Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Цифровий професійний мультиметр VC-61A тестер-вольтметр з термопарою, підсвічуванням і звуковою продзвонкою

Оцінка користувачів 4.6/5
  • Александр М***
    Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK

Чудовий прилад, все працює, міряє всі параметри. Все в комплекті

Переваги:
    Ціна, якість, підсвітка екрана
    • Продавець  WASHOPIK

Спасибі, Олександр, за відгук та оцінку! Бажаєм приємного користування мультиметром і чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.

• Георгий М***
    Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK

Доставили швидко, крона в комплекті. Дістав з коробки і біжи міряй все що треба

Переваги:
    За свої гроші гарний мультиметр
    Недоліки:
    Не знайшов
    • Продавець  WASHOPIK

Спасибі Георгій, що поділились своїми враженнями про мультиметр! Бажаємо приємного користування тестером і чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.

• Борис
    Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK

Отримав швидко, все працює.

• Продавець  WASHOPIK

Спасибі, Борис, за відгук та оцінку! Бажаємо приємного користування мультиметром. Чекаємо на Вас ще в нашому магазині за покупками.

• Віталій К***
    Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK

Файний мультиметр для звичайний буденних вимірювань.

Переваги:
    Звичайний мультиметр без косяків
    Недоліки:
    за свої гроші не знайшов
    • Продавець  WASHOPIK

Спасибі, Віталій, за відгук та оцінку! Бажаємо приємного користування мультиметром. Чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.

• Олександр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK

Реакція продавця швидка, доставка теж не забарилася, дякую! Стосовно мультиметра, треба ще багато чого виміряти, аби зробити певні висновки. ) А поки швидкий поверхневий погляд. - продзвін, тест акумуляторів, температура працюють. Далі подивимось.

Переваги:
    Непогано зібраний, з багатьма можливостями вимірювання. Ціна.
    Недоліки:
    Дешеві комплектуючі. Трохи недбало резина на корпусі зроблена, коли екран під кутом погано видно цифри, але то можна пережити.
    • Продавець  WASHOPIK

Дуже вдячні Вам, Олександр, за відгук та оцінку! Нам приємно, що Ви задоволені покупкою та нашим обслуговуванням. Користуйтесь мультиметром із задоволенням! Заходьте до нас ще, завжди будемо раді.