Брала дитині на подарунок, гарна річ, все працює, користування просте.
Дякуємо за Ваш відгук!
Купили на подарунок, відразу ж протестували. Друкує добре, виходять прикольні наліпки. Сподобався не тільки дітям, а і дорослим. Компактний та зручний, можна брати з собою до школи.
Дякуємо за Ваш відгук!
Зручно, що маленький, портативний, без чорнила. друкує добре на термо папері та самоклеючому.
Дякуємо за Ваш відгук!
Чому пів фото друкує не правильно?
Вітаємо, Микола! Дуже засмучені що виникло технічне запитання. Товар має гарантію та підтримку як технічну, так і сервісну. Менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом для консультації та допомоги у вирішенні цього питання
Відремонтували безкоштовно!)
Все досі працює!
Як дізнатись що прінтер повністю зарядився? Колір індикатора змінюється?
Доброго дня! Під час заряджання індикатор принтера підсвічується червоним. Після повної зарядки індикатор повністю згасає.
Крута штука. Не тільки дитині сподобалося, а і дорослим. Зрозумілі налаштування. Швидка доставка, все гарно запаковане. Дякую.
Дякуємо за Ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням
Зручний. Гарно печатає. Недоліків немає. Дитина в захваті.
Дякуємо за Ваш відгук!
Продавець зв'язався швидко для вирішення проблеми, всього навсього потрібно вставляти папір правильно і контролювати щоб дитина не ставила у прилад папір мокрими руками.Дякуємо за допомогу і розуміння.
Дякуємо за Ваш відгук!
Цікава річ, діти 11 та 15 років оцінили. Легко налаштовується, швидко друкує.
Вітаємо, Наталія! Дякуємо за Ваш відгук, користуйтесь із задоволенням
Получила, всё отлично)
Дякуємо за відгук!
Продавець швидко зв'язався, порекомендував придбати додатковий папір (вел икий вибір). Наступного дня вже отримала. Гарно упаковано, все працює. Дитина в захваті!
Дякуємо за відгук!
Добрий день, скажіть, будь ласка, чи користуєтесь ще і чи добре працює принтер? Дякую)
Так, ще вористуємось, все ок
Все добре, діти в захваті
Дякуємо за відгук!
Дитина в захваті, тато теж) крута штука)
Дякуємо за відгук! Приємного використання
Цікава іграшка. Продавця рекомендую
Дуже швидко зв'язались та швидко доставили. Вже зарядили, підключили та спробували надрукувати. Я в захваті!! Дитина ше не бачила, це подарунок на Новий рік. Але у її подруги такий є і вона теж такий хотіла. Впевнена, що емоціям не буде меж. Дякую за дотримання термінів, оперативну доставку та гарне обслуговування. Товар та продавця рекомендую!
Дякуємо за Ваш відгук!
Принтер відповідає опису, швидко розібрались з налаштуванням. Позитивні враження, дитина задоволена.
Дитині подобається
Дякуємо за відгук!
Пишу відгук, щоб урівноважити попередні.
Товар надіслали вчасно, належної якості. Хоч і переплутали колір, але оперативно зв'язались і запропонували різні варіанти вирішення ситуації.
Продавець відповідальний.
Неуважний продавець. Надсилає той товар, який є в наявності, а не той, що замовили
Продавець все виправив. Врешті покупкою задоволені
До товару претензій немає. Функціонує.
Проблему продавець вирішив.