- AI аналіз відгуків133 відгуки: приблизно 74% позитивних, 12% нейтральних, 14% негативнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- Богдан К***Відгук від покупця. Продавець: FOX
Коса нормальная. Нужно понимать, что это не бензокоса, поэтому не ожидайте от неё того же. А вот ножи слабоват, слишком мягкие.
- Продавець FOX
Добрий день! Дякуємо за відгук! На сервісному сайті (посилання в гарантійному талоні) є великий вибір додаткових ножів, для будь-якого використання.
- Тетяна Б***Відгук від покупця. Продавець: FOX
Чудова коса, класні акумулятори
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: FOX
Сама коса (тример)нареканий не вызывает. Единственный момент это надо следить, чтобы сильно не затягивать гайку при установке ножа. Тогда головка перестаёт крутиться. Нарекание вызывает пластиковый нож. Он просто разлетелся от контакта с травой. Увидел, что у этого продавца есть железные ножи. Буду заказывать. А так, за свои деньги вполне норм.
- Недоліки:
- Пластиковый нож
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: FOX
Неймовірна акумуляторна коса! Дуже легка, проста у збірці, а також мені дуже подобається, що крім насадок, які йшли в комплекті можна замовити будь що додатково на офіційному сайті продавця! Я користуюсь нею постійно, при потребі. Гарно можна косити все, що заважає)) Акумулятори після повного заряджання тримають довго, можна спокійно обробити досить велику площу. Дуже задоволена покупкою!
- Переваги:
- Легка, зручна, проста у збірці.
- Недоліки:
- Не виявила.
- Ігор Г***Відгук від покупця. Продавець: FOX
Суперовий товар швидка доставка
- Переваги:
- Довго тримає акумулятор
- Олексій М***Відгук від покупця. Продавець: FOX
Не тянет только стоит чуть высокую траву и глохнет
- Продавець FOX
Проблема лише з підбором насадки, та тим що ви затягнули електричний двигун так, що не даєте йому розкрутитися. Дивіться інструкцію.
- Продавець FOX
Електричний двигун не глохне.
- Ілля Т***Відгук від покупця. Продавець: FOX
Шкидка відправка акумуляторної коси. Замовлення прийшло дуже швидко, було надійно запаковане, всі комплектуючі були в наявності.
Користування косою залишило лише позитивні враження. Вона легка, зручна, добре лежить у руках. Леза та ножі змінюються дуже швидко й легко. Чесно кажучи, думав, що процес заміни буде складнішим, але все виявилося просто та зручно.
Одного акумулятора мені вистачає приблизно на 20–40 хвилин роботи. Не знаю, чому дехто пише про 5–15 хвилин, але в моєму випадку цього часу цілком достатньо, щоб покосити траву та бур'ян на моїй ділянці.
Єдине побажання до комплекту було б чудово, якби виробник додав захисну маску або окуляри для безпечної роботи. Це зробило б комплект ще кращим.
Загалом покупкою дуже задоволений. Акумулятори працюють добре, їхньої ємності вистачає для моїх потреб. Однозначно рекомендую цей товар!- Переваги:
- Швидка доставка, надійне пакування, легка і зручна у використанні, нормально косить, два акумулятори, працює!
- Недоліки:
- Поки немає
- Олександра Я***Відгук від покупця. Продавець: FOX
Чудовий товар за свою ціну.
- Недоліки:
- Жалко,що одна зарядка на дві батареї)
- Людмила Л***Відгук від покупця. Продавець: FOX
За таку ціну нормальна іграшка. Потрібно нагострити леза, тому що леска нічого не берет, і тоді норм. Мабуть, буде працювати, якщо не перегружать, є ще гарантія 2 роки.
- ПокупецьВідгук від покупця. Продавець: FOX
Перестала працювати за декілька хвилин використання за звичайних умов.
На додачу досить неприємний досвід спілкування з сервісним обслуговуванням (людину не цікавить справді допомогти, а тільки зробити себе правим, а покупця винним)- Переваги:
- Мала вага
- Недоліки:
- Багато нюансів недосказано, які б могли вплинути на вибір покупки. Наприклад, що пристрій, будучи названим кущорізом, по факту витримує мале навантаження - на кущах не більше 5 хв роботи
- Продавець FOX
Олено Вікторівно, дякуємо за відгук і шкодуємо, що враження від покупки виявилося негативним.
Уточнимо ситуацію для повноти картини. За вашим зверненням ви використовували косу для зрізання кущів ожини. Стебла ожини мають здерев'янілу структуру - за щільністю вони ближчі до гілок, ніж до трави, тому створюють ударне навантаження на ніж, вал та двигун. Саме тому в інструкції зазначено обмеження: безперервна робота з насадкою-фрезою - не більше 5 хвилин. Це не прихований нюанс, а штатне обмеження для серії Expert, яка розрахована на траву, бур'яни та молоді пагони. Для регулярної роботи зі здерев'янілими кущами та порослю призначена серія FOX Professional.
Щодо сервісу - під час першого звернення вам одразу запропонували надіслати інструмент на безкоштовну діагностику, і ця пропозиція залишається в силі. Згодом ви зверталися щодо коробки для відправлення - сервісний центр, на жаль, не має можливості надсилати упаковку окремо, але її можна придбати будь-якого розміру у відділенні Нової Пошти при оформленні. Інших перешкод для діагностики немає.
Ми зацікавлені об'єктивно встановити причину зупинки: надішліть косу на діагностику, і за результатами вирішимо питання в межах гарантії або запропонуємо умови позагарантійного ремонту. Контакти сервісу - у гарантійному талоні.
- Євгенія Ф***Відгук від покупця. Продавець: FOX
В принципі за таку ціну, тример себе виправдав. А якщо леза гарно нагострить то взагалі бомба. За 3-4 дні я скошую нею приблизно 15 соток.
- Переваги:
- Тример показав себе з кращої сторони
- Продавець FOX
Євгеніє, дякуємо за відгук та за те, що поділилися своїм досвідом!
15 соток за 3-4 дні - це, без перебільшення, рекордний результат серед наших покупців. Він добре демонструє, на що здатна FGBE-T21 у вмілих руках.
Ваша порада щодо заточки абсолютно правильна: стандартні ножі з комплекту мають мінімальну заводську заточку, тому перед використанням їх дійсно варто підточити - так косіння йде легше, а навантаження на двигун і акумулятор менше.
Також підкажемо: окрім комплектних, існують спеціалізовані ножі, які продаються через наш сервіс. Вони йдуть уже повністю заточеними, і кожен має своє призначення під певний тип роботи - це може бути корисним при таких обсягах косіння, як у вас.
Гарного сезону та легкого косіння!
З повагою, команда FOX
- Галина Д***Відгук від покупця. Продавець: FOX
Легка, для обкошування доріжок біля квітників саме те що треба,свої функції виконує добре
- Переваги:
- Легка,зручна для перевезення
- Продавець FOX
Галино, дякуємо за відгук та за час, який ви приділили, щоб поділитися враженнями!
Раді, що тример добре справляється з обкошуванням доріжок та зон біля квітників - це саме ті завдання, для яких він створювався.
Гарного сезону та доглянутої ділянки!
- Виталий К***Відгук від покупця. Продавець: FOX
Дитячий варіант...хіба що косити в трудно доступних місцях. Або у дворі якщо не висока трава. Підправити газончик біля доріжок...не більше.
- Переваги:
- Легка. Батарея тримає обіцяне.Крапиву рубає....
- Недоліки:
- Траву вище 25 см не тягне. Мілку траву намотує на шків....Слабка мощність. Для мілких робіт.
- Продавець FOX
Виталій, дякуємо за чесний відгук і те, що відзначили реальний ресурс акумулятора - це важливо для нас.
Ви точно описали призначення моделі Expert: доглянутий газон, стрижка вздовж доріжок і паркану, важкодоступні місця, крапива та молода поросль. Для таких задач вона і розроблялась - звідси легкість і тихий хід.
Для трави вище 25-30 см, великих площ або роботи поруч з камінням і бордюрами у нас є серія FOX Professional - з більш потужним двигуном і підсиленими АКБ (5 транзисторів MOSFET, пікова сила струму до 50 А).
Щодо намотування дрібної трави: спробуйте пластиковий ніж замість насадки під волосінь - він краще "відкидає" зрізаний матеріал і менше накручує.
- Антоніна Б***Відгук від покупця. Продавець: FOX
В користуванні була 3години за 2 дні, пішов дим з мотору та запах горілого. Кошти повертати відмовились, сказали що була невірна експлуатація. На рекомендую.
- Переваги:
- Немає.
- Продавець FOX
Дякуємо вам за відгук, на який, сподіваємось, звернуть увагу інші покупці. Антоніна вислала побиту косарку без деяких запчастин. Ручка в такому стані, що наче її кидали о бетон. Користувалась не "2 дні" інструкцію не вивчала. Косарка і двигун, не дивлячись на тортури, все в робочому стані. Упаковка пошкоджена, а внутрішня взагалі відсутня. Вимагала повернути гроші, бо пішов дим із-за тертя пластмаси. Бо затягнула ковпачок так, що він залишив від тертя непогану подряпину. У повернені, із-за стану товару, відсутності упаковки та неналежного користування було відмовлено у повернені грошей. Із поваги до покупця поклали в коробку (безкоштовно) недостаючи запчастини і надали рекомендації для послідуючої довгої експлуатації.
- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: FOX
Все ок.
- Переваги:
- Легка
- Недоліки:
- Поки що,не має.
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: FOX
- Ігор Л***Відгук від покупця. Продавець: FOX
Порівнянно з мережевою - розмір смішний. Але працює!
- Переваги:
- Досить спритна. Розмір, що правда, дитячий. Але і в том є переваги для маленької або складної ділянки.
- Недоліки:
- Час покаже. 1 місяц полет норм.
- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: FOX
Гарна косарка, особливо для жінок, бо легка)
- Переваги:
- Легка, добре косить
- Недоліки:
- не знайшли
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: FOX
Легка у використанні, для обробки біля плодових кущів та невеликої зарослості люкс .Троха акумулятори не вручають довіри , але працюють і це вже добре:)
Вага супер . Руки не втомлюють у порівнянні з Техас тримером. Маю два тепер , тішусь. Дякую продавцю за інструкцію . Правдиво :) приємних покупців )- Переваги:
- Легка у всьому , має багато плюшок
- АртемВідгук від покупця. Продавець: FOX
Сегодня забрал триммер и сразу пустил в ход на огороде. Честно говоря, думал не потянет, потому что бурьян на участке стоял сочный и почти по пояс. Но инструмент превзошел все ожидания — скосил эти джунгли на ура!
Отдельно удивил аккумулятор: на таких жестких зарослях он честно продержался почти полчаса на одном заряде, для аккумуляторного инструмента это отличный результат. Сам триммер легкий, маневренный, руки после работы не гудят, косить им одно удовольствие. Очень удобно обходить кусты, куда с большой косой подлезть сложно.
За свои деньги — отлично, не жалею что взял!- Переваги:
- Легкий, удобный, много насадок в комплекте, аккамуляторы!
- Недоліки:
- Пока не выявил
- Продавець FOX
Артеме, дякуємо за такий детальний відгук!
Дуже приємно читати, що тример впорався навіть з високим бур'яном майже по пояс. Те, що акумулятор протримався близько 30 хвилин на густих заростях - це справді гарний показник, адже в таких умовах двигун працює під максимальним навантаженням. На вже підстриженій ділянці або нижчій траві час роботи буде ще більшим.
До речі, рекомендуємо звернути увагу на чорний 4-кінцевий ніж з комплекту - за досвідом наших покупців, саме він найкраще підходить для високої трави. А якщо на ділянці трапляються камені чи бордюри - краще використовувати пластикові ножі або насадку під волосінь, це збереже підшипники двигуна надовго.
Дякуємо, що обрали FOX. Гарних вам покосів! - Артем Д***
Спасибо Вам!
Я как раз этим ножем все и покосил)
- Юлія Р***Відгук від покупця. Продавець: FOX
Фігня
- Недоліки:
- Нічого не косить. А те кріплення взагалі не тримається
- Продавець FOX
Юліє, дякуємо, що написали. Прикро, що перше враження від тримера не виправдало очікувань, але давайте спробуємо розібратися - скоріш за все, ситуацію можна виправити.
Щодо якості косіння - важливо підібрати правильну насадку під тип рослинності: наприклад, для високої трави та бур'яну найкраще підходить чорний 4-кінцевий ніж, а для густої трави - насадка під волосінь.
Щодо кріплення - підкажіть, будь ласка, яке саме кріплення не тримається? Якщо це гайка фіксації ножа, зверніть увагу, що її не потрібно затягувати занадто сильно - вона має ущільнювач і самостійно не розкрутиться. Після встановлення ножа лезо має вільно прокручуватися рукою, без зайвого опору. Якщо ж йдеться про інше кріплення - опишіть детальніше, і ми підкажемо рішення.
Якщо виникнуть додаткові питання - ми на зв'язку. Також можете звернутися до нашого сервісного центру, контакти вказані у гарантійному талоні. - Юлія Р***
Ну можливо я не так щось роблю але ножи взагалі тільки" гладять "траву
Ставила волосінь то теж ледь ріже і вони тільки скручуються і все вроді косить а по факту тільки збиває.
А диск ставила він взагалі болтихається і різні сторони
Таке іграшка та і все - Продавець FOX
Юліє, дякуємо за деталі - схоже, що все можна виправити.
Те, що ножі "гладять" траву, а диск хитається - типова ознака того, що насадку встановлено зворотним боком. Перевірте: ріжучі кромки мають бути спрямовані у напрямку обертання. Якщо насадка стоїть навпаки - вона б'є по траві плоскою стороною замість того, щоб зрізувати.
Також кілька порад щодо техніки кошіння:
Косіть зліва направо - в напрямку обертання ножа, тоді трава зрізується, а не відбивається.
Високу траву зрізуйте поступово, в два-три проходи зверху вниз, не занурюючи насадку в гущу одразу.
Гайку кріплення не затягуйте занадто сильно - прокрутіть лезо рукою після встановлення, воно має обертатися вільно.
Волосінь скручується, коли трава занадто висока для неї. Для високого бур'яну використовуйте чорний 4-кінцевий ніж - він саме для цього призначений.
Спробуйте ці рекомендації і напишіть, чи змінився результат.
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: FOX
Тільки що забрав! Попробував то поки все добре. Далі побачимо.
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Поки немає.
- ОЖВідгук від покупця. Продавець: FOX
Декілька разів косила . Заряду однієї батареї вистачило на годину .
Тример легенький , зручний .- Переваги:
- Все ок
- Марек Г***Відгук від покупця. Продавець: FOX
Акумулятор тримає 10-хв
- Недоліки:
- Мало тримає акумулятор
- Продавець FOX
Добрий день, Мареку! Дякуємо за відгук.
Кожен акумулятор з комплекту забезпечує приблизно 45 хвилин роботи, тобто сумарно з двома - близько 1,5 години. Наші акумулятори мають реальну заявлену ємність, що, на жаль, є рідкістю серед багатьох виробників на ринку, та розраховані на понад 5 років експлуатації.
Якщо акумулятор розряджається за 10 хвилин, причин може бути кілька:
Надмірно затягнута гайка кріплення ножа. В інструкції зазначено, що гайку не слід затягувати занадто сильно - вона має ущільнювач і самостійно не розкрутиться. Після встановлення ножа обов'язково прокрутіть його рукою - лезо повинно обертатися вільно, без опору. Електродвигун розрахований на вільне обертання, і будь-яке додаткове тертя суттєво збільшує споживання енергії.
Пошкодження підшипників двигуна внаслідок ударів ножа об камені, бордюри чи інші тверді перешкоди. Це створює додатковий опір обертанню вала, через що двигун споживає значно більше енергії. На ділянках з камінням та перешкодами рекомендуємо використовувати пластикові ножі або насадку під волосінь - це захистить і двигун, і металеві леза.
Оскільки у комплекті два акумулятори, легко визначити джерело проблеми: якщо один працює значно довше за інший - питання в конкретному акумуляторі, якщо обидва розряджаються однаково швидко - за нашим досвідом, це на 100% вказує на проблему з двигуном.
Спробуйте, будь ласка, перевірити вільний хід леза та порівняти час роботи обох акумуляторів. Якщо проблема залишиться - рекомендуємо звернутися до сервіс
- Сергій Ш***Відгук від покупця. Продавець: FOX
Получил Вашу косу. Спасибо! Доставили быстро. Все работает, в комплекте все как в описании. Косит траву и мелкий сорняк на ура. Более крупные еще не пробовал, думаю возьмет и их.
- Переваги:
- Легкая, удобная, косит хорошо, много насадок в комплекте.
- Недоліки:
- Пока их нет.
- Роксоляна П***Відгук від покупця. Продавець: FOX
Замовила акумуляторну газонокосарку. Прийшла досить швидко. Пробували косити газон , справляється на ура .
- Переваги:
- Легка , доступна в користуванні
- Недоліки:
- Поки немає
- Надія В***Відгук від покупця. Продавець: FOX
Дуже задоволена.
- Переваги:
- Для жінки те що треба
- Недоліки:
- Хотілося б більшу довжину
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: FOX
Коса сподобалась, косив декілька разів загалом близько семи соток. Не так швидко як бензиновою, але доволі комфортно.
- Переваги:
- Легенька і тиха.
- Недоліки:
- Не знайшов
- Олександр О***Відгук від покупця. Продавець: FOX
минулих вихідних за допомогою цієї коси покосили траву на 6 сотках на дачі. все чудово.
трава була високою, 30-40 см.
найоптимальнішою виявилася чорна 4-х кінцева насадка-ніж.
в ідеалі, всі насадки-ножі потрібно наточити! але я поки що не точив.
також встановили на косу коліщатка, але вони не в тему. заминають траву. тому зняли і без них працювали.
єдине що не вистачає, щоб можна було зафіксувати кнопку включення і не тримати її постійно, бо палець втомлюється.
втім коса відмінна! випробування пройшла на 5!
найголовніше, що немає вібрацій, тиха і не закладає вуха як від бензокоси.- Переваги:
- багато переваг
- Недоліки:
- не знашов
- Продавець FOX
Добрий день! Дякуємо за відгук та емоції! Кнопку не можна фіксувати з вимог безпеки для різального інструменту. Одночасно треба натиснути 2 кнопки, потім маленьку можна відпустити і тримати тільки велику клавішу. До цього швидко звикаєш і палець вже не так втомлюється.
Щодо колісчаток - вони розраховані на вже підстрижений газон або рівну ділянку, для високої трави 30-40 см краще без них, як ви і зробили.
А насадки-ножі після заточування працюють ще ефективніше, спробуйте - різниця буде помітна! Також є контакти сервісу, де вибір ножів дуже великий.
Дякуємо, що обрали нашу косу. Гарного літа та легкого покосу!
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: FOX
Вітаю! Я попередньо вже написала відгук стосовно не повної комплектації, після чого зі мною досить оперативно зв'язався представник та відразу відправив не достаючий компанент( ще й додатково мені поклали насадку для травичку, що я сприйняла як вибачення за отриману незручність, це дуже позитивно налаштовує... це добре) а сьогодні я випробувала свою покупку. Скажу як людина без попереднього досвіду користування подібним інструментом, я отримала саме той результат який бажала. Досить зручно, легкий по вазі та і в самому використанні, що дуже важливо для жіночих рук. Дивилась рекламу і вважала що це все рекламний напівказковий ролик...
Хочу сказати після тестування, що все відповідає дійсності, то не просто реклама, дійсно саме так і є.
Поки випробувала одну насадку, але думаю інші будуть також в нагоді.- Переваги:
- Зручна в користуванні
- Недоліки:
- Поки не бачу
- Продавець FOX
Наталіє, дякуємо за такий детальний відгук! Дуже приємно, що ситуацію з комплектацією вдалося швидко вирішити і що це не зіпсувало загальне враження.
Особливо раді, що коса зручна саме для жіночих рук - ми на це робили акцент при розробці. Легка вага та простота управління були серед головних пріоритетів.
А насадки справді всі робочі, не тільки перша - пробуйте, кожна для свого типу рослинності. Якщо будуть питання яку обрати під конкретне завдання - звертайтесь, підкажемо!
Гарного сезону!
- Алена О***Відгук від покупця. Продавець: FOX
Перестала працювати, куди звернутись за гарантійним ремонтом?
Майже не користувались.
Восени тричі покосили траву біля двору, в цьому сезоні на другий раз вийшла з ладу.- Недоліки:
- Перестав працювати мотор
- Продавець FOX
У вас є гарантійний талон та Сервісний лист. В ньому телефон сервісного центру.
- ВеронікаВідгук від покупця. Продавець: FOX
Коса просто супер!! Спасибо вам!
- Милькова О***Відгук від покупця. Продавець: FOX
Коса супер
- Переваги:
- Лёгкая
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: FOX
Написала відгук, його чомусь не бачу.
В комплекті ге вистачає захисного кожух.- Переваги:
- Не зрозуміла ще, бо не маю можливості випробувати
- Недоліки:
- Не доукомплектована.
- Продавець FOX
Доброго дня! Дякуємо за зворотний зв'язок.
Ми вже намагалися з вами зв'язатися - декілька разів телефонували, але, на жаль, не змогли додзвонитися. Готові оперативно вирішити питання і організувати відправку відсутнього кожуха.
Будь ласка, зателефонуйте нам у робочий час за номером Сервісу, вказаним у гарантійному талоні. Ви правильно зробили, що не використовуєте тример без захисного кожуха - безпека перш за все.
Чекаємо на ваше звернення, все вирішимо! - Наталія К***
Можу зауважити що зі мною досить оперативно зв'язався представник продавця иа запевнив що питання буде вирішено.
Тож я тепер очікую.
Маю надію що невдовзі буду випробовувати та ділитися враженням.
- Загайська І***Відгук від покупця. Продавець: FOX
поки працює, довольна, а там час покаже.
- Переваги:
- Легка, компактна,ціна
- Недоліки:
- 1. в комплектації є непотрібні деталі, які не дуже працюють. 2. потрібно пальцями тримати 3. незаповнена гарантія.кнопки, що дуже не зручно.
- Продавець FOX
Дякуємо за відгук! Гарантію мали заповнити у ТЦ Розетка. Але це не має значення, бо вона починається з дати отримання, всі данні про покупку є в базі. Вам непотрібно тримати постійно пальцями дві кнопки. Маленьку тільки при старті, потім відпускаєте.
- Евгений К***Відгук від покупця. Продавець: FOX
Неплохая игрушка, легенькая и удобная, лучше всего косит лезвием, тросики для нее тяжеловаты, а пила часто забивает сама себя травой. Ей бы моторчик раза в два мощнее. Акума хватает на 30 минут. Нужно приспособится к работе с небольшой мощностью. Для примера - обычным триммером косим под низ, поскольку мощности много, а эттим лучше косить сверху вниз. Вчера косил траву, участок разбил пополам, 40 минут косил этим триммером, а вторую проводным, ушло на вторую половину 37 минут. Руки с этой крохотулькой устают намного меньше. Короче, если вам косить не гектары, то вполне себе можно брать. Легенькая, не ревет, как бензиновая и кабель тащить не нужно. Акумы заряжаются примерно 1,5 - 2 часа.
- Переваги:
- Отлично
- Недоліки:
- Нужно привыкать