Відгуки покупців про Дитячий синтезатор BigFun BF-630A1 – Музичний інструмент для дітей
Є в наявності
- Дмитро Ф***Відгук від покупця. Продавець: Дзиглик
Класний сентизатор. Якісний вигляд, приємний звук. Топ за свої гроші
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Дзиглик
Музичний інструмент супер,ще не зовсім розібралися з ним бо багато функцій, він класний,дитина в захваті,та й дорослі гралися теж.Рекомендую,не пошкодуєте,купували дитині 3 рочків,але і старшим буде в нагоді.
- Переваги:
- Досить великий
- Недоліки:
- Не має
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Дзиглик
Всі функції працюють, клавіші ідеальні для дитячих пальчиків. Дитина в захваті, ще й хрещеник такий захотів)
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Не знайдено
- Маркуш М***Відгук від покупця. Продавець: Дзиглик
Сподобався мені. Дитина у захваті . Рекомендую
- Переваги:
- Гарне звучання.
- Недоліки:
- Мікрофон не дуже
- Татьяна А***Відгук від покупця. Продавець: Дзиглик
Классный синтезатор, почти как настоящий музыкальный инструмент, если бы клавиши были побольше)) для деток конечно идеально! Ребёнок хотел именно пианино, но там столько функций и режимов, что он пока разбирается с ними, диджеет) Сыну 5 лет, второй день брынькает с утра до вечера, благо там есть кнопка громкости))
- Переваги:
- Цена, многофункциональный
- Ніна Р***Відгук від покупця. Продавець: Дзиглик
Все працює, швидка доставка. Дитина задоволена
- Антонюк А***Відгук від покупця. Продавець: Дзиглик
Все добре , але мікрофону не має .
Як так ?- Переваги:
- Гарний звук
- Недоліки:
- Немає мікрофону хоча зазначено що є
- Продавець Дзиглик
Доброго дня, після залишеного Вами коментаря ми зв'язались з Вами і виявилось, що мікрофон все-таки є в комплекті, просто Вам не вдалось його відразу знайти. Але у випадку, якби його дійсно не виявилось - ми завжди готові вислати те, чого не вистачає в комплекті.
- АнжелікаВідгук від покупця. Продавець: Дзиглик
Чудовий товар! Непоганий звук та швидка доставка.
- Джемиль К***Відгук від покупця. Продавець: Дзиглик
Придбали синтезатор на подарунок, вставили батарейки і він не включається. Підключили по USB кабелю, синтезатор включився, але не кожна клавіша звучить. Сьогодні будемо повертати, та більше з цим магазином не зв'яжемося.
- Недоліки:
- Неякісний товар!
- Продавець Дзиглик
Існує певний % браку в будь-якому товарі/іграшці. Але звичайно, що протягом 14 днів такий товар можна повернути!
- ВикторВідгук від покупця. Продавець: Дзиглик
Ребенок доволен
- Лілія Щ***Відгук від покупця. Продавець: Дзиглик
Все добре
- Людмила Д***Відгук від покупця. Продавець: Дзиглик
Купила для дитини синтезатор, дуже задоволена. Гарний звук, швидка доставка. Рекомендую.
- Переваги:
- Якісний синтезатор
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Дзиглик
Чудовий синтезатор для проведення початкових занять з музики
- ЕкатеринаПродавець: Дзиглик
Отличный интернет-магазин, приветливый менеджер, оперативно решили вопрос с заменой синтезатора, первый приехал с заводским браком, заменили сразу же на второй день. Благодарю за качественный сервис!
- Переваги:
- Отличная игрушка, которой хватит Ребёнку чтобы начать учиться играть на пианино.
- Недоліки:
- Пока нет