- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: EN SERIO!. Колір: Зелений. Висота іграшки: 17
Игрушка крутая! Качественный пошив, приятная на ощупь!
Продавец оперативный, быстро связались, быстро отправили.
Довольны =) Спасибо!- Переваги:
- Красивая, качественная
- Продавець Міграшки
Ирина, спасибо вам большое, что уделили время для отзыва.
Пусть игрушка радует ребёнка, как можно дольше :)
- Валерия О***Відгук від покупця. Продавець: Carambola. Колір: Зелений. Висота іграшки: 17
Чудова іграшка
- Переваги:
- Як на фото
- Недоліки:
- Не має.
- Продавець Carambola
Дякуємо за відгук!
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Carambola. Колір: Зелений. Висота іграшки: 17
Люкс
- Любовь З***Відгук від покупця. Продавець: Carambola. Колір: Зелений. Висота іграшки: 17
Дуже класна! Як на фото
- Переваги:
- М'яка на дотик
- Недоліки:
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: Carambola. Колір: Зелений. Висота іграшки: 17
дуже класна і м'яка
- Недоліки:
- нема
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: Carambola. Колір: Зелений. Висота іграшки: 17
Мягенька,прийшла швиденько
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: Carambola. Колір: Зелений. Висота іграшки: 17
Класна іграшка, донечці дуже сподобалась)
- Переваги:
- Гарна
- Богдан К***Відгук від покупця. Продавець: Carambola. Колір: Зелений. Висота іграшки: 17
Ідеально, дуже сподобалось!
- Продавець Carambola
Дякуємо за фотовідгук! Нам дуже приємо)
- Василь Ш***Відгук від покупця. Продавець: Carambola. Колір: Зелений. Висота іграшки: 17
Дякую консультанту за рекомендацію, дитина в захваті.
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: Carambola. Колір: Зелений. Висота іграшки: 17
Дуже дякую за іграшку! Дитина у захваті! Гарно пошита, хорошої якості, м'яка на дотик. Ціна взагалі приємна за такого великого персонажа мультфільму ))
- Переваги:
- Якість, ціна
- Недоліки:
Відгуки про товар продавця EN SERIO!
Відгуки про товар у інших продавців