Відгуки покупців про Чохол для пульта Sikai LG Magic 2021 (MR21GC) Black (23464)

Код:  320560009
Оцінка користувачів 5/5
  • Сергій К***
    Відгук від покупця. Продавець: SH Group. Колір: Black

На Оригінальний пульт LG AN-MR23GA AKB76043103 підійшов, все добре.

• Сергей Б***
    Відгук від покупця. Продавець: SH Group. Колір: Blue

Чехол подошол идиально хорошего качества , продавец красавчик

Переваги:
    Все
    Недоліки:
    Не заметил
    • Продавець  SH Group

Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно чути, що чохол ідеально підійшов та має хорошу якість. Чекаємо на Ваше наступне замовлення!

• Андрей Н***

Якість супер,підходить чітко!! Рекомендується

Переваги:
    Приємний на дотик
    • Продавець  SH Group

Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що Ви задоволені якістю чохла на пульт і що він підходить чітко. Дякуємо за рекомендацію! Сподіваємось, що чохол буде служити Вам довго і надійно!

• Алексей К***
    Відгук від покупця. Продавець: SH Group. Колір: Black

Заказал около 18.00, через несколько минут перезвонили. Всё уточнили и дали данные для оплаты. Сразу оплатил и на следующий день товар был отправлен. Всё супер, спасибо!!!

Переваги:
    Отличный чехол, также подходит для модели MR22GA 2022 года. Отлично сел на пульт!
    Недоліки:
    Не обнаружил!
    • Продавець  SH Group

Дяку'ємо за Ваш відгук! Нам приємно, що Ви задоволені швидкістю обслуговування. Чекаємо на Ваше наступне замовлення!

• Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: SH Group. Колір: Black

Досить непоганий чохол, приємний на дотик, маленький недолік(для мене) втоплена кнопка включення

• Продавець  SH Group

Шановний Покупець, нам дуже приємно, що Ви задоволені покупкою у нас і дякуємо за високу оцінку!

• Юрий М***

Сел как влитой.
    Отличная штука.

• Продавець  SH Group

Дякуємо за такий чудовий відгук, нам дуже приємно, що Вам сподобався наш товар. Сподіваємося він довго Вам прослугує!

• Олексій М***
    Відгук від покупця. Продавець: SH Group. Колір: Blue

Класний чохол, з якісного еластичного матеріалу, не вислизає з рук, надійно захищає від подряпин та падіння.

Переваги:
    Захищає пульт
    Не вислизає рук
    Має естетичний вигляд
    • Продавець  SH Group

Дякуємо за ваш відгук! Раді дізнатися, що чохол сподобався, виготовлений з якісного матеріалу та надійно захищає. Ваші коментарі дуже важливі для нас!