ДНІ ROZETKA! Знижки до 55% на обрані товари з 6 до 12 жовтня

Відгуки покупців про Синій чай блакитна матча анчан молочний коктейль тайський Navu мілкшейк без цукру барвників ароматизаторів на кокосових вершках вершках 100 г

Оцінка користувачів 5/5
  • Янина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: USEFUL STORE

Дуже смачний напій, ніжний кокосовий смак.
    Доставка швидка

• Продавець  USEFUL STORE

Дякуємо за відгук, раді, що залишилися задоволені нашим продуктом. Чекатимемо вас знову за іншими чудовими смаками)))

• Ірина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: USEFUL STORE

Ніколи раніше такого не коштувала, це неймовірно смачно і прочитала, що дуже корисно. А кокос, як тільки розбили кокосовий горіх, насичений.

• Продавець  USEFUL STORE

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що вам сподобався наш молочний коктейль з анчаном на кокосових вершках. Це справді унікальне поєднання смаку та користі. Насолоджуйтесь)

• Богдан М***
    Відгук від покупця. Продавець: USEFUL STORE

Цікавий квітковий смак з кокосом, а головне без питань можна пити ввечері і спокійно заснути

• Продавець  USEFUL STORE

Вітаємо, Богдане! Так, для любителів екзотичних смаків, це знахідка. Маємо ще інші смаки з пудри тайської квітки анчан, гадаємо, що вам дуже сподобаються)

• Світлана
    Відгук від покупця. Продавець: USEFUL STORE

Цікава матча- дуже ніжна, тендітна в порівнянні з іншими видами. І для мене було приємне здивування, що вона смачнюча при заварюванні звичайною водою. Всі інші види пʼю з рослинним молоком.
    Подяка продавцю за увагу, після замовлення передзвонили і дали поради щодо приготування:) Рекомендую!

• Продавець  USEFUL STORE

Вітаю, Світлано! Дякуємо вам за такий крутий відгук) Так, хто хоч раз скуштував наші суміші, тих важко зупинити :)

• Олеся М***

• Насиченість

Товар пришёл хорошо упакован, вкус нечто свыше земного, для меня. Спасибо, буду заказывать ещё!

Переваги:
    Вежливый продавец, невероятно вкусный напиток.
    Недоліки:
    Нет.
    • Продавець  USEFUL STORE

Нам дуже приємно читати такі відгуки. Віримо, що наша праця не марна. Дякуємо!!!

• Снежана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: USEFUL STORE

Дякую за швидке відправлення, дуже смачна матча !!!

• Продавець  USEFUL STORE

Добрий день, Сніжана! Нам приємно, що напій дуже сподобався. Намагаємося завжди швидко відправляти. З неперпінням чекатимемо вас за новими смаками)

• Оксана Р***
    Відгук від покупця. Продавець: USEFUL STORE

Дякую за швидке відправлення і подарунок.Буду радить Вас всім

Переваги:
    Смачний і корисний чай матча для здоров'я
    Недоліки:
    Нема недоліків
    • Продавець  USEFUL STORE

І вам, Оксано, дякуємо за теплі слова. Раді бачити вас знову!

• Вероніка К***

• Міцність

Матча дуже смачна, особливо оцінять любителі кокосових смаків. Дякую!

Переваги:
    Дуже смачно
    • Продавець  USEFUL STORE

Дякуємо за теплий відгук! Раді, що анчан лате з кокосовими вершками вам припав до смаку — ця комбінація справді створена для справжніх гурманів! Нехай кожна чашка дарує вам трішки екзотики і море задоволення! Чекаємо на вас за новими смаковими відкриттями!

• Олександр Т***
    Відгук від покупця. Продавець: USEFUL STORE

Давно хотел попробовать этот экзотический чай. Интересовал меня конечно же его вкус, ну и цвет хотелось посмотреть. Чай действительно непривычный и необычный. Очень понравился!

Дякуємо за ваш відгук!
      Ми счасливі, що наш анчан лате на кокосових вершках став для вас справжньою смаковою пригодою.
      Сподіваємося, ви повернетесь за новими екзотичними враженнями!

• Петро Г***
    Відгук від покупця. Продавець: USEFUL STORE

Было бы 10 звёзд, поставил бы 10, очень, очень вкусный чай. Спасибо. Буду ещё у вас брать

• Продавець  USEFUL STORE

Дякуємо, Петро, за такий чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно, що анчан лате вам так сподобався! Якщо б могли, ми б теж поставили вам 10 зірок за вашу щирість . Чекаємо вас знову за новими смаками!

З повагою,
      Команда Navu

• Анастасия О***

• Міцність

Матча дуже смачна! Завдяки цьому напою я змогла замінити ранкову каву, та й у принципі почала її меншу вживати, а енергії почала відчувати більше. Дуже смачний напій. Братиму ще й усім раджу

• Продавець  USEFUL STORE

Вітаю! Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам неймовірно приємно чути, що наш матча-лате допоміг вам відкрити новий ранковий ритуал та додати більше енергії в день. Це саме те, до чого ми прагнемо — поєднувати користь і смак у кожному ковтку. Рекомендуйте друзям, і не забувайте пробувати інші наші напої — можливо, серед них знайдете нових фаворитів!

P.S. З таким підходом до кави ще й здоров'я подякує!

• Наталья С***

• Міцність

Я в захваті! Матча чудово розчиняється, без опадів. Смак ніжний, запах кокосу є. Я настільки задоволена, що вже зробила друге замовлення)))

• Продавець  USEFUL STORE

Дякую, Наталіє, за такий теплий відгук! Приємно чути, що наш анчан лате на кокосових вершках вам до смаку. Нехай кожен ковток приносить вам задоволення і гарний настрій. Дякуємо за довіру та повторне замовлення – обіцяємо і надалі дивувати вас!

• Марія І***

• Міцність

Купую такий чай перший раз, мені сподобалося, незвично, але дуже смачно! Замовлятиму ще.

• Продавець  USEFUL STORE

Щиро дякуємо за ваш відгук! Дуже раді, що анчан лате припав вам до смаку. Незвичні смаки – наша спеціальність! Будемо з нетерпінням чекати на ваші нові замовлення. Нехай кожна чашка приносить задоволення!

• Іван П***

• Міцність

Приємний, ніжний смак зовсім не гірчить. Добре і легко розчиняється у теплій воді. Дякуємо за якісний товар і швидку доставку!

• Продавець  USEFUL STORE

Дякуємо, Іван за чудовий відгук про наш Анчан Лате на кокосових вершках!
      Раді, що ви оцінили його ніжний смак і те, як легко він розчиняється.
      Ваші слова – це для нас найкраща мотивація. Завжди раді забезпечити вас якісним товаром і швидкою доставкою!

• Анастасія С***

• Міцність

Анчан Лате — це справжня екзотика! Кукурудзяні вершки без цукру надають йому дивовижну м'якість, а анчан — неймовірний синій колір. Смак і вигляд на висоті!

• Продавець  USEFUL STORE

Дякуємо, Анастасія за такий яскравий відгук!
      Дуже раді, що ви оцінили унікальність нашого Анчан Лате.
      Кукурудзяні вершки і справді додають особливої м’якості, а синій колір — це справжня магія анчану.
      Щиро раді, що напій вразив вас і смаком, і виглядом!

• Ірина Ш***

• Міцність

За смаком дуже приємний і солоденький напій, бадьорить і підвищує настрій) натуральний, термін придатності свіжий) Рекомендую.

• Продавець  USEFUL STORE

Дякуємо, Ірино за чудовий відгук!
      Приємно, що наш напій дарує вам гарний настрій і заряд бадьорості.
      Натуральність і якість – наші головні пріоритети, тому приємно, що це оцінили.
      Дякуємо за рекомендацію і чекаємо вас знову!

• Марина Я***

• Міцність

Купувала багато видів "матча", цей ДУЖЕ сподобався, прям смачне матча-латте виходить!

• Продавець  USEFUL STORE

Марино, дякуємо за ваш відгук!
      Приємно, що наш матча справив на вас таке враження і анчан-латте вийшов смачним! Завжди приємно чути, що наш продукт перевершує очікування.
      Сподіваємось, ви й надалі будете відкривати для себе нові смаки з нами!

• Николай П***

• Міцність

Чудовий напій і дуже гарно виглядає у прозорій чашці. Смак – незвичайний.

• Продавець  USEFUL STORE

Дякуємо за ваш відгук! Приємно, що ви оцінили не лише незвичайний смак, але й естетику напою. Ми завжди прагнемо поєднувати смакові враження з візуальною насолодою. Сподіваємось, кожна чашка приноситиме вам задоволення!

• Дмитро К***

• Міцність

Шукав альтернативу каві, знайшов цей лате. Залишився задоволеним.

• Продавець  USEFUL STORE

Дякуємо, Дмитро за відгук! Приємно, що наш лате став для вас чудовою альтернативою каві. Задоволення наших клієнтів – це те, що надихає нас рухатися вперед і створювати нові, натуральні смаки. Сподіваємось, кожен наступний напій принесе вам ще більше задоволення!

• Ольга С***

• Міцність

Я не люблю солодке, тому Анчан Лате на кукурудзяних став моїм улюбленим напоєм. Обожнюю його за природну м'якість і легкість.

• Продавець  USEFUL STORE

Дякуємо, Ольга за ваш відгук!
      Раді, що Анчан Лате на кокосових вершках припав вам до смаку.
      Ми теж обожнюємо цей напій за його природну ніжність і неперевершену легкість. Сподіваємось, він і надалі залишатиметься вашим улюбленим!

• Дмитрий С***

• Міцність

Не думал, что напиток без сахара может быть таким вкусным! Латте на кукурузных сливках очень легкий и освежающий. Я приятно удивлен - это действительно что-то новое.

Дякуємо за ваш відгук!
      Дуже раді, що наш анчан лате вам сподобався!
      Ми завжди прагнемо створювати смачні та оригінальні напої без зайвого цукру, тож приємно чути, що ви оцінили цей легкий і освіжаючий смак.
      Сподіваємось, він стане вашим улюбленим!

• Марія П***

• Міцність

Це просто любов з першого ковтка! Ніжний, трохи солодкий, хоч і без цукру, анчан чудово поєднується з вершками. П'ю його на сніданок кожного ранку.

• Продавець  USEFUL STORE

Дякуємо, Марія за такий теплий відгук!
      Раді, що анчан лате на кокосових вершках підкорив ваше серце з першого ковтка!
      Ми створювали його саме для того, щоб дарувати насолоду кожного дня.
      Нехай кожен ваш ранок починається з цього ніжного і трохи чарівного напою!

• Дмитро С***

• Міцність

Я фанат кавових напоїв, але Анчан здивував мене. Кукурудзяні вершки роблять його таким ніжним, а анчан додає трохи екзотики.

• Продавець  USEFUL STORE

Дякуємо, Дмитро за ваш відгук!
      Раді, що анчан лате на кокосових вершках зміг вас приємно здивувати!
      Ми прагнемо створювати незвичайні поєднання, і так приємно чути, що ніжність кукурудзяних вершків та екзотичний смак анчану вам припали до душі.
      Сподіваємося, що цей напій стане новим улюбленим варіантом у вашій колекції.

• Юлія К***

• Міцність

Давно шукала щось оригінальне та корисне без цукру. Анчан Лате — просто знахідка! Дуже ніжний смак і приємний колір. Тепер це мій улюблений напій на кожен день!

• Продавець  USEFUL STORE

Дякуємо, Юлія за такий теплий відгук!
      Раді, що Анчан Лате став вашим улюбленим напоєм!
      Його ніжний смак і яскравий колір дійсно можуть підкорити серце.
      Нехай кожен ваш день починається з цієї маленької насолоди без цукру!

• Игорь М***

• Міцність

Це просто щось неймовірне! Смак тонкий, вишуканий і освіжаючий. Купував для дружини, а сам присів на цей смак))

• Продавець  USEFUL STORE

Ігор, дякуємо за такий відгук!
      Так, так, як Ви сказали на нього дуже легко присісти, він і справді викликає залежність)

• Виолета С***

• Міцність

Ідеальний вибір для тих, хто шукає щось незвичайне і водночас натуральне!

• Продавець  USEFUL STORE

Віолетта, дякуємо за відгук!
      Ми використовуємо натуральну тайську пудру квітки анчан та кокосові вершки екстра класу якості.

• Ксенія Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: USEFUL STORE

Улюблена блакитна матча лате вдома

Переваги:
    Смачний чай, легко готується
    • Продавець  USEFUL STORE

Ксенія, дякуємо Вам за такий відгук.
      Рецепти розроблені разом з японськими майстрами титестерами на чайній мануфактурі.

• Илья К***
    Відгук від покупця. Продавець: USEFUL STORE

Очень нежный вкус, который трудно сравнить с чем то
    Но очень советую попробовать, экзотично

Переваги:
    Необычный вкус, легко приготовить
    • Продавець  USEFUL STORE

Дякуємо, так, це дуже екзотично :)