Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про М'яка іграшка антистрес WONKEY Голуб Гриша 30см 33001

Оцінка користувачів 4.87/5
  • AI аналіз відгуків
    105 відгуків:  94% позитивних, 4% нейтральних, 2% негативних.
    Плюшевий голуб Гріша приносить море позитиву дітям і дорослим – його жартівливий та реалістичний вигляд піднімає настрій, створює затишок і часто стає чудовим подарунком. Покупцям особливо подобається зовнішній вигляд та ідея іграшки, її приємний матеріал та антистрес-ефект. Серед мінусів часом скаржаться на якість пошиву, особливо швів та набивання, хоча більшість задоволені міцністю іграшки. Доставка і обслуговування зазвичай оперативні та клієнтоорієнтовані.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Лысенко Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 30

Покупал голубя неделю назад, товар доставили быстро, качество хорошее. Размер и функционал соответствует описанию

Переваги:
    Опаснее, чем на первый взгляд
    Недоліки:
    Высокая парусность
    • Андрей Н***

Бачив відос,супер!!!

• Антоніна Т***

Вас показали на каналі Nexta :)

• Нина М***

Слава Україні!

• Юлія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 30

Гріша став повноправним членом сімʼї.
    Всі гості дому завжди в першу чергу вітаються з Грішою, як голови сімʼї.
    Він захищає всіх хто йому поклоняється від москальських ракет.
    Гріша то є життя. Гріша то є любов.

Переваги:
    Не сере
    Недоліки:
    Батон їсти відмовився
  • Марія Б***

Рекомендую

Переваги:
    Голуб, звати Гриша, легко спіймати, не сере, можна посадити на плече і відчути себе піратом на мінімалках
    Недоліки:
    Не відгукується на ім’я
  • ія К***

Все ок. Не сере

• Влада
    Відгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 30

Кіт вважає Грішу за рілі голуба та має план його знищити)

Переваги:
    Голуб просто вау!
  • Ярослав
    Відгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 30

Голуб Гріша береже сон. Повністю ручний. Ще краще, ніж живий.

Переваги:
    Не какає.
    Недоліки:
    Їх нема.
  • Кирило
    Відгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 30

Якісний матеріал, дуже прочний, якість прінта теж на висоті

Переваги:
    Дуже якісний голуб, став важливою частиною родини, дає себе пожмакати у важкі часи.
    Недоліки:
    Не їсть вже 3 дні
  • Дарина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 30

Назву Ігор як колишнього.

• Анастасія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 30

Найкраща покупка. Завжди сидить біля чоловіка та підбадьорює. Якщо сумно - дає себе погладити та пожамкати.

Переваги:
    Голуб Гриша став повноцінним членом родини
    Недоліки:
    Іноді курликає
  • Наталья Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 50

Это просто умора, Григорий покорил наши сердечки, он очень харизматичный и симпатичный. Супер подарок, надо и себе заказать))

Переваги:
    Милашка
    Недоліки:
    Нет и ещё раз нет
  • Алина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 40

Виглядає реалістично. Протягом дня заспокоює всіх членів родини, дає себе пожамкати.

• Горобчик
    Відгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 30

Це не просто голуб) а справжній друг, Гріша любе подорожувати та шукати нових друзів.
    Унікальний птах який змінює життя.

Переваги:
    Мудрий, розсудливий мовчазний,
    Недоліки:
    Нема вбудованих бластерів для того щоб надсилати бавовну.
    • Продавець  Вонкі

Доброго дня! Дякуємо вам за вибір нашого бренду! Ми раді тому, що вам все сподобалося. Бажаємо вдалих покупок та доброго дня!

• Самуэль С***

милота

• Андрій Ш***
    Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 30

* Замовляли з іншого акаунта *

Гріша став моїм другом. Тепер він спостерігає за всіма процесами в домі.

Але в мене є одне велике питання до Розетки. До виробника Гріши ніяких питань немає.
    Коли ми забирали Грішу з пункту видачі, ми хвилин 20 чекали щоб оплатити замовлення, говорили нам, що воно числиться як оплачене, хоча нічого ми не оплачували, і в результаті нам його віддали безкоштовно.
    Через декілька днів зателефонували, сказали, що ми забрали голуба без оплати, і що потрібно його оплатити. І вже в другий раз вони 15 хвилин втикали в комп'ютери, та навіть не вибачились.

Переваги:
    Влаштувався до мене програмістом на пів ставки, тепер допомагає мені з кодом
    Недоліки:
    Немає, він ідеальний
  • Овдій А***
    Відгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 30

Чудовий голуб, курликати не вміє але поводиться чемно)

• Максим Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 30

Спочатку грались ми з дружиною, потім вже донька. А коли і вона награлась, то віддали коту батьків - тому теж дуже сподобався. Гриша - топчик)

Переваги:
    ціна, якість, поважне ім'я
    • Денис

Скажіть, яке кріплення під розпилювач. Чи підходидь до новових флаконів Оркостоп Форте?

• Олександр С***
    Відгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 30

Очень классный голубь особенно его взгляд.

Переваги:
    Реалистичный,не дорогой,смешной.
    Недоліки:
    Когда только забрал слегка вонял, спустя один день всё нормально.
  • Олександр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 30

Саме те що я хотів від голуба

• Антон Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 30

Голуб топ, брав разом з його колегами Аркадієм і Валерою.
    Тримає форму, міцний, помірно яскравий, зацікавив навіть живих голубів за вікном.

Переваги:
    Як живий, але не живий
    Недоліки:
    Мама злякалась
  • Леся Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 30

Это НЕЧТО!!!! Очень похожи на живых. Особенно дурацкие глаза.... Дарила взрослым людям мужу и сыну. Прикол оценили на 100 %. Сейчас ГРИША и ВАЛЕРА заняли почётные места на ёлке :))))))

Переваги:
    Очень правдоподобная игрушка
    Недоліки:
    не нашла
  • Христина Є***
    Відгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 30

Прийшов за 4 дні. Принт якісний, не піксельний. За розміром як реальний голуб. Приємно жамкати, дійсно заспокоює нерви)

Недоліки:
    Не говорить
  • Римма З***
    Відгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 30

Прочитала отзывы, любимый про Григория))
    Теперь у нас тоже есть голуб Грыша))
    Он бесподобен))
    Размер 30 см

Переваги:
    Приятно тискать
    Недоліки:
    Нет и быть не может
  • Ірина П***
    Відгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 30

Гриша наче справжній. Він дуже реалістичний і приємний на дотик.
    З добрим поглядом, що відразу заспокоює і підіймає настрій.

Переваги:
    Якісний, приємний, позитивний, ввічливий і вихований. Підіймає настрій. Не шумить, їсть мало, не намагається вилетіти у вікно.
  • Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 30

Гриша настільки реальний, що інші вуличні голуби підлітають до вікна познайомитись з ним

Переваги:
    Це голубь
  • Владислав
    Відгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 30

Брали для собаки (спаніель). Дуже полюбляє пташок, тому вирішили взяти для нього. На диво, за два місяці не роздер.

Переваги:
    Відволікає собаку
    Недоліки:
    Не говорить
  • Жинжер А***
    Відгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 30
    Переваги:
    Прикольні гулі
  • Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 40

Супер крутой птиц.
    Ребенок на улицу его таскает, прохожие думают что настрящий)))

• Виталий

Пожарил, спасибо, вкусно

Переваги:
    Вкусно
    Недоліки:
    Много костей
  • Бовкун О***
    Відгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 30

Офігенний голуб. Грига призвів фурор на роботі. Має трохи пришелепкуватий вигляд,чим одразу завойовує серця.
    Рекомендую Гришу однозначно.

Переваги:
    Ефектний,мʼякий,не треба кормити і прибирати за ним
  • Олександр Х***

Гриша топ))

Переваги:
    Душа компанії
  • Наталія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 50

О, прекрасна пріті гуля! Неймовірно реалістична, а ще мила і м'яка. Обов'язково буду замовляти ще.

Переваги:
    Цікавий подарунок
    Недоліки:
    Не для супер активних дітей
  • Дмитро Н***

це скарб

Переваги:
    голуб
    Недоліки:
    не їсть хліб
  • Інна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 30

Щиро дякую виробнику за сучасну можливість подарувати дітям і відчути радість на вибір любимих птахів чи тварин ...який в нинішній час поставився з довірою до покупця тим запевнив свою порядність.Уклін Вам і нових звершень на благо клієнтам)

• Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 30

Купувала друзям на весілля, вони були в захваті

Переваги:
    голуб
    Недоліки:
    нема
  • Рома Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 30

Заказали 2 голубя Гришу и Валеру, но на почте проверили - пришёл один. Позвонили продавцу - вопрос очень быстро решили, извинились и сказали завтра второго отправят бесплатно ( за посылку платить не надо) Приятно что продавец дорожит клиентами, а человеческий фактор всегда бывает :)

Переваги:
    Красивая мягкая игрушка, не воняет
    Недоліки:
    не летает :)
    • Продавець  Вонкі

Вітаємо! Дуже вдячні за ваш відгук. Так, дійсно з вашим замовленням виникла неприємна ситуація і нам прикро що так сталося. Це була наша провина, тому ми як скоріш намагалися вирішити це питання, бо для нас кожен клієнт важливий. Раді що ви отримали своє замовлення. Будемо чекати на вас знову!

• Оксана М***

Чудовий голуб! Оперативна доставка! Рекомендую продавця