- AI аналіз відгуків110 відгуків: позитивні — 85%, нейтральні — 10%, негативні — 5%Виберіть, щоб дізнатися більше
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: BestDealYear. Колір ручки: Блакитний
Замовляли ще рік назад. Все працює, вже рік. Збоїв немає, дитина задоволена. Спробую ще докупити стержні також в даного продавця.
- Переваги:
- Все клас
- Недоліки:
- Ну є трохи запах пластмаси, але не сильно
- Костянтин Д***Відгук від покупця. Продавець: BestDealYear. Колір ручки: Рожевий
Хороша комплектація, легке навчання. За вечір з дитиною 6 років освоїли використання. Трафарети - розвідний матеріал, що не дивно.
- Переваги:
- Комплектація, якість матеріалів
- Продавець BestDealYear
Щиро вдячні Вам за позитивний відгук! Якщо виникнуть питання по використанню, завжди можете звернутися до нас по номеру з гарантійного талону.
- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: BestDealYear. Колір ручки: Фіолетовий
Дитина у захваті
- Переваги:
- Зручне у використанні, дитині 6 років і проблем не виникло
- Недоліки:
- Не знайдено
- Продавець BestDealYear
Щиро вдячні Вам за позитивний відгук :)
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: BestDealYear. Колір ручки: Блакитний
Ручка добре працює, до неї додається журнал трафаретів, дитина малює цілий день.
Набір містить цілих 21 яскравих та барвистих відтінків пластику. Моя дитина була в захваті від такого різноманіття різних відтінків.
Дуже цікавий пластик, що світиться у темряві. Він додає яскравих та дивовижних ефектів до виробів.
Зручна підставка до ручки.
Дитині є з чого вибрати та повністю розкрити свій творчий потенціал.- Переваги:
- Безпечна, з пристроєм спокійно працює дитина 6 рочків, через 5 хв відключається, коли дитина не малює.
- Ирина И***Відгук від покупця. Продавець: BestDealYear. Колір ручки: Блакитний
Отличный вариант для подарка
Ребенок пользуется уже второй год, даже как что-то припаять)))- Переваги:
- 2 года в использовании и всё работает)
- Продавець BestDealYear
- Карина Г***Відгук від покупця. Продавець: BestDealYear. Колір ручки: Блакитний
Замовляла дитині на подарунок. Ну дуже сподобалась.
Менеджери передзвонили швидко, уточнили всі деталі замовлення і в той же день відправили. Сервіс дуже якісний, доставка швидка.
Ручкою поки не користувались, як протестуємо, доповню відгук!- Переваги:
- Гарний сервіс, швидка доставка, привітні продавці.
- Недоліки:
- Не виявила
- Продавець BestDealYear
- Ромашкан А***Відгук від покупця. Продавець: BestDealYear. Колір ручки: Рожевий
Ручка супер,ребёнок очень рад:) рада что выбрала именно эту ручку.
- Продавець BestDealYear
Щиро вдячні Вам за відгук!:)
- АлексейВідгук від покупця. Продавець: BestDealYear. Колір ручки: Рожевий
Заказ швидко оброблено та відправлено, товар доставлено в цілому стані за три дні, усе надійно упаковано. Комплект різнокольорового пластику та керівництво для творчості додано. Документація на ручку заповнено продавцем. Відгук про користування напишу пізніше.
- Продавець BestDealYear
Щиро вдячні вам за відгук :)
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: BestDealYear. Колір ручки: Блакитний
Супер класний подарунок. Дитина в захваті. Один день тестування цим пристроєм, витримав на ура.
Обов'язково читайте інструкцію по використанню!
Поки що працює справно.
Фото одного дня додаю.
Дитині подобається. 2години сидів в роботі.
Запах пластику трохи присутній, але не критично. Кімнату після роботи провітрювали на всяк випадок.
Рекомендую, творчій інструмент, як для хлопчиків так і для дівчаток.
Шаблони, порадували, але одноразові - липне пластик. На простій бумазі не липне.- Переваги:
- Розвиває творчість та фантазію дитини
- Недоліки:
- Запах пластику, але він буде присутній в будь якій 3Д. Не критичний. По всій квартирі не пахне, тільки коли плавиться.
Одноразові шаблони.
- Продавець BestDealYear
Вдячні вам за відгук, спочатку пахне сама ручка (як деяка нова нагрівальна техніка - на приклад обігрівач) пізніше запах буде майже не відчутний, пластик не токсичний - зроблений з цукрової тростини та кукурудзяної муки. Дуже дякуємо за відгук та чудові фото!
- ЯрославВідгук від покупця. Продавець: BestDealYear. Колір ручки: Рожевий
Ребёнок в восторге от такого количества цветов нити – 20 разных цветов и светящийся. Сама ручка отличная, пластик не застревает, удобно сидит в руке. Всё соответствует описанию. Собрано без люфтов, заусенцев. Кнопки нажимаются отчётливо, плавная регулировка скорости подачи "на лету". Дети освоили за 5 минут.
- Переваги:
- 1. Безотказная. Утром включили до вечера работает - юзают дети по очереди). 2. Есть защита от «включил и забыл» - если ничего не нажимать через пару минут уходит в спящий режим - сама отключается.
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: BestDealYear. Колір ручки: Блакитний
Задоволена покупкою. Ручка працює справно, керування інтуїтивне. Дитина 12 років користується нею самостійно. Окрема вдячність за запас пластику, кольори на будь-який смак. Доставили швидко. Рекомендую всім, хто ще роздумує.
- Переваги:
- Комплектація, функціональність, ціна
- Недоліки:
- Не виявила
- Продавець BestDealYear
Дякуємо Вам за позитивний відгук! Якщо виникнуть питання по використанню, завжди можете звернутися до нас за номером з гарантійного талону.
- Инна Р***Відгук від покупця. Продавець: BestDealYear. Колір ручки: Блакитний
Все працює, потрібно трохи терпіння навчитись створювати фігури. Дитина задоволена.
- Переваги:
- Все в комплекті
- Продавець BestDealYear
- Юля В***Відгук від покупця. Продавець: BestDealYear. Колір ручки: Жовтий
Ручка чудова, замовляла вдруге на подарунок вже, єдиний мінус що не можливо докупити окремо кольори пластику, чорний розходиться найбільше, але продавець сказав що лише набором можно
- Продавець BestDealYear
Дякуємо Вам за високу оцінку! Якщо виникнуть питання по використанню, завжди можете звернутися до нас за номером з гарантійного талону.
- Петро Б***Відгук від покупця. Продавець: BestDealYear. Колір ручки: Фіолетовий
Все працює
- Продавець BestDealYear
- Наталия С***Відгук від покупця. Продавець: BestDealYear. Колір ручки: Блакитний
Дуже стильный, сучасний, захоплюючий навіть дорослих, аксесуар. Вражає кольорова гама самих ручок, а стосовно пластин - то це окрема кольорова, яскрава, якісна палітра. Дитина У ЗАХВАТІ від подарунку
ОКРЕМА подяка за ОПЕРАТИВНУ відправку - була ПРИЄМНО ВРАЖЕНА
Бажаю МИРНОГО неба, МІЦНОГО здоров'я, успіхів та процвітання
Ps. На фото ПЕРША робота Дитини- Переваги:
- Стильно, гармонійно, функціонально. Гарантія 24 місяці
- Продавець BestDealYear
Щиро вдячні Вам за позитивний відгук та чудове фото! Якщо виникнуть питання по роботі ручки, завжди можете звернутися до нас по номеру з гарантійного талону, будемо раді допомогти :)
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: BestDealYear. Колір ручки: Фіолетовий
Придбала для дитини як подарунок на Новий рік,дуже задоволені.Дуже захоплює,3 D pen-це те що потрібно для вашої дитини!РЕКМЕНДУЮ
- Переваги:
- Дуже багато стержнів,багато різних кольорів,легка у використанні.
- Продавець BestDealYear
Вдячні Вам за відгук та фото! Якщо виникнуть питання по роботі ручки, завжди можете звернутися до нас по номеру з гарантійного талону, будемо раді допомогти :)
- Олена В***Відгук від покупця. Продавець: BestDealYear. Колір ручки: Блакитний
Замовлення прийшло бистро. Були де-які неполадки,але зі мною зв'язалися бистро і підказали як зробити. Товаром задоволенна. Тепер не тільки дитина малює,а і мама також.
- Переваги:
- Все чудово
- Продавець BestDealYear
Щиро вдячні Вам за відгук)
- ИванВідгук від покупця. Продавець: BestDealYear. Колір ручки: Блакитний
Купував ще в 2021 році.
В активному користуванні більше 2 років.
Якісна, проста у використанні.
Безпечна, бо є автовимкнення.
Є підставка для ручки - зручно
Іграшка, яка завжди буде цікавою дитині- Переваги:
- Є режим сну, коли дитина забула відключити, ручка відключається сама
- Продавець BestDealYear
Дякуємо Вам за позитивний відгук )
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: BestDealYear. Колір ручки: Блакитний
Гарантия большая 6 месяцев, пользуемся давно, не чего не ломалось. Очень благодарна магазину за такой качественный и полный набор для творчества.
- Переваги:
- Светящийся пластик в темноте очень порадовал дочку, большая книга трафаретов с разной тематикой отличная, не маленькая
- Продавець BestDealYear
Щиро дякуємо за відгук!
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: BestDealYear. Колір ручки: Жовтий
Чудова річ, дитина у захваті, все працює. Налаштування режимів не складе і син швидко розібрався. Великий набір пластиків у комплекті дає ширший простір для творчості. Окрема подяка за швидку реакцію і майже миттєве надсилання замовлення)
- Переваги:
- Багато кольорів пластиків у комплекті
- Недоліки:
- Не знайшли
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: BestDealYear. Колір ручки: Рожевий
Чудовий набір! Якісний пластик PLA. Підібрані гарні 20 різних кольорів пластику, який при обробці не втрачає своїх яскравих кольорів та не має не приємного запаху. Зовнішній вигляд ручки співпадає з фото на сайті. Дитина щаслива.
Продавець скинув посилання на відео інструкцію з користування, її раджу всім переглянути, великий журнал з трафаретами та гарантія на 6 місяців. Дякую за уважність менеджерів і якість товару.- Переваги:
- Дуже зручно, що в цій моделі є режим авто відключення. Коли дитина забула за ручку, вона сама відключиться – що беспечно у використанні.
- Продавець BestDealYear
Щиро вдячні Вам за відгук :)
- Александр М***Відгук від покупця. Продавець: BestDealYear. Колір ручки: Рожевий
Хорошая ручка, спустя 8 месяцев работает исправно
- ГалинаВідгук від покупця. Продавець: BestDealYear. Колір ручки: Блакитний
Пришло все целое и в комплекте как указанно. Выбирала из-за большого количества пластика и трафаретов. Трафареты классные, если хотите использовать многоразово, лучше обклеить скотчем. Ручка супер, работает отлично. Ребенок сидит творит. Пластика много, обрадовал пластик светящийся в темноте, но его надо сначала поднести к лампе или к дневному свету.
- Переваги:
- Много цветов, книга трафаретов классная.
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: BestDealYear. Колір ручки: Фіолетовий
Дитина задоволена ручкою. Пробує створювати свої вироби. Гарно підібрані кольори пластику, які не втрачають свою яскравість. Раді, що є підставка для ручки - це зручно. Провід зарядки добротний, не тонкий. Дуже обрадувала велика книга трафаретів на українській мові, де не тільки фігури, а й пояснення та підказки до складних фігур. Дитині дуже цікаво.
- Переваги:
- Комплектація відповідала тій, що заявлена. Був гарантійний талон на 6 місяців. Все працює.
- Недоліки:
- Поки що не виявлено
- Продавець BestDealYear
Дякуємо за відгук! Дякуємо, що вибрали наш магазин!
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: BestDealYear. Колір ручки: Блакитний
Велике різноманіття фігур трафаретів, величезний журнал. Не так як в інших наборах 5 фігур і малюй де хочеш, пластик є, малювати де не має. Тому там відмовились.
Величезний набір матеріалу пластику, а саме різних кольорів їх більше 20.- Переваги:
- Пластик, що світиться в темряві цікава деталька
- Продавець BestDealYear
Вдячні Вам за позитивний відгук! Якщо у вас виникнуть будь-які запитання щодо використання, Ви завжди можете звернутися до нас за номером, зазначеному в гарантійному талоні.
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: BestDealYear. Колір ручки: Рожевий
Це був подарунок до св. Миколая. Дитина просто в захваті! Дякуємо.
- Переваги:
- Все працює, легко користуватись.
- Недоліки:
- Немає.
- Продавець BestDealYear
Щиро вдячні Вам за позитивний відгук! Якщо виникнуть питання по використанню, завжди можете звернутися до нас за номером з гарантійного талону :)
- Суконченко Т***Відгук від покупця. Продавець: BestDealYear. Колір ручки: Рожевий
Гарна ручка, дитина 9 років легко сама користується. Великий запас пластику. Гарний продавець.
- Переваги:
- Зручна у користуванні
- Недоліки:
- Ще не виявлено
- Продавець BestDealYear
Щиро вдячні Вам за позитивний відгук! Якщо виникнуть питання по використанню, завжди можете звернутися до нас за номером з гарантійного талону.
- Тетяна Ш***Відгук від покупця. Продавець: BestDealYear. Колір ручки: Фіолетовий
Після першого замовлення, придбали ще 1 на подарунок.
Набір дуже сподобався. Дитині 7 років, всі роботи під трафарети з набору робили під наглядом дорослого. Дитина сама працювала вже з третього разу.
Рекомендую.- Переваги:
- Великий вибір кольорів
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: BestDealYear. Колір ручки: Жовтий
Дякую
Все прийшло
Поки що не пробували, але на вигляд дуже гарної якості. Все в наявності, можливо , навіть більше.- Переваги:
- Ціна/якість/комплектація
- Недоліки:
- Поки що відсутні
- Продавець BestDealYear
Вдячні Вам за позитивний відгук! Якщо виникнуть питання по використанню, завжди можете звернутися до нас за номером з гарантійного талону.
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: BestDealYear. Колір ручки: Фіолетовий
Все відповідає заявленій пропозиції. Дочка задоволена.
- Переваги:
- Великий комплект
- Недоліки:
- Хіба що, донечка останні дві неділі не користується)
- Продавець BestDealYear
- Андрій Р***Відгук від покупця. Продавець: BestDealYear. Колір ручки: Рожевий
Супер! Дитина в захваті!
- Переваги:
- Нескладно розібратись! Все просто і зрозуміло!
- Недоліки:
- Не має ! Може більше контурів додати.
- Продавець BestDealYear
- Тарас С***Відгук від покупця. Продавець: BestDealYear. Колір ручки: Фіолетовий
Відповідає опису!
- Переваги:
- Велика кількість розхідників трафарети
- Недоліки:
- Поки не користувалися
- Продавець BestDealYear
- Ніна К***Відгук від покупця. Продавець: BestDealYear. Колір ручки: Фіолетовий
Хороший товар, ще й подарунок положили. Дуже приємно
- Анна Ч***Відгук від покупця. Продавець: BestDealYear. Колір ручки: Жовтий
Товар відправили швидко. Ручка хороша, поклали ще пластикові мотки додатково подарунок. Дитина задоволена на 100%.
Дякуємо!- Переваги:
- Класна ручка
- Продавець BestDealYear
Щиро вдячні Вам за відгук та фото! Якщо виникнуть питання по роботі ручки, завжди можете звернутися до нас по номеру з гарантійного талону, будемо раді допомогти :)
- Вікторія С***Відгук від покупця. Продавець: BestDealYear. Колір ручки: Блакитний
Набір крутий!!! Не юзали, бо купили на подарунок похресникові, але 250м стержнів-то вогонь для такого набору)))) Продавцю окреме ДЯКУЮ, бо передзвонили через півгодини після замовлення у неділю!!! Відправили на насупний день!!! Дякую, все круто!!! Успіхів Вам!!!
- Переваги:
- 250м стержнів
- Продавець BestDealYear
Дякуємо Вам за покупку та позитивний відгук! :)
- Мількін В***Продавець: BestDealYear. Колір ручки: Фіолетовий
Швидке відправлення, товар якісний.
Супер подарунок для творчого розвитку дітей!- Переваги:
- Супер подарунок для творчого розвитку дітей.... Замовник задоволений!
- Продавець BestDealYear
Щиро вдячні Вам за позитивний відгук :)