Відгуки покупців про Робот-пылесос RoboRock S6 MaxV Vacuum Cleaner Black

Код:  322009207
Оцінка користувачів 4.79/5
  • А
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Місяць використання. Норм на кожен день. Іноді кружляє та губиться на рівному місці..див відео

Переваги:
    Заряд батареї, тряпочка з водичкою
    Недоліки:
    Губиться в просторі
    • Артем П***

Спробуйте оновити прошивку через додаток, там багато факсів.

• Юрій М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

В перший же запуск замотав бокову щітку на килимі. Що дуже дивно, бо навіть mopp не мав такої проблеми.

Переваги:
    Відео, голосові, добре визначає положення й предмети.
    Недоліки:
    Не справляється з килимом.
    • София

Взагалі жоден пилосос не призначений для килимів з таким ворсом, як у вас. Та в мене на подібному все ок. Мабуть у вас так зірки зійшлися, що ниточка так стирчала, що намоталася.

• Юрий Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Незамінний помічник у будинку. Вже 1,5 роки працює без нарікань. Так, прибирає не так ідеально як ручний пилосос, але якщо налаштувати на регулярне прибирання (скажімо - 3 рази на тиждень), то за рахунок кількості прибирань приміщення міститься в чистоті та порядку.

Переваги:
    Незамінний помічник
    Недоліки:
    з дивана став вставати рідше, повнішаю:)
  • Александр З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чудово виконує свої функції.

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Працює відмінно, потрібно після кожного прибирання чистити, тряпочку постірати. Займає хвилин 3- 5

Переваги:
    Чистота без тяжкої праці
    Недоліки:
    Не має
  • Серега

Норм. Можно брать

Переваги:
    Сам пылесосит
    Недоліки:
    Не поднимает сам стулья. Не стирает. Не готовит.
  • Алла С***

Простий у використанні, розумний)). Користуюсь майже рік. Все влаштовує

• Денис Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чудовий пилосос, але не розраховуйте на те, що буде пилососити килими. В нас 1 килим десь 2 см завтовшки і на нього вже не може заїхати.

• София

Вони не розраховані на килими з таким ворсом. Взагалі ні який робот-пилосмок не розрахований.

• Андрій Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

заряду вистачає сухе та вологе прибирання 90+ кв.м. Пилососить доволі якісно, єдине все одно це не заміна повноцінному мийочому пилесосі - це очевидно) Вологе прибирання можна оцінити на 4/5, не дотирає скрізь та регуляція рівня розприскування води не допомагає цьому. Для підтримування чистоти - це кльовий варіант.
    Додаток відразу підтягнув все необхідне по бар коду на самому пилососі.

Загалом дуже потрібна штука і рекомендую цю модель.

Переваги:
    виконує свої функції на всі 100%
    • София

Я просто ставлю на карті подвійне-потрійне прибирання і він по одному приміщенню їздить 2-3 рази міняючи маршрут, типу спочатку по ширині, потім по довжині. З моменту покупку ні разу не діставала швабру чи звичайний пилосмок. Час від часу проходжуся вологою губкою по плінтусах і окремих куточках

• Анна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Подарували, працює. Кажуть, що щось знаходе навіть після звичайного полососа. Балакав англійською, інструкція англійською, змінити локалізацію можна нажаль тільки через додаток. Для старих, по совковим нормам високих, розеток короткий кабель док-станції, треба переноску.

Переваги:
    Ви б бачили ці круглі очі у котів)
    Недоліки:
    Не перестрибує порожики і труби опалення. Враховуйте це при покупці.
  • Сергей Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Vendedor

Рекомендували друзі купити цей пилосмок, не пожалкував. Кількісь прибирань в квартирі стало в рази менше.

Переваги:
    Сучасний і технологічний девайс, якісна робота приладу
  • Тетяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже задоволена покупкою. Користуюсь 1 місяць. Прибирання не ідеальне, але добре. Миє поли добре.

Переваги:
    Мені все подобається.
    Недоліки:
    Не помітила недоліків.
  • Галушка М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Прикольно стежити за котами завдяки камері.

Переваги:
    Гарно прибирає. Камера. Економить час.
    Недоліки:
    Немає.
  • Наталія К***
    Відгук від покупця. Продавець: YouTech

Оперативно доставили, супер техніка, в захваті від порохотяга

Недоліки:
    + подарунок - невідомо що це, в комплекті є запасний філтр, це можна вважати подарунком? :D
    • Продавець  YouTech

Доброго дня.
      У подарунок до робота йде бокова щітка.

• Наталія К***

подарунок отримала, дякую :)

• Продавець  YouTech

Дякуємо за відгук!
      гарного дня!

• Олександр П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Перший день, багато функцій і зручний додаток. Прибирає пилюку усім корпусом залізає навіть під деякі шафи. Успішно проїхав через підножку котячої кігтеточки(?).
    Через тиждень розширю відгук.

Переваги:
    Функціональний, простий
    Недоліки:
    Не їздить по стінам
  • Олександр С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Я майже ніколи не пишу відгуки,але сам читаю)
    Але вирішив залишити відгук про цього малого)це просто найкрутіша покупка девайсу
    Коври як після хімчистки,і це з двома котами в хаті

Переваги:
    Прибирання шерсті,вологе прибирання
    Недоліки:
    Треба обов‘язково брати собі кілька тряпочок відразу на почергове прибирання ними
  • Валерий П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Всім привіт. Не рекомендую купляти цей товар. Вже почався четвертий місяць як я не можу отримати товар. Не працював відда розетці назад і вже 100днів не можу отримати ні товару, ні грошей. Вимушений подавати до суду. Не рекомендую купляти цей товар, і взагалі у розетці щось купляти. Це вже не та розетка яка була раніше.

Переваги:
    Недоліки:
    Куча
    • Максим М***

Боже, шо Ви мелите!???

• Валерий П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Добрый день. Розетка либо возвращайте деньги или товар исправленный. Второй раз я отправил вам товар по гарантии. Я понимаю что сложная ситуация в стране, мне нужно знать когда я получу исправленный пылесос или деньги. Слава Украине!

• Олександр В***

Отличный робот пылесос !

Переваги:
    Дом легко весь убирает на одном заряде ,влажная уборка тоже на уровне ,прекрасно строит карту и управляется с телефона .
  • Ольга П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Отличный помощник по дому, как запустили его впервые, так и работает, ничего не глючит.

Переваги:
    Умный, хорошо убирает
  • Анна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Користуємося вже більше ніж півроку. Дуже задоволені! Як ми жили без нього раніше...

Переваги:
    Чудовий пилосос! Сучасні моделі значно розумніше, ніш 10 років тому... Приємно вражені!
    Недоліки:
    не знайшли
  • Алла С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дома есть два питомца. Шерсти за три уборки учитывая, что убирал в одном месте достал много. Влажную еще не делали, но будем проверять сегодня. Конектится с телефоном не сразу.

Переваги:
    выглядит круто, убирает линолиум и ламинат на 5, ковер на 3,5 - 4 если правильно настроить.
    Недоліки:
    Пороги 2 см при заявлених 3 см. не перепригивает. Возможно надо как-то настроить. Делали три уборки. Иногда сифонит при уборке и много крутиться возле зарядной станции!
    • Дмитрий

Заявленые пороги 2 см, а не 3

так и 2 см не перепригивает(((

Быть такого не может

• Ольга П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Отличный помощник по дому, как по мне, пылесосит и протирает полы на ура!

Переваги:
    Отлично убирает, умный
  • Вячеслав Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

усі задоволені, особливо жінка, так як сильно спростилось життя, бо вдома діти, після яких в хаті як ніби хуртелиця пройшла.
    здивований точним позиціонуванням.
    добре розпізнає перешкоди
    якщо правильно налаштувати карти в додатку, то знає, де можна з ганчіркою їздити, а де можна тільки без
    Лишилось виробнику придумати робота, який би сам ще й по ступіньках по кількох поверхах катався ну і ті східці прибирав )

Переваги:
    розмовляє українською, добре прибирає, розпізнає килими, точно позиціонується, підтримує декілька карт
    Недоліки:
    док станція повинна бути ввімкнена, коли він закінчує прибирати
  • Николай М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Как мы раньше жили без него не знаю! Сколько восторженных рисков от моих девченок!!!

Переваги:
    Неисчезающая счастливая улыбка на лице моей половинки :)
  • Станислав Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Повністю задоволений покупкою. Прибираю цим чудо-апаратом кожного дня. Жити стало приємніше і комфортніше.

Переваги:
    Тільки переваги
    Недоліки:
    Поки не поміти
  • Тетяна Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Мой помощник, пока с ребенком на прогулке, он убирает, да ещё я могу смотреть на это с помощью видео.

Переваги:
    Очень хорошо убирает, и одновременно моет пол.
  • Катерина Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купила на третий день после того, как увидела у свекрови! Всю уборку ходила следом за пылесосом и смотрела на это чудо техники)))) Я очень довольна покупкой! Потому что убираю я целыми днями, бегаю со шваброй по всей квартире, и всё равно под вечер куча мусора... Если в доме есть маленький ребёнок, то это очень крутая вещь! Крошки, песок, пыль круглогодично!!!!! Нужно себя разгружать! Ещё вчера я тоже думала, что мне этот робот не нужен, но сейчас я иного мнения)))) Конечно же, этот робот вам не сделает генеральной уборки, но поможет поддерживать чистоту.

Недоліки:
    Если бы ещё в комплекте была запасная тряпка... эх...
  • Евгений
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

В пользовании около месяца, очень доволен покупкой, хотя сначала считал, что будет просто игрушкой. Основной пылесос доставали за это время всего один раз чтобы собрать пыль по углам и в местах, куда он не заезжает. Площадь уборки около 35м2, справляется минут за 30-45, расходуя около 20-25% заряда (убираю в основном в режиме турбо). Т.к есть животное, уборка ежедневная. Предметы детектит достаточно точно и объезжает их, но вот с мелкими ковриками у него прям война - или он их, или они его (зачастую коврики побеждают и он на них застряет). Также с последней прошивкой начал несколько подтупливать (версия 02.62.28), может кружить на одном месте, на 4pda вроде как советовали сделать полный сброс, но мне пока лень- нужно заново настраивать и строить карту. Ну и основной минус - очистка контейнера с мусором, вытряхивать из него пыль/грязь очень неудобно, она разлетается. По поводу мытья полов, до уровня швабры не дотягивает, но можно сделать подобное увеличив подачу воды до 30 ед. через кастомные параметры (капля с ручкой) - качество влажной уборки будет достаточно неплохим.

Переваги:
    Забыл о стационарном пылесосе, чисто убирает
    Недоліки:
    На последней прошивке тупит (02.62.28), неудобно очищать контейнер с мусором
  • Єгор В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хорошая вещь. Относился к такой покупке скептически, но робот-пылесос развеял все сомнения. Конечно, весь разбросанный хлам нужно убирать с пола, но это даже к лучшему. Кстати, не пожалел, xто купил S6, а не S5.

Переваги:
    Реально убирает дом
    Недоліки:
    Не хватает второй тряпки в комплекте
    • Березов А***

А какая принципиальная разница между 6 и 5.

• Березов А***
    • Дмитрий

S5 max по солидней будет

• Кроковный В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Классный. Обновилась прошивка и начал убирать не змейкой.

Переваги:
    Убирает с новой прошивкой в 2 раза лучше.
    Недоліки:
    Пока не заметил
  • Юрий Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Всем привет и с наступающим новым годом!
    Купил данную модель робота-пылесоса... Семья довольна.... Реально классная приблуда! Желаю всем купить для своих женщин, помощник незаменимый!

Переваги:
    Вполне самостоятельный, терпеливо и старательно убирает квартиру. На полу исчез повседневный мусор.
    Недоліки:
    Пока не заметил
  • Святослав М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купил на замену 4-х летнему Xiaomi Mi Robot Vacuum. Пришло время обновится, хотелось функцию влажной уборки. А тут ещё и акция на него:) вчера 15.12 заказал, сегодня 16.12 уже прогнал его по всем комнатам. Результатом очень доволен! В сравнении с прошлым пылесосом он гораздо аккуратней ездит и намного тише работает. Влажная уборка - супер функция!
    Всем рекомендую к покупке данный аппарат!

Переваги:
    Камера слежения, влажная уборка, тихо работает и аккуратно объезжает тапочки и переноски (не засовывает их как предыдущие модели)!
    Недоліки:
    Не подносит холодное пиво
  • Олександр Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Пользуемся месяц! квартира 75 кв.м. убирает просто супер! спасибо Розетке!

Переваги:
    Очень достойный аппарат!!!
  • Виталий О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

У мене квартира 50 кв, і 2 котів, скрізь плитка і паркет, 1 маленький килимок у ванній і 2 маленьких у спальній кімнаті. Так ось, я просто мріяв про цей пилосос, бо котяча шерсть неймовірно як дратувала. Дуже сподобався дизайн, красивий, додаток теж зрозумілий хоч і вже зайшов багато помилок, всі перешкоди минає чудово, підлогу прибирає гарно, але не коври... коври це просто жах, постійно у ванній його зачіпає, потім перевертає, ніколи не може на нього нормально заїхати, а у спальній кімнаті постійно зачіпається за ворс, але довжина того ворсу см 3... висновки, якщо плануєте брати для підлоги без коврів-супер! Якщо для коврів-жах! Підлогу миє на 4 з 5, просто освіжає.

Переваги:
    Дизайн, голосове керування, гарно минає перешкоди, добре прибирає на підлозі
    Недоліки:
    Прибирання на ковраз - жах!
    • Дмитрий

3 см ворс..... Жесть. Даже пылесос не вытянет такие джунгли

• Виталий О***

Дмитрій, справа не в тому витягує чи не витягує, а в тому шо у нього є та трикутна щітка яка постійно намотує той ворс на себе і мушу кожен раз пилососити ті 2 маленьких килими вручну, а от якраз звичайна ровента за 3000 грн, витягує все ідеально) беручи цей пилосос я і не сподівався на бездоганне прибирання килимів, а просто лишив відгук з метою того щоб люди бачили та знали, як він себе поводить на килимах з довгим ворсом

• Александр
    Відгук від покупця. Продавець: YouTech

Оперативное оформление заказа, в течении суток приехал из Киева в Мариуполь. Пылесос огонь, с первого дня поехал наводить порядок. К сожалению никакого подарка в комплекте не было, в частности в отзывах фигурировала запасная боковая щётка.

Переваги:
    Сервис, пылесос
    Недоліки:
    Отсутствие указанных бонусов
    • Игорь М***

Доброго дня, Олександр.
      Дякуємо за відгук.
      Так, до робота дійсно є подарунок, наша картка-знижка та бокова щітка.
      Щітку, через помилку, забули покласти. Сьогодні з вами зв'яжетсья наш менеджер і домовиться про доставку подарунку.

• Александр

Щётку выслали на следующий день, вопрос полностью снят. Как и говорил - сервис на высоте. Спасибо!)