- Яна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Купили самокат дитині на день народження
Не збирали, коробка лежала захована. Перед днем народження почали збирати, взагалі не було ніяких болтів, залізних палок, щоб прикріпити сидіння не було
Кошик нема на що кріпити
Розетка, в мене питання, чому не повна комплектація?
- Тетяна Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Замовили два дні назад! Самокат яскравий та чудовий на перший погляд, а насправді просто жах!!!!! Батьківська ручка не повертається, але це ще нічого, проблема в тому, що руль не повертається теж. Коли дитину везти за допомогою батьківської ручки, то клонить самокат вліво, а повернути ніяк не можна (((((
- Переваги:
- Яскравий
- Недоліки:
- Самокат їде постійно вліво!!!
- Домброва О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий
Самокат гарний, міцний, все як в описі
- Переваги:
- Якісний
- Недоліки:
- Не побачила
- Алина Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий
Судя по отзывам, самокат у всех разного качества, нам попался хороший, на свои деньги достаточно прочный, полная комплектация, красивый дизайн, колёса с подсветкой, родительская ручка не поворачивается, с её помощью можно только придерживать равновесия и ехать вперёд - назад.
- Переваги:
- Прочность, дизайн, цена
- Ганна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий
Брали на подарок .Товар прийшов в порваній коробці ,спинка сломана ,труба взагаоі не підходить до ручки .як вернути товар ??
- Переваги:
- Ніяких
- Недоліки:
- Багато
- Юрий П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий
не могу понять, что мешает сделать нормальную инструкцию
- Переваги:
- Прочные детали
- Недоліки:
- крайне убогая инструкция, в которой о трети деталей ни слова
- ТарасВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий
#распаковкадети
Якісно зроблений. Відсутній запах пластику.
Збирається легко.- Переваги:
- Хороша якість.
- Недоліки:
- Колір темніший ніж на фото
- Юрий П***
дуже "цікаве" відео, в якому не зібрано жодної деталі
- Ирина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Всё супер. Я довольна, а ребенок так вообще счастлив. Собирали вместе. Все детали были, даже инструмент чем закручивать был в комплекте. Единственное что, это коробка помятая была
- Переваги:
- Цена и качество супер! Для ребенка маленького в самый раз. Очень интересно ему
- Недоліки:
- С родительской ручкой когда везёшь ребенка нет возможности поварачивать, приходиться приподнимать самокат для поворота
- Сатеннік А***
Для поворота с помощью род ручки надо просто ее наклонять вправо или влево и самокат будет поворачиватт
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий
Забирали з відділення розетки, були незначні потертості, але не критичні. Самокат виглядає надійним. Гумові колеса, досить міцний пластик, кермо та ручка позаду з металевою трубою. Чудова річ. Вище наших очікувань. І хоча дитина ще не зрозуміла, як ним користуватись, це все в процесі.
- Чоканару А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий
Неожиданно самокат превзошёл мои ожидания. Присмотрели в детском магазине, а заказа на розетке, на чем выиграла 400 грн. Немного корзина была поцарапана, но все царапины вытерлись сухой тряпкой. Очень довольны. Покупали малышке на год. Как беговел служить пока будет.
- Переваги:
- Прочный, без запаха, многофункционален
- Володимир Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий
- Анастасия З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний
Начитавшись отзывов от людей была настроена очень негативно к этому товару, но решила заказать потому что я ничего не теряла и внимательно осмотрела его в новой почте при получении. Отдельно изготовителю: Спасибо Вам большое за прекрасный самокат, действительно это крутая штука за свои деньги очень приятно что товар приехал целый без царапин, трещин, вмятин как писалось ранее. Очень крутой самокат всем советую.
- Переваги:
- Удобный. Хорошие передние колеса
- сачук д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий
Хороший самокат, пока доня була маленька возили її, підросла зняв сидіння і ручку зараз катається сама.
- Переваги:
- Самокат на вирост
- Яна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
Забрала сегодня самокат на подарок. Будьте готовы, что он придёт поцарапанным и как будто на нем уже катались. Ко всему прекрасному, не надёжная коробка. Я прошлась с ним держа за ручку коробки ровно 5 минут и тут днище вывалилось и всё содержимое коробки оказалось на дороге. Ремарочка: такого большого пакета в Розетке нет, чтобы туда положить коробку. Инструкция тоже не о чем. Пусть он и легко складывается, но было бы неплохо более подробно описать процесс сбора самоката.
- Переваги:
- Резиновые колёса; на вид прочный сам по себе.
- Недоліки:
- Поцарапанный; плохая инструкция и коробка
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий
в период эксплуатации отвинчиваются винты и перестаёт работать подсветка в колёсах
- Переваги:
- Цена-качество
- Недоліки:
- их немного но есть
- Дмитрий А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий
Все прийшло ціле і комплектне, зібрав все за 5 хвилин і дитина щаслива, в цілому гарний товар за адекватні гроші!!!
- Переваги:
- Ціна, простота конструкції
- Хоссаин А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
Самокат очень хороший но в комплекте небыло божей коровки на звонок не отвечают хочу чтобы отправила дополнительно божью коровку
- Недоліки:
- Не все комплектация
Эксперт RozetkaДобрый день, Анна! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику через форму обратной связи (внизу страницы) для решения проблемы, мы с Вами свяжемся. В будущем, пожалуйста, используйте эту форму.
- Іра П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий
Все прийшло в хорошому стані,покупкою задоволені,хоча вже думала що щось невсе буде як тут пишуть
- Екатерина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний
Получили заказ , но не хватает части комплектации Можете выслать ?
Эксперт RozetkaДобрый день, Екатерина Кучеренко! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику через форму обратной связи (внизу страницы) для решения проблемы, мы с Вами свяжемся. В будущем, пожалуйста, используйте эту форму.
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
Керувати їм не так вже й просто, треба звикнути.Кошик жахливо торохтить. Прийшлось зняти (
- Переваги:
- Виглядає круто
- Недоліки:
- Поцарапана спинка
- Сергей Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
В коробці з самокатом не було спинки. Хотів би щоб мені її прислали додатково.
- Недоліки:
- Немає спинки
- Рома
Так звернулись в магазин?
- Нистор А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Ниче так годный самокат...все было в наличии...проблем со сборкой не было...колеса подсвечиваются...
небольшой минус руль не крутится...а наклоном ребенку пока тяжеловато...а так круто- Переваги:
- ребенку понравился
- Недоліки:
- руль не крутится...а повороты малому дается пока не легко
- seredinkaВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний
Ми замовляли доставку кур’єром, при отриманні відкрили коробку, перевірили комплектність, але кур’єр поспішає, ти не можеш все-все розглядати годину. В результаті отримали ось таку кишеньук покоцану і з тріщино. На кишеньку, як розумієте, звертаєш найменше уваги, коли перевіряєш стан самого самокату.
Але дитина, коли побачила самокат, вже не хотіла його відпускати з рук, відповідно в Розетку скарг не подавали, просто не кріпили ту горе-кишеню.
Всім, хто купуватиме, раджу все-все перевіряти. Загалом самокат якісний і міцний.- Переваги:
- Виріб загалом якісний і функціональний
- Недоліки:
- Поламана кишенька
Эксперт RozetkaДоброго дня! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
- Юлия В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
В комплекте отсутствует крепления.заказала за день до дня рождения ребенка.посмотрела курьер сказал что не должно быть крепления а в итоге без него никуда.
- Переваги:
- Отсутствуют
- Недоліки:
- Нет крепления
Эксперт RozetkaДобрый день, Юлия! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику через форму обратной связи (внизу страницы) для решения проблемы, мы с Вами свяжемся. В будущем, пожалуйста, используйте эту форму.
- АняВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
Дитинi сподобалось
- Переваги:
- Гарний
- Недоліки:
- Не дуже надiйний
- Илона Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
Из 3 заказов только 4-й самокат оказался без повреждений, но всё же и тот без корзинки.
- Переваги:
- Недоліки:
- Неполная сборка
- Inesa O***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий
В принципе обыкновенный самокат, и все было бы в нем неплохо, если бы он не пришел с трещиной (отколотый кусок пластика на божьей коровке, может и во время транспортировки пострадал, а может и нет), да к тому же болты выпадают постоянно (те, что крепятся от родительской ручки снизу к сиденью; возможно, от тряски, когда едет по дороге, но как бы самокат и предназначен для того, чтоб на нем ездить, а не чтобы он стоял в квартире).
- Переваги:
- Можно кататься сперва сидя, затем снять сиденье - и стоя.
- Недоліки:
- Пришел треснутый. Выпадают болты из сиденья
- Муса А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Заказ пришел без металлических трубочек которые под сиденьем. И не как не получается соединить и вот он теперь как простой самокат. Жаловался что не хватает одной детали, так никто и не ответил.
- Недоліки:
- Не хватает деталей.
Эксперт RozetkaДобрый день! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику через форму обратной связи (внизу страницы) для решения проблемы, мы с Вами свяжемся. В будущем, пожалуйста, используйте эту форму.
- Виктория Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Ужасно злая ребёнок расстроился не положили металический держатель седлушки а без него ребёнок ездить не может ((((
- Переваги:
- Недоліки:
- Привезли без запчасти
Эксперт RozetkaДобрый день, Виктория! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику через форму обратной связи (внизу страницы) для решения проблемы, мы с Вами свяжемся. В будущем, пожалуйста, используйте эту форму.
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий
Очень ждали самокат, только пришел с отделения Justin, дома распаковал, а там и пришел не 5 в 1, а 2 в 1 хотя на коробке розетка написала 5 в 1 и документы и коробка на котором нарисован самокат 2 в 1, а розетка продала как 5 в 1 ибо сама же его переподписала, а вину всю на изготовителя переадресовала. Прошу немедленно заменить. Как постоянный клиент такого не ожидал.
- Переваги:
- нету
- Недоліки:
- прислали не тот товар
Эксперт RozetkaДобрый день, Александр! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику через форму обратной связи (внизу страницы) для решения проблемы, мы с Вами свяжемся. В будущем, пожалуйста, используйте эту форму.
- Людмила В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий
Нет ни одного болта для крепления, пластины отсутствуют, собрать нереально без етих основных деталей для сборки
Эксперт RozetkaДобрый день, Людмила! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику через форму обратной связи (внизу страницы) для решения проблемы, мы с Вами свяжемся. В будущем, пожалуйста, используйте эту форму.
- Катерина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
Купила дочці, дуже сподобався, пластик доволі міцний, запаху не має.
- Переваги:
- Самокат 5 в 1, менше купується різних не практичних речей
- Недоліки:
- Не виявила
- Юлия Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Пришел с поломаной корзинкой для игрушек,вернули
- Виктория Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий
За свои деньги (покупала по скидке плюс использовала промокод).
Доставили во время - спасибо Розетке!
Цвет красивый, ребёнок очень доволен. Нам все нравится. Самокат со своими функциям справляется!- Переваги:
- Многофункциональность: ребёнок мал - сидит, подрос - сам ездит
- Недоліки:
- Не поворотный