Все добре. В комплекті вже був заряджений рулон папера.
Дякуємо за Ваш відгук!
Крутий девайс. Корисний по дому, так що не тільки дитина користується, нас жінкою вже декілька разів виручав
Дякуємо за Ваш відгук!
Купувала на подарунок для донечки. Дитина в захваті від термопринтеру, друкує фото та малюнки.
Рекомендую продавця та продукцію
Гарно працює
Дякуємо за відгук!
Хороша цікава штука навіть для дорослих
Дякуємо за відгук!
Програма до принтеру була декілька днів на оновленні в Play Market. Зараз проблем немає, все працює коректно.
Забрав, виглядає гарно і міцно, по розмірам думав буде меньше але здивувало, подарував на день народження, дуже сподобалося сестрі, на цілий день затихла граючи і роблячи собі наклейки)
Нажаль, немає фото товару, бо неможливо забрати його з рук ЗАДОВОЛЕНОЇ ДИТИНИ!!!! Якість обслуговування - відмінний! Все працює! Згодом замовлю і собі))) Продавця рекомендую обома руками!!!!
Доброго дня! Дякуємо за відгук, приємного використання!
Студенту медику
Очень хороший принтер как по мне
Дякуємо що зупинили свій вибір на нашій продукції, користуйтесь із задоволенням!
Все отлично. Доставили быстро. Классный принтер.
Принтер просто супер! Ребёнок в восторге, качество отличное.
Доброго дня. Дякуємо за відгук!
Здравствуйте, скажете пожалуйста фото из галереи можно распечатать этим принтером?
Хороший принтер. Выбирал для печати чеков. Со своей задачей данный аппарат справляется пока что на отлично, печатает чётко! Перед использованием нужно скачать приложение. В общем принтер советую, покупкой остался довольный!
Доброго дня. Дякуємо за відгук!
А он сколько проработал или до сих пор работает?
Чудова річ для подарунку підлітку, друкує зображення, текст, і будь яку графічну картинку. Єдиний нюанс - лінія відриву, як не пробували відривати( швидко або дуже повільно), охайно не виходить, срічка відривається нерівно і часто заходить відрив на зображення. Але якщо випустити цей нюанс, то всім задоволені.
Дякуємо за Ваш відгук!
Донька сказала що принтер класний:)
Брав на подарунок. Зв'язалися і відправили в той самий день. Все сподобалось.