- Сергей Ш***Відгук від покупця. Продавець: FirstShop. Фасування: 20
Заказали чай!!!!
Прислали чай не тот который заказывали!!!!
На почте не смотрели.- Переваги:
- (
- Недоліки:
- Много!!!!
- Анатолій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Продавці чудові. Чаї чудові. Купую не перший раз. Купуватиму далі.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Приємного чаювання!
- Зульфія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 22. Кількість упаковок: 1
Люблю мицний черний чай без домишок типа бергамота і ін. Останним часом складно знайти смачний чисто черний чай. Цей чай сподоболся, сподиваюсь і на далее ойго купувати. Гарне спідвідношення ціна /якість.
- Переваги:
- Місний, смачний, якісний
- Недоліки:
- немае
Представник постачальникаДякуємо, що поділились своїми враженнями! Приємного чаювання!
- Светлана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Очень хороший и ароматный.большое спасибо.
- Переваги:
- Очень удобный пакетик.
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за звортній зв'язок! Приємного чаювання!
- Ігор Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 100. Кількість упаковок: 1
Хороший чай
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Приємного чаювання!
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Жахливий смак
- Переваги:
- Жодних
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що чай не виправдав ваших очікувань. Ми прагнемо покращувати якість нашої продукції, тому будемо вдячні, якщо ви поділитеся, що саме вам не сподобалося в смаку. Це допоможе нам стати кращими.
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 100. Кількість упаковок: 1
Нормальний чай
- Переваги:
- Смачно
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за відгук та приємного чаювання!
- елена г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Дуже чудовий
- Переваги:
- Смак
- Черненко Л***Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Очень вкусный чай.
- Виктория С***Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Завариваю очень концентрированную заварку с него. Это показатель высокого качества чая. Всегда отдаю предпочтение черному чаю перед зеленым, потому что он не горький, но с более выраженным вкусом, немного терпким и приятным ароматом. Немного бодрит. Быстро заваривается. Люблю добавлять в него варенье или сахар, тогда вообще перестает хотеться есть какое-то время. Удобная упаковка для транспортировки или на работе.
- Переваги:
- Концентрированный, приятный и бодрящий напиток, черный чай безукоризненного качества, крупнолистовой