виявилось не найкращим.
      На жаль, іноді таке може траплятися, коли капсули використовуються з кавомашинами Krups — через конструктивні відмінності в системі подачі води.
      При цьому з кавомашинами Dolce Aroma капсули працюють стабільно, і смак відповідає заявленому профілю.
      Ми постійно вдосконалюємо сумісність наших капсул, щоб досвід користування був однаково якісним на всіх типах машин.
      Дякуємо, що поділилися вашим досвідом — ваш відгук допомагає нам ставати кращими!

• Наталія П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 10

Замовляю вдруге. Замовила 4 упаковки цієї Крема і 4 Топ клас. Крема відкрила лише 1 упаковку. Так ось,у ній 8 з 10 капсул браковані. Спочатку кава тече 4-5 секунд,а потім з'являється запах пластику,і вода спочатку крапає,а потім зовсім не протікає через капсулу. З Топ клас поки такого не було. В попередньому моєму замовленні Крема такої проблеми не було.

Доброго дня, пані Наталіє!
      Дякуємо, що поділилися своїм досвідом і детально описали ситуацію.
      Нам дуже шкода, що Ви зіткнулися з проблемою під час використання капсул Dolce Aroma Crema.
      Такі випадки поодинокі, і ми вже передали інформацію на перевірку виробнику, щоб виключити подібні ситуації в майбутньому.
      Будь ласка, зверніться до служби підтримки — ми допоможемо замінити браковані капсули або повернути кошти.
      Ми цінуємо Вашу довіру до Dolce Aroma і зробимо все, щоб надалі Ви залишалися задоволені кожною чашкою кави.

• Олег Ш***

• Аромат

Виробнику треба звернути на якість пакування капсул, в мене була бракована капсула, з неї сипалася кава.

Переваги:
    Смачна, запашна
    Недоліки:
    пакування

Олеже, дякуємо за ваш відгук!
      Нам приємно, що вам сподобався смак і аромат кави Dolce Aroma Crema. Водночас щиро перепрошуємо за випадок із пакуванням — для нас це важливий сигнал. Ми вже передали інформацію на виробництво для перевірки партії та усунення можливих недоліків.

• Наталія П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 10

Посередня кава із запахом пересмажених зерен. Робуста тут превалює. Нічого особливого.

Наталіє, дякуємо за ваш відгук та щирий опис вражень.
      Нам шкода, що смак і аромат цієї кави не повністю виправдали ваші очікування.
      Crema справді містить суміш арабіки та робусти, що надає напою більш насиченого, міцного смаку та характерної гірчинки. Запах обсмажених зерен є природною особливістю цього бленду, проте ми обов’язково передамо ваші зауваження виробнику для перевірки партії.
      Можемо запропонувати вам спробувати варіанти з більш м’яким смаком та вищим вмістом арабіки — можливо, вони вам більше сподобаються.

• Валерій Л***

Ок

Переваги:
    Ок
    Недоліки:
    Треба дешевше

Доброго дня, Валерій.
      Дякуємо Вам за вибір ТМ Dolce Aroma, ваш відгук та оцінку.
      Ваш коментар надихає нас бути кращими, та допомагає з вибором іншим!

• Елена Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 10

Дуже смачна кава. Раджу спробувати.

Недоліки: Відсутні

Доброго дня, Олена.
      Дякуємо що обрали ТМ Dolce Aroma, та за ваш чудовий відгук.
      Хай смакує!)

• Ірина К***

Смачно

Дякуємо,шановна пані Ірино, за ваш відгук на капсули Dolce Aroma Crema!
      Ми раді, що кава Dolce Aroma вам сподобалась.
      Ваш коментар допоможе іншим у виборі цього продукту. Насолоджуйтесь смачною кавою кожен день!

• Олександр К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 10

За таку ціну кращого і не чекав.

Переваги:
    Співвідношення ціна/якість

Добрий день, Олександр.
      Дякуємо за відгук та оцінку Dolce Aroma Crema для системы Nespresso.
      Будемо чекати новиї відгуків, хай смакує!)

• Євген Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 10

Кава як по мені недуже насичена

Недоліки:
    Несмачна кава

Добрий день, Евген.
      Дякуємо за відгук та оцінку нашого товару.
      Можливо Вам сподобаються інші види капсул ТМ Dolce Aroma Crema для системы Nespresso.
      Вдалого дня!)

• Даниил Б***

• Аромат

Дуже не якісні капсули, до цих користувався LOR, Starbucks, Nescaffe я проблем жодного разу не було.
    З цими ж капсулами вже друга зминається з чотирьох використаних, при цьому насос кавомашини продовжує працювати, але рідина в чашку не ллється, насос починає голосно тарахтіти на відчувається запах диму. Якщо ви не стоїти поряд з кавомашиною - вона запросто може вийти з ладу, якщо не відключить.
    Дивись фото капсул. Обидві фірми Dolce Aroma, червона - Classic, Коричнева - Crema. Проблема саме с Dolce Aroma Crema.

Не рекомендую зовсім.

Переваги:
    Смачна кава
    Недоліки:
    2 капсули з 4 зіпсувались ледве не зламавши кавомашину
    • Смак

Добрий день.
      Дякуємо що знайшли час та залишили відгук,
      Нам дуже прикро що ви отримали негативний досвід,
      над проблемою вже працює виробник, нам відомо що такі випадки трапляються виключно при використані кавомашини Крупс з капсулами Dolce Aroma,
      При використанні капсул та кавомашини ТМ Dolce Aroma, таких випадків не буває.

• Сергей Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Смайл

• Аромат

Така собі посередня кава, підійде, якщо взагалі нема більш нічого іншого, а випити кави кортить.

Простий

• Іванна Х***

Все супер!

Переваги:
    Досить смачна кава, середня цінова категорія.
    Недоліки:
    Не виявлено.

Добрий день Іванна. Дякуємо за зворотній зв'язок. Бажаємо приємних моментів зі смачною кавою від Dolce Aroma, та щиро раді, що вам до вподоби :)

• Олександра Г***

• Аромат

не разделяю восхищений из других отзывов.
    Вкус как у выдохшегося старого кофе. Кисловато-неприятный.

Переваги:
    сильно обжареный
    Недоліки:
    простой, кисловатый, небогатый вкус
    • Смак

Простий

Інтенсивна

Добрий день. Щиро вдячні Вам за відгук. До речі, смакові переваги у користувачів різні й сприйняття напоїв так само буде різним, тож, можливо Вам більше сподобаються інші пропозиції від ТМ Dolce Aroma. Мусимо зауважити, що ми постачаємо тільки оригінальну продукцію.

• Андрій Х***
    Відгук від покупця. Продавець: DIET BOX

Дякую, дуже смачна кава

• Ольга М***

• Аромат

Ароматна,з багатим смаком,ніжна.Сама капсула зроблена якісно.

Не виражена

Добрий день. Щиро вдячні Вам за відгук. Мусимо зауважити, що ми постачаємо тільки оригінальну продукцію. Користуйтесь із задоволенням.

• Елена С***

Ціна/якість

Добрий день. Дякуємо що обрали саме нашу торгову марку. Ми завжди стараємося забезпечувати високу якість товару за доступною ціною, перевершуючи очікування. Користуйтесь із задоволенням!

• Александр Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 10

Приемлемый кофе за свои деньги

Переваги:
    Густой насыщенный вкус с горчинкой

Добрий день! Щиро вдячні Вам за відгук , та довіру ТМ Dolce Aroma. Нам дуже важливий зворотній зв'язок, та думка про наш товар.

• алена п***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 10

начиталась супер прекрасных отзывов про этот кофе, что составит конкуренцию дорогим, и решила заказать на пробу. ну в общем, обычный недорогой кофе. совершенно обычный в своей ценовой категории.

Доброго дня.
      Щиро вдячні Вам за відгук , та довіру ТМ Dolce Aroma, нам дуже важливий зворотній зв'язок, та думка про наш товар. Можливо Вам більше сподобаються інші пропозиції від ТМ Dolce Natura. Смакові переваги у користувачів різні й сприйняття напоїв так само буде різним.

• Яценко С***

Класні капсули

Переваги:
    Ароматний напій
    Недоліки:

Добрий день. Дякуємо, що обрали продукцію бренду Dolce Aroma та знайшли час для відгуку.

• Людмила З***

Смачна кава!

Дякуємо за Ваш відгук!)

• Дмитрий К***

Неплохой вкус и аромат

Переваги:
    Цена
  • Сашенька П***

Кава смачна.

• Виктор Ф***

Гарний смак

• Шевчук В***

Отличный кофе

Переваги:
    Вкусный ароматный кофе
    Недоліки:
    Нету
  • Мазур О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 10

Чудова кава, замовляю не вперше

Переваги:
    Смак
  • Алексей Б***
  • Марта Д***
  • Марта Д***
  • Руслан

• Аромат

Для нашей машины капсулы маленькие, не подошли, к сожалению. Нашли выход открыть и заваривать в чашке, кофе понравился, очень вкусный, нам отлично

• Діна Ф***

А какая у Вас кофемашина?

• Оксана К***

Непогано

• Екатерина Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 10

Вроде муж говорит нормальный кофе по вкусу, пьёт кофе только он. Цена супер, перешли на эти с капсул l'Or, ощутимая экономия

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Долго шёл заказ в первый раз
  • Котляревский С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 10

Все отлично ! И обратная связь , и доставка , и товар !

• Петр К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 10

Отличная альтернатива оригинальным капсулам для кофемашинок енеспрессо.
    На пробу взял все доступные капсулы Dolce Aroma. Сам я предпочитаю пить покрепче кофе и с сахаром, жена пьет без сахара и не крепкий кофе, нас абсолютно устраивает.

• Евгений Щ***
    Продавець: Rozetka. Фасування: 10

Очень вкусный кофе,приятный аромат,не воняет как дешевые капсулы и приятная цена по скидке.Рекомендую к покупке.

Переваги:
    Производство Италия
    Недоліки:
    Не обнаружено
    • Руслан С***

Евгений Щербаков пьет все подряд,со всех видов капсул и этот кофе везде супер )))
      Одно вранье, а не отзыв.
      Лучше отзывам на розетке не верить.