Відгуки покупців про Чай чорний з ананасом, персиком і пелюстками квітів Нахабний Фрукт Чайні Шедеври 100г

Оцінка користувачів 4.66/5
  • Відгуки про товар продавця BLENDCITY
  • А Б***
    Відгук від покупця. Продавець: BLENDCITY. Загальна вага: 100

Смачний чай.
    Напевно усі з ним знайомі.
    Смачно, ароматно, напевно корисно.

Переваги:
    Смачно
  • Стрельба Р***
    Відгук від покупця. Продавець: BLENDCITY. Загальна вага: 100

great

• Євгеній Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 500

Дякую!!!

• Наталия К***

• Міцність

Смачний ароматний чай, дуже сподобався

Переваги:
    приємний екзотичний запах
  • Світлана Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Kvanta. Загальна вага: 100

Рекомендую

• Олена С***

• Міцність

Вперше, для себе, купила цей чай, в червні 2025-го. Дуже сподобався.
    вдруге замовила в лютому 2026-го. Повне розчарування. Зараз його треба додавати в чашку, для заварювання, вдвічі більше, тоді і з'являється той самий смак.
    Розчарування

Переваги:
    відсутні
    Недоліки:
    втратив насиченість
  • Любов О***

Очень вкусный и насыщенный! Очень люблю два вида чая Наглый фрукт и 1001 ночь.

Переваги:
    Заказала пол кило каждые 100 г в отдельной упаковке 5 красивых упаковочных пакета.
    Недоліки:
    Нет!
  • Геннадій Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 2. Загальна вага: 120

Все OK.

• Тетяна Р***

Чудовий чай

• Таня т***

• Міцність

Для меня этот чай самый вкусный, бодрящий, поднимающий настроение. Перепробовала все этой фирмы, самый невкусный 1001 ночь- пахнет каким-то вином дешевым. Наглый фрект насыщеный, его я иногда мешаю с зеленым саусепом- супер. Еще его можно добавлять в арфазетин и другие лечебные сборы, он забивает неприятные вкусы.

Переваги:
    самый вкусный
  • Дмитро О***

• Міцність

Скоштував майже всі смаки Чайних шедеврів, цей став улюбленим, вже четвертий раз замовив, не набридає!

Переваги:
    Яскравий персиковий смак, помірний запах ароматизатора
  • Дима Л***

• Міцність

не понравился вообще, за эти деньги можно взять намного лучше! ароматизатор сильнейший портит полностью весь вкус

Переваги:
    обычны чай ничего особенного, не стоит он этих денег
    Недоліки:
    ароматизатор персика зашкаливает просто, пить даже не хотеться
  • Анна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: SmakMriyi. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 50

Вкусный очень!

• Янина В***

5 по 100 грамм запакованы в общий пакет. Там же к каждому пакету дополнительный пакет с лентой для хранения для тех кто любит не спеша раскрывать каждый пакет. Мы с малым обычно такие вкуснющие ароматы сразу ссыпаем в металлическую или стеклянную банки с герметической крышкой. Сам чай вкусный ароматный. Достаточно насыщенный. Нам понравилось. Будем заказывать еще

Переваги:
    Чай
    Недоліки:
    Отсутствуют
  • Седова Н***

Даже добрий чай, купляю постiйно

Переваги:
    Добрий
  • Татьяна Б***

Гарний смак

Переваги:
    Смак
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Ірина Ш***

Дуже сподобався.Рекомендую.

• Вікторія Д***

Дуже вдячна за пропозицію. Смачний, запашний..
    Приємно смакувати.

• Олександра Б***

Топ

• Евгений К***

• Міцність

Пахнет отлично при открытии упаковки. Фрукты какие-либо практически отсутствуют, один ароматизатор. При заваривании крепкий черный чай, но насыщенности практически нет. Разочарован, не рекомендую (((

Переваги:
    Крепкий черный чай
    Недоліки:
    Одни ароматизаторы, на весь пакетик две дольки фрукта
  • Петро

Смачний чай

Переваги:
    Чай розділений по невеликим пакетикам.Герметично все.
  • Вероніка М***

Пила цей чай раніше, він був на основі каркаде (проте, можливо інший виробник)
    Смак приємний, не надто міцний

• Ірина С***

Мій улюблений чай. Ще з часів дев'яностих, коли цей чай був найдорожчим,- я його обожнюю. Просто не можу жити без чаю у якому плаває щось фруктове. А ще в нього м'який смак чаю, а не різкий "чифірний", як у дешевших грузинських аналогів.

Переваги:
    Смак. Якість. Приємні враження і настрій. Вітаміни і зігрівальний ефект у холодну пору року.
  • Вячеслав К***

Супер!

• Людмила Д***

Качество чая отличное

Переваги:
    Аромат и вкус
    Недоліки:
    Нету
  • Андрей Г***

Спасибо, очень вкусный, ароматный, фруктовый, довольно крепкий чай! Вызывает позитивные эмоции!

Недоліки:
    Не найдено
  • Олександр Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 60

Це чудовий чай

• Олександра С***

Швидка доставка, вигідно, смачний чай

Переваги:
    Смачний чай, беру не перший раз, завжди задоволена
  • Ольга

Очень люблю эту фирму и аромат этого сорта чая.
    Советую попробовать!

• Андрей П***

Хороший чай за нормальну ціну

• Юрій Н***

Смачний чай, беру не вперше цього виробника.

• Валерий О***

Добрий чай рекомендую

• Оксана С***

Чудовий чай, ароматний насичений смак.

Переваги:
    Приємний аромат
  • Віта Н***

Дуже смачний чай. Улюблений чай нашої сім'ї.

Переваги:
    Смак
  • Світлана

Улюблений чай мого сина

• Дар'я

• Міцність

Ділить перше місце в моєму особистому топі з "Passion fruit" від Lovare

Переваги:
    Один з улюблених чаїв
    Недоліки:
    Швидко закінчується :)