- ЄвгенВідгук від покупця. Продавець: ShopСom
В цілому гарний інструмент за скромну ціну. Беріть поки дешево, бо 2599 як я взяв вже ніде нема ціни
- Переваги:
- Достатньо потужності, вага, і балансировка, міцні матеріали
- Недоліки:
- кожух не сильно допомагає при роботі з ножем. камінь може влетіти в обличчя - працювати в щітку, бо очки не спасуть якщо по носу камнем заїде
- Алексей У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
работает хорошо,свои функции выполняет
Представник брендуДякуємо за відгук! Раді, що тример Tekhmann BCE-2014 працює бездоганно та виконує всі свої функції. Бажаємо вам легкої та продуктивної роботи!
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: FastNice
Чудовий помічник. Минув майже рік як я його купила. Випробування витримав на 5 . Ніжна соковита трава, чи сухий старий бур'ян- йому все під силу. Молодець!
- Переваги:
- Мій надійний помічник
- Недоліки:
- Не можна працювати коли виключають електрику
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличная косилка за свои деньги. Косит мелкую и крупную траву в человеческий рост без проблем
- Переваги:
- Качество, результативность
- Недоліки:
- Не нашел
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Викосив сотки 4 напевно трави. Працює поки.
Більш легка ніж попередня. Мотор як на мій погляд замалий й залегкий. Думаю давати йому тривале навантаження не потрібно, не ризикуйте.
Механізм розбору-збору катушки з поворотом вважаю не доцільним. У попередній більш зручним був вважаю.
Взагалі треба розуміти що й за які кошти купуєшь й з того виходити.
По ціні дешево, по якості сподіваюся на пару років, якщо не перенавантажувати, вистачає для догляду за ділянкою 5-9 соток- Переваги:
- Ціна, комплексність, потужність
- Недоліки:
- Економія на матеріалах, але по ціні я здогадуватися про то ще до покупки.
Не сподобався запах під час роботи, схожий мабуть на запах коли грієтья ізоляція, я побоялися продовжувати й зробив перерву.
- Шульженко Е***Відгук від покупця. Продавець: FastNice
Получил быстро. Все пришло как всегда на высоте. Розетка молодец.
- Переваги:
- Легкая удобная. В мой рост.
- Недоліки:
- Вибрация головы очень большай. Немеют руки.
- Эдуард В***Відгук від покупця. Продавець: FastNice
Быстрая доставка. Триммер отлично работает как и описано.
- Переваги:
- - скорость
- мощность
- удобство - Недоліки:
- Не обнаружил
- Олексій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купував 06.21, на сьогодні все, злизало черв'як. Схоже що треба було кожного сезону відкривати редуктор біля двигуна і міняти змазку. Ремонт не рентабельний.
- Сергей Л***
Я тоже с 21го года эксплуатирую, да, редуктор не надежный, 5 лет проработал и полетел подшыпник возле редуктора, разобрал, а там и червяк на якоре на пределе ужэ. На валу якоря одним изделием, поменять только с якорем, приличные деньги, если есть в продаже вобще.
Представник брендуДоброго дня!
Дякуємо, що поділилися досвідом експлуатації. Дійсно, стан редуктора та мастила суттєво впливає на ресурс роботи інструмента. Інтенсивність використання, умови роботи та своєчасне технічне обслуговування можуть по-різному позначатися на терміні служби окремих вузлів.
У разі потреби рекомендуємо звертатися до авторизованого сервісного центру для діагностики та уточнення можливості ремонту чи заміни необхідних деталей.
Дякуємо за ваш відгук!
Представник брендуДоброго дня!
Дякуємо за ваш коментар. Відгуки можуть не публікуватися, якщо вони не відповідають правилам майданчика, зокрема коли відсутнє підтвердження покупки або відгук не пройшов модерацію згідно з внутрішніми вимогами ресурсу.
Рекомендуємо звернутися до служби підтримки майданчика для уточнення причини відхилення відгуку. Дякуємо за зворотний зв'язок!
- Александр А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Взял уже вторую такую же косу, так как первая спустя полтора года сгорела. Примерно 6-7 прокосов участка. Буду надеяться что вторая прослужит дольше. Хорошо хоть сейчас гарантию на три года сделали.
- Переваги:
- Мотор мощный, но не долговечный.
- Недоліки:
- Из неприятного: прислали косу с кривой катушкой. Идёт сильная вибрация на всю косу. Снял старую пошарпаную катушку со сломанной косы- полный порядок, не трусит.
Представник брендуДоброго дня, Сергію!
Дякуємо за ваш коментар. Ми поважаємо право користувачів ділитися як позитивним, так і негативним досвідом експлуатації продукції. Рішення щодо публікації або відхилення відгуків приймається майданчиком відповідно до його правил та процедури модерації.
Щодо запасних частин, рекомендуємо звернутися до авторизованого сервісного центру або служби підтримки для уточнення наявності та можливості замовлення необхідних комплектуючих.
Дякуємо за ваш зворотний зв'язок!
- Ярослав Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
До цієї користувався бензиновою косою: треба робити суміш, заводити після кожної зупинки, бензопровід та шнур прорвалися... Ця електрична - включив у розетку, натиснув на кнопку і стрижеш. Рекомендую. Як для електро- дуже потужна!
- Переваги:
- Потужна
- Недоліки:
- Не безкоштовна
- Геннадий Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
В принципе радует по мощности гдето как на двс 2квт, косил как то и напоролся на древесину диск был лепестковый, в месте крепления штанги есть быстросемная кнопка, так от ее вырвало и редуктор вывернуло в другую сторону.
- Переваги:
- Легкая и малошумная по сравнении с бензо
- Недоліки:
- Слабое крепление разборной штанги, не регулируемый козырек по высоте, но это исправимо колхозом
- Александр А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Доволен косой!
Косил диском бурьян высотой с подсолнух и стеблем диаметром в три пальца!
Почти не греется, косил без остановки в июльскую жару часа 3, двигатель тёплый!
Сильно нагрелось только нижнее колено (видимо там смазки маловато)
Даже успел её сломать))
Не заметил пенёк в траве и со всего размаху ударил об него ножом косы.
Сдал в ремонт, оказалось сломал центральную ось от двигателя до самого низа, даже не стал связываться с гарантией, так как за ремонт с новой осью отдал 200 грн)))
После чего благополучно докосил остаток участка.
Короче можно брать!- Переваги:
- Мощная, легко использовать с ремнем, без него руки устают за 20 минут. Не греется
- Недоліки:
- Конструкция для намотки лески просто выбешивает... 2 долбаные шайбочки между пружиной которые постоянно выпадают, когда хочешь закрыть катушку с леской
- Сергей Л***
Да, шайбы вобще для вреда туда поставили так. Я приклеил клеем.
Представник брендуДоброго дня, Сергію!
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Раді, що інструмент прослужив вам тривалий час. Щодо конструкції котушки, ваш спосіб вирішення питання може бути корисним для інших користувачів.
Для забезпечення безпечної та коректної роботи інструмента рекомендуємо використовувати оригінальні комплектуючі та дотримуватися рекомендацій з обслуговування, наведених в інструкції.
Дякуємо за відгук!
- Олексій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Справляється з чагарниками в коліно і вище. В коробці лежав тільки плечовий ремінь, ранцевого немає хоча він вказаний у комплектації. Це так і має бути чи хтось загубив його?
- Переваги:
- Косить все!
- Недоліки:
- ранцевий ремінь в коробці не знайдений
- Яна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Триммер приобрела месяц назад. На 3 покос он сламался. Просто выключился во время работы и уже не включася.
- Переваги:
- Хорошо косил
- Недоліки:
- Сломался на 3 покос ровно через месяц
- Експерт R***
Добрий день! Зверніться, будь ласка, у сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .
- Евгений К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ожидания оправдались на 100%. Первое впечатление отличное. Рекомендую.
- Переваги:
- Качество сборки, наличие ножа, мощность.
- Недоліки:
- Не обнаружил.
- Константин Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Косит отлично, особенно леской.
- Переваги:
- Мощная.
- Недоліки:
- Ремешок пошире хотелось бы. Но если не косить долго, то сойдет.
- Валентин Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
В середине прошлого месяца приобрел данный триммер. Начал убирать участок с перерывами в работе 60/40, через минут 90 данный триммер отключился по причине срабатывания датчика температуры (это мне уже в сервис центре сказали), попытка включить его через 15 минут не увенчалась успехом. Посетив сервисный центр, узнал, что с данным триммером не рекомендуется использовать режущий нож и леску толще 2,5мм, работать им можно не больше 10 минут (слабый мотор, не выдержит нагрузки). Также, отдельно хочу рассказать про попытку зарегистрировать данный товар на сайте производителя для увеличения срока гарантии, заполнив анкету, не получил подтверждение на электронную почту, обратился на горячую линию, сказали, выяснят и по результатам наберут, третий день жду звонка.
Не рекомендую данный товар к покупке, класс товара не соответствует ПРОФЕСИОНАЛЬНОМУ (как указано в характеристиках).- Переваги:
- Недоліки:
- Низкая мощность.
- Сергей Л***
Нет там никаких датчиков температуры. Мотор не греетса, можно косить сутками, вентилятор там мощный.
Представник брендуДоброго дня, Сергію! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом використання тримера.
- vitalyvsВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Точная копия триммера Daewoo DABC 1400.
Доработана шайба крепления под кассету лесы и ножа. Есть плавный старт, пол метра траву режет без проблем. Заявленная мощность ИМХО ниже реальной. Как долго проработает покажет время, и степень нагрузки.- Переваги:
- Плавный старт, шайба под нож.
- Недоліки:
- Не заметил.
- ВадимПродавець: Rozetka
Замовив за 2850, мав приїхати в четвер (23.05). Сьогодні прийшло повідомлення, що товар закінчився. Дивлюсь, що є такий самий тример за 3500. Розетка, шо це за фішка? Для чого тоді підтверджувати замовлення?
- Гість
так, може, там інший продавець? в будь-якому випадку його немає в наявності