Відгуки покупців про М'яка іграшка Weber Toys Подушка для подорожей Пікачу (WT697)
- Валентина Г***Відгук від покупця. Продавець: EN SERIO!. Колір: Жовтий. Висота іграшки: 36
Супер! Доставка швидко, якість огонь
- Продавець EN SERIO!
Валентино, дякуємо, що поділилися своїми враженнями! Ми безмежно щасливі, що ви задоволені нашим сервісом, і з нетерпінням чекаємо на ваш наступний візит
- Леля К***Відгук від покупця. Продавець: EN SERIO!. Колір: Жовтий. Висота іграшки: 36
Подушка супер, ребенок доволен
- Переваги:
- Все супер
- Продавець Міграшки
Леля, огромное вам спасибо за отзыв!
Пусть подушка служит и радует вас, как можно дольше :)
Игрушка подушка совпадают описанию
- Переваги:
- Все супер
- Продавець Міграшки
Леля, спасибо вам за то, что решили поделиться впечатлениями о покупке.
Пусть подушка вам служит, как можно дольше!
- Кучерина Л***Відгук від покупця. Продавець: EN SERIO!. Колір: Жовтий. Висота іграшки: 36
Супер якість, яркий принт і зручність у використанні.
- Продавець Міграшки
Ліліє, ми вам щиро вдячні за відгук!
Ми раді, що вам сподобалася подушка. Нехай вона вам подарує багато комфортних годин в дорозі :)
- Аліса В***Відгук від покупця. Продавець: Yorswet. Колір: Жовтий. Висота іграшки: 36
Эта подушка выдерживает длительные путешествия за границу, поездки на автобусах, поездах и машине - оч удобная, мягкая, хорошо поддерживает шею
- Переваги:
- Выручает каждый раз! Стильный яркий пикачу
- Продавець Yorswet
Алісо, дякуємо за такий детальний відгук! Ми дуже раді, що наш Пікачу став вашим надійним супутником у подорожах. Нехай кожна наступна поїздка буде такою ж комфортною!