Картка Rozetka

Відгуки покупців про Чай зелений китайський Гречаний IZUMI гранульований 25 стиків по 5 г (4820233810049)

Оцінка користувачів 4.8/5
на основі 62 відгуки
  • AI аналіз відгуків
    50 відгуків:  90% позитивних, 6% нейтральних, 4% негативних.
    Загалом, покупці дуже позитивно оцінюють гречаний чай (ТМ Daily Nuts), найчастіше виділяючи його приємний смак, аромат із нотками печива та корисні властивості. Велика кількість споживачів підкреслює якість упаковки та можливість заварювати один стік кілька разів. Особливо відзначають зручність та швидкість сервісу від магазину. Деякі користувачі звертають увагу на незвичний смак або зазначають, що не відчули яскравого ефекту. Негативних відгуків небагато й вони здебільшого стосуються індивідуальних вподобань або неідеального сервісу продавця на місці.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Юрій Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: D&I Retail Group. Фасування: 25. Кількість упаковок: 25
  • Олена

Норм чайок!

Переваги:
    Класний запах!
    Недоліки:
    Не бачу
    • Продавець  D&I Retail Group

Дякуємо за Ваш відгук

• Юрій Г***

Гарний чай.

• иван г***

Дійсно мочегонний.Убиває апетит.Прийняв 6 пакетіків втратив 1.5кг.припинив вживати.Як діє на другі органи незна.ю.Головне майте на увазі(по-моєму)часте мочегонне.Пить приємно.яБажаю всім здоров'я.З Новим Старим Новим роком.

Переваги:
    Чай народної медицини.Обирацте для себе індивідуально(моя тчк зору)
    Недоліки:
    Незнаю
  • Розовенко М***

• Міцність

Ароматний і смачний! Можна декілька разів заварювати

• Валерій К***

• Міцність

Дуже сподобався всієї родині.

Переваги:
    Якість,зручність,упаковка

Дякуємо за ваш відгук

• Ірина К***

Обожнюю

• Ірина

Дуже смачний, смак легкий натуральний , має аромат печива

Переваги:
    Смак
  • Юлия Д***

Чай специфический, нужно привыкнуть, понять, с горчинкой зеленого чая, заметила он перебивает чувство голода, что )
    Нареканий к продавцу нет. Спасибо)

Переваги:
    Порционная упаковка, перебивает чувство голода
  • Вікторія К***

Чай має особливий смак та ніжний аромат. Готувала його вперше, але він мені сподобався. Іншім теж рекомендую спробувати.

Переваги:
    Один стік можна використовувати неодноразово, а смак чаю залишається приємним.
    Недоліки:
    Поки не виявлено
  • Людмила Г***

Смак і аромат супер, наскільки він корисний час покаже.

• Продавець  D&I Retail Group

Дякуємо за ваш відгук. Дуже раді що вам смакує

• Юрій
    • Загальне враження

Корисний, без кофеїну, запах приємний, смак простий непотрібно очікувати чогось вау ефект, присутня терпкість. Коштує своїх грошей.

Переваги:
    Чудовий чай, смак не міняється при всіх трьох заварках
  • Ирина Ж***

Гарний сервіс

Переваги:
    Смачний, корисний
  • Анна М***

Дуже класний та якісний чай. Один пакет заварюю тричі і смак лишається чудовим.
    Дуже дякую!

• Катерина М***

Чай смачний і ароматний

Переваги:
    Стікери, вистачає на два рази
    Недоліки:
    Не помітила
  • Гурин Н***

Чудовий, смачний чай

• Таня М***
    Відгук від покупця. Продавець: D&I Retail Group. Фасування: 1. Кількість упаковок: 1

Швидка доставка, якісний товар!
    Гарна ціна

Дякуємо за ваш відгук.

• Михайло М***

• Міцність

Смачний гречаний чай із присмаком печива

Переваги:
    Підходить і на подарунок і собі
    • Продавець  D&I Retail Group

Дякуємо вам за відгук. Приємного куштування

• Алена К***

Замовляємо вже вдруге. Якість відмінна,Дуже корисний. Приємний аромат.Кращий серед гречаних чаїв.

Переваги:
    Якість, ціна,дизайн.
    Недоліки:
    Немає.
  • Ольга

Нам більше подобається традиційний чай,а цей на раз спробувати ...

Переваги:
    Приємно пахне
    • Продавець  D&I Retail Group

Дякуємо що висловили свою обʼєктивну думку про цей чай. Прикро що вам не сподобалось в порівнянні зі звичайним чаєм.

• Анна Б***

Дійсно, аромат печива є. Але на смак це звичайна тепла вода. Не смачно(

Переваги:
    Приємний аромат. Зручний формат.
    Недоліки:
    Відсутність будь-якого смаку.
    • Продавець  D&I Retail Group

Доброго дня. Чай гречаний має свій натуральний смак, без підсилювачів та смакових добавок. Якщо ви бажаєте більш насичений смаком чай, то раджу придивитись в сторону мас маркета, там чай зі смаковими концентратами та добавками. Смак ви отримаєте, а от користь навряд чи !

• Юлія Ю***

Чай на смак дуже класний! По запаху чимось схожий на печиво
    «гречаний» трохи збиває, але від звичної гречки, то тільки назва

Переваги:
    Дуже смачний і корисний!
  • Валерия М***

Дуже смачний чай)

• Ілона Я***

Дуже смачний чай) на смак як печиво

• Денис Д***

Не пил. Брал на подарок.

• Светлана Р***

Це неперевершений смак печива. Ковток чая немов кусь печива з пряженим молоком. Обов’язково потрібно спробувати!

• Юлия Г***

Дякую за смачний корисний чай.
    Швидко прийняли замовлення і швидко доставили.

• Анастасия А***

Класний, пахне печивом

• Юлія К***

Все супер! Чай дуже смачний, зручні стіки. Рекомендую!

• Ганна Г***

Чай сподобався, смачний

• Владислава Т***

Замовляю другий раз, дуже задоволена продавцем.

Переваги:
    Чай просто супер, до цього брала інший, але цей супер
  • Коломиец Т***

Отличный чай. Очень вкусный и полезный.

• Юля С***

• Міцність

Дуже смачний чай, сподобався.

• Татьяна З***

Швидко та зручно

• Алена Д***

Смачно,

Переваги:
    Зручна упаковка
    Недоліки:
    Не має
  • Антоніна К***

Давно шукала Гречаний чай, і цей мені дуже сподобався, на смак і на запах приємно пахне печивом, я вдруге заварила один стік і смак наче ще більше розкрився

Переваги:
    Смак, запах, ціна, зручні стіки
    Недоліки:
    Не знайшла