- Олег Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Криво закріплена підошва. Доводиться різати, дивлячись на місце різу щоб направляти в потрібному напрямку. В інструкції вже на перших сторінках позначення для "регулювання маятникового ходу" та "регулювання швидкості" переплутано. В комплекті йде лінійка, про яку взагалі не згадано в інструкції куди її закріпляти. А ще не згадано про перемикач на правій стороні лобзика (фото додаю). Для чого він, я поки що не зрозумів.
Діаметр підключення для пилососа завеликий для трубки мого пилососа: доведеться майструвати якийсь перехідник.- Переваги:
- Підсвітка місця різання, підключення для пилососа
- Недоліки:
- Криво закріплена підошва, що дуже псує враження при користуванні; крива інструкція
Представник постачальникаДоброго дня! Перемикач у правій частині лобзика відповідає за напрямок потоків повітря (видування на робочу поверхню, або у напрямку патрубка, що може підключатися до пилососа).
- петр ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
для домашних работ подходит.
- Переваги:
- нормальный лобзик
- Недоліки:
- необнаружил
- Беленко Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Криво пилит
- Недоліки:
- Кривой
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
для домашних робот хватает з головой
- Переваги:
- акция, глубина реза, эластичный шнур, упаковка
- Недоліки:
- сам не пилит))))
- Елена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Брали для дома. В руке удобно, довольно мощный инструмент. Но когда начал пользоваться, то обнаружил, что пилку водит в сторону. При подробном обследовании понял, что это сильно люфтит опорный ролик, пришлось выточить новый штифт, соответствующего размера.
- Переваги:
- Удобный, мощный
- Недоліки:
- Криво пилит
Представник постачальникаДобрый день! Спасибо за обратную связь. При возникновении любых вопросов по поводу корректной работы инструмента, просим Вас напрямую связываться с нашим сервисным центром посиланняСо своей стороны, мы приняли во внимание Ваше замечание и постараемся, чтобы такие случаи больше не повторялись. Благодарим за понимание и желаем в дальнейшем только приятного пользовательского опыта с нашим инструментом.
- Павло О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший лобзик з якісних матеріалів за не високу ціну.
- Переваги:
- Добре лежить в руці. Досить потужний, для дому саме те.
- Недоліки:
- Полотна які йдуть в комплекті можна одразу викинути( погана якість).
- Барнич Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Це мій перший електролобзик, порівнювати немає з чим, але по першому враженню, добротний якісний лобзик, яким комфортно працювати, виглядає дорожче чим коштує, надіюсь послужить мені довго, рекомендую.
#моєрозпакування- Переваги:
- Ціна, якість, дизайн, потужний.
- Недоліки:
- Поки що немає
- Представник б*** Intertool
Доброго дня, Євгеній! Дякуємо за Ваш відгук та рекомендацію. Нашій команді приємно, що Ви задоволені інструментом. Бажаємо комфортної роботи та високих результатів. Дякуємо за те, що обрали наш бренд!
- Александр Б***
Спасибі за обзор. Євгеній, як лобзик показав себе за весь час? Рівно ріже? Чи були якісь проблеми під час користування?
- Константин Л***Продавець: Rozetka
Хороший лобзик, для дома то что нужно
- Переваги:
- Цена - качество!
- Константин Л***Продавець: Rozetka
Добрый день. Скажите сто идёт в комплекте? Есть ли кейс?
- Александр Б***
Кейса нет. Комплектация на последнем фото.
- Андрій З***Продавець: Rozetka
Купил себе этот электролобзик Intertool WT-0490. Работает отлично - рад покупкой! Можно использовать для распила древесины толщиной до 80 мм. Оснащен регулировкой скорости хода. Электролобзик замечательно лежит в руках, хорошая мощность, надежный, по цене доступный. Советую к покупке эту модель! Все понравилось!
- Переваги:
- Надежный, отличная цена, удобный в использовании, мощный, сделан качественно