- Віта З***Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм 1 шт: 100 мл
Справді допомагає швидко прибрати запах сигарет у кімнаті та з тканин. Після використання повітря стає свіжішим без різкого хімічного аромату
- Продавець Smell Removing
Ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені!
- Юрий Ч***Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм 1 шт: 100 мл
Брав для обробки б/у автомобіля, в якому палили. Обробляв через звичайну пшикалку. На сидіннях, шторці панорами, пластику, войлоку, шкірі на рулі тютюнового запаху позбувся повністю. Загальна концентрація запаху зменшилась в рази, але трохи ще відчувається у спеку. До засобу претензій немає, адже не всі шпарини та дефлектори можна обробити без сухого туману і т.п. Свою функцію засіб виконує на сто відсотків. Третина пляшки на 100 мл - це десь подвійна концентрація на 1 л води.
- Переваги:
- Відповідає опису. Якщо дотримуватися інструкції результат буде 100 відсоткіа
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець Smell Removing
Ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- БогданВідгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм 1 шт: 474 мл
В квартирі протягом року проживали орендарі, які палили в квартирі. Фарбовані стіни і стеля. Після промивання стін і стелі препаратом 4 рази - запах знизився на 90%. Він все ще трохи відчувається, коли квартира стоїть із зачиненими вікнами день чи два, але загалом запах сигарет було нейтралізовано майже повністю. Препарат перевищив наші очікування.
- Переваги:
- Ефективно нейтралізує запах
- Продавець Smell Removing
Богдан, ми вдячні вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Катерина Р***Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм 1 шт: 100 мл
Использовала Smoke Brake - результат произошел ожидания. В квартире после курения остался запах, особенно в текстиле. Сделали генеральную уборку. Прошлись все поверхности этим средством, обработали текстиль. После обработки запах табачного дыма исчез, остался легкий аромат свежести. На тканях разводов не оставляет.
- Продавець Smell Removing
Катерина, ми вдячні вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Юлія М***Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм 1 шт: 100 мл
Після орендарів у квартирі залишився запах тютюну, дихати не було чим. Вони винаймали житло у нас більше року, і тому з цим треба було щось робити! Зробили генеральне прибирання, потім обробили цим засобом. Результат дуже порадував.
- Продавець Smell Removing
Юлія, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм 1 шт: 100 мл
Треба було позбавитися запаху тютюну: тюль, штори та деякі речі. По рекомендації менеджера замочила, потім додала засіб в барабан пральної машини. Результатом задоволена.
- Продавець Smell Removing
Олена, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Oksana L***Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм 1 шт: 100 мл
Рекомендую засіб, дуже допоможе тим кому треба вивести запах цигарок, кальяну.
- Продавець Smell Removing
Оксана, ми вдячні вам за відгук та високу оцінку.
- Юлія П***Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм 1 шт: 100 мл
Чудова знахідка для мене. Даний концентрат нейтралізує запах тютюну. 100 мл вистачило на декілька обробок (салон авто). Є інструкція.
- Продавець Smell Removing
- Катерина Ж***Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм 1 шт: 100 мл
Обробляли даним засобом салон в авто. Все чудово. Рекомендую використовувати після хімчистки. Обробити готовим розчином і дати висохнути.
- Продавець Smell Removing
Катерина, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Олег Д***Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм 1 шт: 100 мл
Качественное средство от запаха табака. Оправдал все мои ожидания.
- Продавець Smell Removing
Олег, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Кирило Ш***Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм 1 шт: 100 мл
Обробляв всю кімнату даним засобом. Наразі запаха тютюну не відчуваю, попередньо довелося зняти шпалери і зробити генеральне прибирання
- Продавець Smell Removing
Кирило, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Володимир С***Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм 1 шт: 100 мл
Я палю, можу на балконі, іноді в машині. Пробував різні засоби для усунення запаху тютюну, але цей виявився найефективнішим. Інші засоби бі
- Продавець Smell Removing
Володимир, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Олег Т***Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм 1 шт: 100 мл
Смело рекомендую средство. Обрабатывал балкон, кухню, диван от сигаретного дыма. Намного легче стало. Несколько обработок и запаха нет
- Продавець Smell Removing
- Олександр Р***Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм 1 шт: 100 мл
Брав засіб для нейтралізації запаху сигарет в квартирі, спрацював чудово. Однозначно рекомендую!
- Продавець Smell Removing
Олександр, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Олена Ш***Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм 1 шт: 100 мл
Чудовий засіб проти тютюну. Обробляла ним кухню, було чутно запах цигарок який тягнувся з балкону
- Андрей Г***Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм 1 шт: 100 мл
Я в захваті від якості товару. Все виглядає так само, як на фото
- Продавець Smell Removing
Андрій, ми вдячні вам за відгук та високу оцінку!
- Анастасія К***Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм 1 шт: 100 мл
Прохімчистили салон в машині. Все висохло. Обробили цим засобом. Результат супер, запаху тютюну не відчуваю.
- Продавець Smell Removing
Анастасія, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм 1 шт: 100 мл
Брав для видалення запаху з дивана. 100 мл вистачило на разову обробку. Одразу був результат. Тож можу рекомендувати.
- Продавець Smell Removing
Андрій, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм 1 шт: 100 мл
Дорого
- Переваги:
- Для бомжей
- Недоліки:
- Для бомжей
- Продавець Smell Removing
Олесандр, ми вдячні вам за відгук.
- Валерий Ч***Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм 1 шт: 100 мл
Реально работает.
- Недоліки:
- Инструкция по применению это что-то!
- Продавець Smell Removing
Валерій, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм 1 шт: 100 мл
Дієвий засіб, зі своєю задачею впорався. Взагалі засоби не погані в цій компанії. Мені подобається те, що лінійка розділена на профільні засоби: є і від тютюну, запаху пожежі-сирості, від котів, собак...
- Продавець Smell Removing
Оксана, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Олександр Т***Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм 1 шт: 100 мл
Чудовий засіб. Допомагає від сигаретного запаху. Використовую на балконі, в машині, навіть куртки обробляю. Засіб економний, вистачає надовго.
- Стас Н***Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм 1 шт: 100 мл
Квартиранти курили на кухні, прийшлося зняти шпалери, після чого обробив приміщення цим засобом декілька разів. Як на мене, 90% неприємного запаху нейтралізувалося. Smoke Brake зі своєю задачею справляється.
- Продавець Smell Removing
Стас, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Максим Н***Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм 1 шт: 100 мл
Чудова річ,стояв сильний запах цигарок на закритому балконі,після оприскування за допомогою пульверізатору неприємний запах зник,залишився тільки приємний аромат самого засобу
- Переваги:
- Швидко виводить запах від сигарет
- Недоліки:
- Alexander K***Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм 1 шт: 100 мл
Средством довольны, приятно пахнет, убирает запах табака, можно для регулярной обработки. Есть инструкция. Быстрая отправка. Рекомендую!
- Продавець Smell Removing
Александр, благодарим Вас за отзыв и высокую оценку! Мы очень рады, что средство помогло и Вы остались довольны.
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм 1 шт: 100 мл
Нейтралізатор дієвий, має приємний аромат, додається інструкція. Зручно використовувати за допомогою розприскувача. Підходить для різних поверхонь, стін. Результатом задоволена, вже порекомендувала друзям
- Петро П***Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм 1 шт: 100 мл
Доброго дня. Засобом задоволений. Брав від запаху тютюну для кухні. 90% запаху зникло. Обробляв з пульверизатору стіни, поверхні, саме повітря.
- Продавець Smell Removing
Петро, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Олексій Д***Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм 1 шт: 100 мл
Звернувся в фірму за порадою. Прокурена квартира. Порадили цей засіб. Чесно кажучи на результат особливо не очікував , але 80% прокуреного запаху нейтралізовано...це дуже гарний результат для моєї ситуації.
- Продавець Smell Removing
Олексій, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Марія П***Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм 1 шт: 100 мл
Чудовий концентрат. Економічний. На довго вистачає. Використовую і на балконі, і в машині, обробляю одяг, якщо є запах тютюну. Сам нейтралізатор має приємний запах. Рекомендую)
- Продавець Smell Removing
Марія, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Оксана Г***Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм 1 шт: 100 мл
Нейтралізатор запаху тютюну дієвий. Рекомендую. Купила диван невеликий б/у, незнаю де він стояв, але весь був прокурений. Знайшла в інтернеті цей засіб, купила, обробила диван декілька разів, запаху тютюну не відчуваю. Сам засіб пахне приємно.
- Продавець Smell Removing
- Вероника Ш***Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм 1 шт: 100 мл
Є погана звичка курити на балконі. Щоб не було запаху обробляю стіни цим засобом. Він нейтралізує запах тютюну. Має приємний аромат)
- Продавець Smell Removing
Вероніка, ми вдячні вам за відгук та високу оцінку! Раді, що Ви залишилися задоволені.
- Альберт С***Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм 1 шт: 100 мл
Купил это средство после того, как мы с друзьями устроили небольшую вечеринку. Курили в основном на балконе, но запах табачного дыма распространился и в комнату. Так как я снимаю квартиру, хозяину это не совсем бы понравилось. Развел с водой согласно инструкции, обработал все поверхности на балконе и частично в комнате.
Отличный продукт. Запах исчез полностью, плюс после него остался приятный аромат.- Переваги:
- Рекомендую всем, кто сталкивается с такой проблемой. Легко использовать в бытовых целях.
- Продавець Smell Removing
Альберт, благодарим вас за отзыв!