- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Темно-сірий. Розміри (ШхВ): 27.5 x 185
Матеріал не дуже, по боках облазить, не оброблені краї зовсім
- Продавець INROLL
Так це гарна блекаут тканина, повністю сонценепроникна. Вдалого користування!
- Павлова Т***Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 115 x 185
Купувала декілька разів різні варіанти. Користуюсь більше 5 років. Монтувала і на вікно і на стіну на саморізи -досі все чудово. Блекаут 100% затемняють
- Продавець INROLL
Дякуємо за обргунтований і чесний відгук! НАШІ Ролети прослужать ще 20 років!
- Антон Р***Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Білий. Розміри (ШхВ): 75 x 185
Вибачте, але ваше кріплення на скотч повна х***я. Воно тупо відвалилось менше ніж за добу
- Продавець INROLL
У всіх багато років тримає, ніхто ніколи не скаржився, мабуть ви не обезжирили поверхню чи сильно смикали. Обезжирте і спробуйте знову
- Сергій Ш***Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Рожевий. Розміри (ШхВ): 60 x 185
Захищає від сонця чудово. Сонячні промені взагалі не проходять крізь жалюзі.
- Переваги:
- Ціна - якість
- Недоліки:
- Не знайшов
- Продавець INROLL
Так, це повністю світлонепроникна тканина! Чекаємо Вас ще!
- Дмитрий Ш***Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Чорний. Розміри (ШхВ): 57.5 x 185
Не перший раз замовляю. Якість тканини та обслуговування на висоті.
- Переваги:
- Все супер
- Продавець INROLL
Дякуємо за оцінку нашої роботи! Раді що Вам сподобалось. Чекаємо ще!
- Олег С***Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Білий. Розміри (ШхВ): 100 x 185
Придбав для вікна на кухні, встановив самостійно доволі легко, затемнення на рівні
- Переваги:
- Легко встановити та надійне затемнення
- Продавець INROLL
Так наші ролети по максимуму зібрані, нічого не потрібно збирати в "конструкторі" -- лише прикріпити до вікна. Вдалого користування!
- Александра Р***Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Темно-сірий. Розміри (ШхВ): 50 x 185
Все отлично. Цвет, размеры и комплектация как надо. Легко установила самостоятельно, хотя и пришлось поломать голову над инструкцией. Брала сразу 4 штуки на 2 окна. Заказ пришел без задержек. Крепления с помощью лески в комплект не входят, о чем менеджер предупреждает во время звонка и предлагает добавить в заказ леску или магниты.
- Переваги:
- Защищают от солнца, открываются и закрываются тише, чем аналогичные ролеты другого производителя, установленные у меня в спальне.
- Недоліки:
- За комплект крепежей с лесками нужно доплатить, и если брать не на одну ролету, то выходит дороговато, но оно того стоит
- Продавець INROLL
Вдалого користування, Звертайтесь ще!