- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: SH Group. Колір: Black
На Оригінальний пульт LG AN-MR23GA AKB76043103 підійшов, все добре.
- Сергей Б***Відгук від покупця. Продавець: SH Group. Колір: Blue
Чехол подошол идиально хорошего качества , продавец красавчик
- Переваги:
- Все
- Недоліки:
- Не заметил
- Продавець SH Group
Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно чути, що чохол ідеально підійшов та має хорошу якість. Чекаємо на Ваше наступне замовлення!
- Андрей Н***Відгук від покупця. Продавець: SH Group. Колір: Black
Якість супер,підходить чітко!! Рекомендується
- Переваги:
- Приємний на дотик
- Продавець SH Group
Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що Ви задоволені якістю чохла на пульт і що він підходить чітко. Дякуємо за рекомендацію! Сподіваємось, що чохол буде служити Вам довго і надійно!
- Алексей К***Відгук від покупця. Продавець: SH Group. Колір: Black
Заказал около 18.00, через несколько минут перезвонили. Всё уточнили и дали данные для оплаты. Сразу оплатил и на следующий день товар был отправлен. Всё супер, спасибо!!!
- Переваги:
- Отличный чехол, также подходит для модели MR22GA 2022 года. Отлично сел на пульт!
- Недоліки:
- Не обнаружил!
- Продавець SH Group
Дяку'ємо за Ваш відгук! Нам приємно, що Ви задоволені швидкістю обслуговування. Чекаємо на Ваше наступне замовлення!
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: SH Group. Колір: Black
Досить непоганий чохол, приємний на дотик, маленький недолік(для мене) втоплена кнопка включення
- Продавець SH Group
Шановний Покупець, нам дуже приємно, що Ви задоволені покупкою у нас і дякуємо за високу оцінку!
- Юрий М***Відгук від покупця. Продавець: SH Group. Колір: Black
Сел как влитой.
Отличная штука.- Продавець SH Group
Дякуємо за такий чудовий відгук, нам дуже приємно, що Вам сподобався наш товар. Сподіваємося він довго Вам прослугує!
- Олексій М***Відгук від покупця. Продавець: SH Group. Колір: Blue
Класний чохол, з якісного еластичного матеріалу, не вислизає з рук, надійно захищає від подряпин та падіння.
- Переваги:
- Захищає пульт
Не вислизає рук
Має естетичний вигляд - Недоліки:
- Продавець SH Group
Дякуємо за ваш відгук! Раді дізнатися, що чохол сподобався, виготовлений з якісного матеріалу та надійно захищає. Ваші коментарі дуже важливі для нас!