- ДенисВідгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 30
Купив я собі цього голуба, і знаєте шо? Жити стало якось краще. Він собі сидить в кутку жрать не просить, тільки хліб йому давай. Хоча стоп, в нього вже є батон в руках. Короче, він ненажера. Будете купувати, купуйте.
- Переваги:
- Жере хліб
- Недоліки:
- Жере багато хлібу
- Юлія Д***Відгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 30
Як живий
- Продавець Вонкі
Доброго дня! Дякуємо, що вибрали продукцію нашої компанії та залишили відгук. Нам приємно, що серед нашого асортименту Ви знаходите подарунки для близьких. З повагою, команда WONKEY
- Христина Л***Відгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 30
Прикольний голуб. Дитина і мама в захваті. Тато теж, але не визнає цей факт.
- Продавець Вонкі
Доброго дня! Дякуємо за Ваш вибір та за те, що поділилися своїм відгуком. З повагою, команда WONKEY
- Антон Х***Відгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 30
Лучше уже не будет
- Продавець Вонкі
Дякуємо за позитивний відгук. Ми раді що вам сподобався товар. Чекаємо на вас знову в нашому магазині. З повагою команда WONKEY
- Марина М***Відгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 30
Як на картинці, брала в якості антистресу для пацієнтів)
- Переваги:
- Прикольний голуб)
- Недоліки:
- Валерия П***Відгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 30
Валера пречудовий! Настрій підіймає на раз.
- Переваги:
- Ржачний
- Недоліки:
- Лице видає в ньому тряпчану іграшку
- Яна Д***Відгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 30
Дарувала другу, який любить голубів. Він в захваті
- Переваги:
- Кумедний якісних голуб з батоном
- Продавець Вонкі
Ми щиро цінуємо ваші відгуки та цінуємо, що ви знайшли час поділитися з нами своїми думками. Ваш внесок допомагає нам постійно вдосконалюватись та надавати найкращий досвід. Дякую, що обрали нас!
- Іван Г***Відгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 30
Валера хороший
- Олег С***Відгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 30
Валера і його батон в наших з племінником серцях :)
- Переваги:
- Гарна, якісно зроблена іграшка
- Юлия Б***Відгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 50
Можна використовувати як подушку)
- Переваги:
- Красива, дуже мила іграшка
- Недоліки:
- АнтонВідгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 40
Валера выполнил свою задачу. Чёткая игрушка
- Переваги:
- Хороший прикол на подарок)
- Ангеліна М***Відгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 30
Валєра прекрасний. Хлопець почав ревнувати до Валєри, бо хожу з ним
- Переваги:
- Валєра топчик
- Недоліки:
- Тут не може їх бути, це ж Валєра
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 50
Валера чудовий
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 30
Веселий подарунок, гарно продрукований.
- Переваги:
- Гарна деталізація друку
- Недоліки:
- Олексій О***Відгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 50
Це голуб.
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 30
Голубь понравился! Сплошной позитив) Креативное оформление этикетки! С большим юмором и любовью к своему изделию! Продавец отправил быстро, за что дополнительно очень благодарна.
- Олена С***Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 30
Вдячна менеджеру.Насміялись.Можна було купити голубого Валєру)))Зупинилась на 50см Валєрі фіолетовому з батоном))Оперативна доставка через НП
- Переваги:
- Дуже мила іграшка-подушка.
- Недоліки:
- не знайдено