Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Лобзик DWT STS04-65 DV

Оцінка користувачів 4.5/5
  • Александр С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Не дорогий та потужний,ріже добре,лазер працює добре-без нього я б не брав би і в дорожчих брендів,хоч різниці між цим і іншими великої не бачу.
    Рекомендую.

Переваги:
    Ріже добре,лазер,швидкості переключаються чудово,зажимний механізм для пилки супер.
    Про бренд цей взнавав-рекомендую.
    Недоліки:
    Не виявив.

Дякуємо за відгук, Олександр! Приємно чути.

• Александр С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Ріже добре,лазер працює-для мене це важливо.Потужність в нормі.Далі час покаже а поки все гуд

Переваги:
    Не дорогий і потужний.
    Недоліки:
    Поки не виявив.
  • Сергій Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

У користуванні близько місяця, доволі потужний та зручний як на свою ціну. Є підсвітка лазером, зручне регулювання нахилу леза. Є лінійка з упором для точного відрізання. З недоліків відрізання лобзиком тягне у сторону, упор не допомагає виправити ситуацію, платформа ~15° скручена в сторону тому.

Переваги:
    Потужний, зручний та не дорогий
    Недоліки:
    Лазер не виставлений у рівень різу леза, підчаший відрізання потрібно слідкувати за лінією різу, постійно тягне у сторону упор не допомагає відрізати рівно.
  • Артур Ц***

Очень классный и качественный

• Андрей К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хороший лобзик на свої гроші,головне що ріже рівно

• Алексей Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Лобзик опробывал. С работой справился не плохо. Пока всем доволен , в дальнейшем посмотрим.

Переваги:
    Не большой , не шумный , удобно лежит в руке.
    Недоліки:
    Шнур 2 метра
  • Евгений
    Продавець: Rozetka

в целом имеет право на существование для неточных работ. Второй раз никогда не купил бы.

Переваги:
    производительность , быстрая замена пилы
    Недоліки:
    прямую линию не держит. пила гуляет в направляющем ролике.
  • Иван Н***
    Продавець: Rozetka

Покупал лобзик для пиления сосны и немного ольхи. Со своими задачами справляется. Полотна S&R для стандартного реза. Пилит уверенно, ровно, без просадок по мощности. Есть регулировка угла пиления, использовал несколько раз. Под 45 режет хорошо)
    В принципе всем доволен. Достойный вариант.

• Александр О***
    Продавець: Rozetka

Не советую инструмент данного изготовителя, слишком экономит на материал- например шестерни на шуруповёрт из пластика

Переваги:
    Отсутствие
    Недоліки:
    Обман
    • Віктор Д***

В мене фортуна цього виробника з 2006 року. За цей час з ладу вийшов лише шнур який замінили і все.

• Gas 1***

Все одно цей лобзік кращій за RZTK. Той взагалі поганий, як і всі його вироби.