- Олег С***Відгук від покупця. Продавець: Coffeevaro4ka. Загальна вага: 1000
Справжній турецький чай, дуже смачний!
Дякуємо!
- Владимир П***Відгук від покупця. Продавець: Coffeevaro4ka. Загальна вага: 500
Супер чай !!! Десять лет все чаи Caykur пьем , лучше нет чаев !!!
- Переваги:
- Насыщенный вкус
- Продавець Coffeevaro4ka
Дякуємо за відгук. Смачного чаювання!
- Виктор С***Відгук від покупця. Продавець: Coffeevaro4ka. Загальна вага: 1000
Хороший чай, мне похож на грузинский, который был в ма6азинах в 90_х. Рекомендую
- Переваги:
- Ароматный
- Недоліки:
- Не заметил
- Продавець Coffeevaro4ka
Дякуємо за відгук. Смачного чаювання!
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 500
Смачний чай. Потрібно правильно заварити! На одну кружку 250-300 мл. 2 чайні ложки чаю (без гірки), вода 90 градусів (не окріп), заварювати 5-7 хв. Filiz менш ароматний ніж Caykur Altinbas, другий мені подобається більше.
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 500
Чай ніякий, смаку немає, запаху ніякого. Схожий на Грузинський чай який був в радянські часи. Більше не куплю. Хоча в Турції здавався смачниммабуть впливав настрій та відпочинок. Це чисто моя субʼєктивна думка.
- Переваги:
- Недоліки:
- Ніякий
- людмила к***
Просто треба заварювати як у Туреччині) В двухетажному чайнику ) А коли просто залити кип'ятком в чашку ,то не смачно взагалі
- Владимир С***Відгук від покупця. Продавець: BOSPHORUS SHOP. Загальна вага: 500
Класний чай, дякую!!!
- Снєгов Ю***Відгук від покупця. Продавець: Guzel Shop. Загальна вага: 500
Відмінний смак, та якість. Дуже сподобався коли купляли такий щє в Турції.
- Ярослав Б***Відгук від покупця. Продавець: BOSPHORUS SHOP. Загальна вага: 500
Смак зовсім не чайний. Таке враження, що п'єш якусь запарену гірку траву.
- Переваги:
- Недоліки:
- Є
- Продавець BOSPHORUS SHOP
Добрий день. Це особливий сорт, при його сушінні використовують тільки нирки і верхні листя чайного куща. Це надає йому особливий характерний своєрідний аромат і терпкий смак.