- Екатерина О***Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм 1 шт: 100 мл
Повернулась додому через 2 тижні,і зрозуміла,що холодильник перестав працювати,і все що було в морозильці згнило(
Сморід стояв жахливий в усій квартирі(
Спробувала відмити холодильник оцтом,доместосом,миючими засобами та нашатирним спиртом,але все було марно(
Вирішила спробувати цей засіб,і реально допомогло)
Запах в холодильнику залишився лише цього засобу,але я думаю він скоро вивітриться)
Рекомендую тим,в кого також стався такий трабл)- Переваги:
- Допомогло мені прибрати сморід гнилого м‘яса з холодильника
- Продавець Smell Removing
Катерина, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- ИгорьВідгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм 1 шт: 100 мл
Сработало. Холодильник с мясом был выключен 2 месяца.
Предварительно был вымыт всем чем только можно было, визуально чистый но воняет так что капец. И доместосом и содой и лимоном.
Пробовали Одросил, вроде помогает но Сканкаут мощнее.
Короче проверенный рецепт для холодильника -
-моем доместосом все ящики под душем, внутри холодильника тоже вымываем используя перчатки конечно.
-даем высохнуть, ящики ставим на солнце на проветривание на сутки
-берем эту жижу и разводим 1 к 4, тоесть 100мл жижи + 400мл воды, будет мыльный растрвор с обильной пеной
-обратываем полученным раствором ящики и сам холодильник
-оставляем намыленным и открытым холодильник на 12 часов
-смываем под душем расвор с ящиком и вымываем холодильник
-оставляем на сутки проветриваться
в итоге у нас получился абсолютно идеальный холодильник
одной банки этой жижи хватает на одну мойку холодильника среднего размера в притык, разводить в больших пропорциях бессмысленно.
короче или новый холодильник или процесс что я описал выше, покупайте сразу 200-300 мл на холодильник, нам хватило 100мл так как мы до этого пробовали Одорсил, он помог на 50%- Продавець Smell Removing
Игорь, благодарим Вас за развернутый отзыв и высокую оценку! Мы очень рады, что средство помогло!
- Ткач В***Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм 1 шт: 100 мл
Помог избавится от запаха в машине с америки. В жару (после химчистки) все равно появлялся запах в авто, не сильный, не всегда...в душные дни, но это был запах неприятный, то ли человеческий то ли животное сцик..ло на сиденье, не знаю. Обработал водительское сиденье и заднее. Помогло факт, более месяца прошло.
- Переваги:
- Помог
- Продавець Smell Removing
Владислав, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Ткач В***
Купил квартиру после стариков тут и запах и канализация и моча и старый линолеум и жирная в "лепу" кухня. Два года назад обработал дорогими жидкостями для "туалета" помогло на 10-1-20% там жили квартиранты потом. Сейчас они съехали, и я обработал "антискунсом" который остался после авто. Развел 50 мл на 200 мл воды и обрызгал всю квартиру.... это фантастика. Я уже знал его действие, но до сих пор в шоке. Действие ПОТРЯСАЮЩЕЕ!!! 100% результат.
- Ірина Б***Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм 1 шт: 100 мл
Відновлювали машину яку після аварії люди закинули на 3 роки. В машині за цей час поселилися миші в великій кількості і там подохли. Особливо у системі кондиціонування. Коли почали перевіряти виявилося, що ними забиті всі діри. Повиймати мишей вдалося, а от від їх запаху вдалося позбутися лише за допомогою цього засобу. З першого разу.
Розвели пів флакона як описано в інструкції для дуже жорстких запахів. Я налила пульверизатор і гарно обробила. Залишили на ніч. Навіть не витирала. Хто пише, що у засобу поганий запах, то мабуть вам те, що ви виводили не так воняло, як наприклад у нас дохлі миші. Бо після них цей запах здався божественним. Але і він вивітрився за кілька днів. Дуже задоволені покупкою.
Планую обробити ще потім місце кошачого туалету ним і ще багато засобу залишиться про всяк випадок.- Переваги:
- Вивів поганий запах з машини повністю
- Продавець Smell Removing
Ірина, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм 1 шт: 100 мл
Купила щоб прибрати сморід від м'ясних продуктів, які пропали и протекли з холодильника на підлогу кухні. Зі своєю задачею засіб справляється, холодильник и плитка на кухні більше не має сморіду. Магазин гарний, швидко зав'язалися і відправили товар , окремо дякую за додаткову роздруковану інструкцію на українській мові.
- Переваги:
- Добре справляється з зазначеними проблемами.
- Продавець Smell Removing
Юлія, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм 1 шт: 500 мл
Відмінний засіб. Користуюся ним постійно. Навіть застарілі запахи котячих міток і на м'яких меблях, і на будь-яких поверхнях прибирає повністю. Чудово прибирає запахи кухні, моментально освіжає повітря в квартирі. Справляється з будь-яким запахом. Від котячих міток використовували також Нейтралізатор запаху міток кота Thornell Cat Odor-Off. Ефективне, але Skunk-out неперевершене.
- Переваги:
- Ефективне
- Недоліки:
- не має
- Продавець Smell Removing
Ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- МарияВідгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм 1 шт: 100 мл
Средство действительно классное. Читала отзывы и решила заказать. Не знаю как у людей получается отчистить большие куски ковра, взяв при этом 5-10 мл. У меня ушло 100 мл. на небольшие где-то 30 на 40 см. но правда с устаревшим запахом кошечек мочи. на 4 коврах. может я разводила не правильно. Брала 10мл. средства на 200 мл воды. очень хорошо пропитывала.
Не скажу что запах прям совсем приятный, насыщенный имеется сладковатый оттенок. Выветривается долго. Но средство того стоит. Буду брать еще, на всякий случай.- Переваги:
- ДЕйствительно рабочий препарат.
- Продавець Smell Removing
Марія, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Петр С***Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм 1 шт: 500 мл
Десь під плінтусом здохла миша, яку неможливо було дістати, не зриваючи підлогу. Сморід був неймовірний. Засіб розчинив із водою, залив під плінтус, запінив щілини. Допомогло. Запах самого засобу приємний, солодкий, хоч і дещо різкуватий. Але вивітрюється з часом. Рекомендую. Якщо він допоміг від дохлої миші, то, думаю, і від інших неприємних запахів теж допоможе.
- Переваги:
- Працює
- Продавець Smell Removing
Петро, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Алёна К***Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм 1 шт: 500 мл
Повний холодильник десь півтора місяці був без струму. Всередині був жах, цвіль і сморід. Намагались позбутись запаху: мили, мили з оцтом, розкладали активоване вугілля, мелену каву, соду. Думали вже, що треба холодильник викидати. Засіб допоміг - помили, залишили на ніч провітритись від запаху засобу, на наступний день включили і холодильник працює. І не воняє. Дуже дякую!
- Переваги:
- Знищує запахи (навіть запах гнилого м'яса)
- Недоліки:
- має власний солодкий запах, але він досить швидко зникає
- Продавець Smell Removing
Альона, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Маша Д***Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм 1 шт: 100 мл
пишу отзыв спустя почти месяц использования. ситуация такая: после пожилого лежачего больного примерно 6 кв. м. паркета в комнате отчётливо воняло мочей. я разбавила средство с водой в соотношении 100 к 400 мл и пульверизатором обработала паркет 3 раза с перерывами в одни сутки, использовав весь раствор. первую неделю результат был не до конца ясен, так как у средства очень мощный (но приятный) запах. теперь, когда его запах выветрился, я могу сказать, что запах старой въевшейся в дерево мочи пропал полностью. не ожидала 100%-го результата и очень довольна.
- Переваги:
- полностью справился с очень трудной задачей, так как запах мочи пожилых больных, особенно старый и въевшийся, практически невозможно вывести, чаще всего приходится делать ремонт и менять пол
- Недоліки:
- не нашла
- Smell R***
Мария, благодарим Вас за отзыв! Рады, что Вы смогли устранить неприятный запах.
- Тетяна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм 1 шт: 100 мл
Сразу попробовала на пленке, куда сходила собачка. Брызнула прям на мокрое пятно и офигела, вообще не слышно запах мочи, он просто исчез.
- Продавець Smell Removing
Ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені!
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм 1 шт: 100 мл
Засіб дуже хороший, обробив холодильник після зіпсованого мʼяса так як вибило світло в квартирі і воно довго там пролежало. Запах був нереальний але засіб впорався.
Ще й попросив швидко відправити і прийняли замовлення в неробочий час, тому окрема повага і вдячність за це)- Переваги:
- Засіб допоміг
- Продавець Smell Removing
- Константин М***Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм 1 шт: 100 мл
Рідина просто супер,заказую постійно,рекомендую до покупки
- Продавець Smell Removing
- Кристина Г***Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм 1 шт: 100 мл
Сначала относилась скептически к данному препарату.
Полная морозильная камера мяса пропало. И пока была в отъезде - это дело все начало вонять и течь. Чем только не пыталась отмыть и убрать запах, вонь стояла неимоверная. Стойкий запах гнилого мяса и гнилой крови пропал за пару дней. И испытала на кошачьих испражнениях.- Переваги:
- Однозначно стоит брать
- Недоліки:
- Сладкий запах. Может вызвать рвотный рефлекс
- Продавець Smell Removing
- Елена В***Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм 1 шт: 100 мл
Отличное средство! Кот был закрыт в дачном домике( случайно) 5 дней. Была и моча, и метки и какухи. Брызгали из распылителя, развели 1:7. Обрабатывались метки, места, где кот мочился , промыли водой, а потом хорошенько побрызгали средством. Результат супер! Приехали через 10 дней, запаха нет вообще! Фантастика!
- Переваги:
- Суперэффективное
- Марина Г***Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм 1 шт: 100 мл
Вивела цим засобом сморід від гнилого м'яса за два дні. Рекомендую
- Переваги:
- Легко виводить важкі запахи
- Недоліки:
- Нема.
- Продавець Smell Removing
Марина, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Мария М***Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм 1 шт: 100 мл
Запах знищено, я перепробувала 4! різні засоби з зоо проти запахів, ваніш, білизну, соду і уксус, керхер, всякі містер мускул і ко - не допомагало… а оця фігнюшка за 300 гривень де й економно використання знищило в нуль запах
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Потрібно гарно провітрювати приміщення потім
- Продавець Smell Removing
- МаріяВідгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм 1 шт: 100 мл
Задоволена на 200% Відновила все помічене взуття котиком та м'які меблі. Запах цього засобу приємний. При додаванні в воду для волого прибирання залишився приємний аромат в усій квартирі.
- Переваги:
- Дієвий на 100%
- Продавець Smell Removing
Марія, ми дуже вдячні вам за відгук! Дуже раді, що ви залишилися задоволені.
- Антон Б***Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм 1 шт: 100 мл
Гарний засіб. Я б сказав універсальний. Діє від різних запахів. Видаляв з ліжка запах сечі кота, з холодильника запах продуктів зіпсованих.
- Продавець Smell Removing
Антон, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Вталия Л***Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм 1 шт: 100 мл
Супер результат!
Видалив запах кошачої сечі в кросівках, залишився лише солодкуватий не різкий запах речовини!
Дякую за швидку доставку!- Переваги:
- Швидка доставка. 100% результат!
- Продавець Smell Removing
Віталія, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Виктор К***Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм 1 шт: 100 мл
Засіб повністю виконав свою функцію. Рекомендую
- Переваги:
- Видаляє запах повністю
- Недоліки:
- Має специфічний запах, але не критично
- Продавець Smell Removing
Віктор, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- МиколаВідгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм 1 шт: 100 мл
Засіб відмінно впорався з запахом сечі на зйомній квартирі, джерелом був диван. При чому неприємний запах бив у носа вже на порозі квартири. Одним флаконом обробили двічі з інтервалом в 3 дні, однієї обробки у нашому випадку виявилося замало. Обробляли рясно, як раз вистачило на два рази. Приємно-різкий запах самого засобу вивітрився за неділю.
- Продавець Smell Removing
Микола, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Олександр Х***Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм 1 шт: 100 мл
Купил данный товар, думал что не поможет вывести кошачий запах с дивана, но ошибся средство действительно помогает убрать запах, консультант всегда был на связи подробно рассказал и подсказал как лучше нанести средство за что отдельное спасибо
- Переваги:
- Действительно помогает вывести запах
- Недоліки:
- Не нашел
- Продавець Smell Removing
Александр, мы благодарны вам за отзыв и высокую оценку! Рады, что средство помогло и Вы остались довольны.
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм 1 шт: 100 мл
Засіб використала для видалення різкого запаху поту у взутті (кросівки для спорту). Дійсно - працює! Рекомендую
- Переваги:
- Дійсно видаляє сморід
- ЕвгенийВідгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм 1 шт: 100 мл
Топ
- Переваги:
- Крутое средство в комплексес дезинфекцией)
- Продавець Smell Removing
Евгений, мы благодарные вам за отзыв и высокую оценку! Рады, что средство помогло и вы остались довольны.
- Евгений С***Продавець: Smell Removing. Об'єм 1 шт: 500 мл
Засіб допоміг з холодильником в якому «померло» все (мова про Бучу, під час навали орків і відсутності струму).
Має приємний запах. Було «врятовано» три холодильника.
Рекомендую- Продавець Smell Removing
Євгеній, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Раді, що засіб допоміг.
- Лариса Л***Продавець: Smell Removing. Об'єм 1 шт: 100 мл
Хорошее средство: устранило запах мочи, оставленной кошкой на ковре.
- Переваги:
- хорошо справляется с задачей
- Недоліки:
- запах по началу резковат
- Продавець Smell Removing
Лариса, благодарим Вас за отзыв и высокую оценку. Мы рады, что средство помогло.
- Доценко О***Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм 1 шт: 100 мл
Отличное средство! Единственное, которое сразу помогло! Кот начал метить квартиру в разных местах и запах мочи стоял жуткий! Убирает вонь сразу. Правда немного есть от средства тяжеловатый запах, нужно потерпеть, пока выветрится. Но со своей задачей справляется на ура! Рекомендую!
- Переваги:
- Устраняет полностью запах
- Продавець Smell Removing
Оксана, благодарим Вас за отзыв!
- Дмитрий Л***Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм 1 шт: 100 мл
С запахом пролитого в салоне автомобиля молока справился. Предварительно очищал пятно средством для ковров, но открывая двери авто утром амбре опять сбивало с ног! После 2-го применения этого средства - запах исчез. Добавлю, что молока вылилось не много 100-150 мл, поможет-ли средство если выльется литр не знаю и проверять не хочется
- Переваги:
- Эффективно
- Недоліки:
- Не выявлено
- Продавець Smell Removing
Дмитрий, благодарим вас за отзыв!
- Евгений О***Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм 1 шт: 100 мл
Я более 18 лет занимаюсь чисткой ковров, использовал около 30 различных продуктов для дезодорации и устранения запаха, но не нашел простого средства от неприятного запаха мочи домашних животных на ковре и подушках. Skunk Out стал моим первым продуктом для борьбы с неприятным запахом. Пока это лучшее средство, которое я использовал.
- Переваги:
- Эффективно справляется со своей задачей
- Недоліки:
- Не обнаружил
- Smell R***
Евгений, благодарим Вас за отзыв! Рады, что Вам подошло это средство.
- Юлия Л***Продавець: Smell Removing. Об'єм 1 шт: 100 мл
Мала таку проблему: некастрований кіт зачудив, і одного прекрасного дня попісяв на мій новенький дорогущий диван. Розказую як відчистила. Насипала на пляму сіліка-гель (чистий котячий наповнювач, хаха) щоб хоч трошки ввібрало мочу і одразу ж замовила Scunk out, знала що така штука існує. Наступного дня отримала, розчинила по інструкції, намочила старого рушника, спилососила сіліка-гель, потерла диван і постелила щоб рушник трохи полежав, хв 20. (Пахне якоюсь фруктово-квітковою віддушкою, зовсім не неприємно. Коротше, не сподіваєшся такого запаху від такого термояду). Рушник забрала, насипала чистого сіліка-гелю і залишила десь годин на 18. Знову спилососила і все. Думала, буде пляма і вже налаштувалася викликати хімчистку, але жодного сліду і запаху не залишилося. Можливо це пов‘язано з тим, що диван темно-синій і велюровий, на світлому може було б видно. Дуже задоволена, крута штука і розхід економний. В кого нечемний кіт - в хазяйстві пригодиться)
- Переваги:
- Справляється з задачею, приємно пахне
- Smell R***
Юлия, благодарим Вас за отзыв! Рады, что Вы смогли устранить свою проблему.
- Елена Е***Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм 1 шт: 500 мл
Ця рідина допомогла позбавитись трупного запаху у квартирі. Розводили 1 до 5 і обробляли усі поверхні і підлогу. На квартиру 33 кв вистачило 300 мл. Квартира чиста, свіжа, трупного запаху немає! Засіб вартує своїх грошей. Дякую!
- Елена Е***Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм 1 шт: 100 мл
Справляется на все 100 %. Рекомендую
- Продавець Smell Removing
- Владислава П***Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм 1 шт: 100 мл
Чудово працює з запахом сечі цуценя. 10/10
- Валерия Т***Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм 1 шт: 100 мл
шикарно справился с кошачьей мочой на бетоне,нет удушающего запаха химии,запах приятный,как бонус кошки больше не лезут на то место гадить
- Переваги:
- эффективность и быстрота действия
- Наталья К***Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм 1 шт: 100 мл
Классная вещь