Відгуки покупців про 3D-ручка KYY з Еко Пластиком PLA (100 метрів) та трафаретами Жовта

Оцінка користувачів 3/5
на основі 4 відгуки
  • Альона Д***
    Відгук від покупця. Продавець: MKR. Колір ручки: Блакитний

Отримала 3d ручку,все працює.ввічливий продавець,швидка відправка,рекомендую

Переваги:
    Ціна-якість, швидка доставка
  • Надежда В***
    Відгук від покупця. Продавець: MKR. Колір ручки: Фіолетовий

Замовили дитині ручку на день народження. Повне розчарування.... Все прийшло вчасно, в повній комплектації,але не працює. Подивились відео інструкції, робили все як слід. Але ручка працює перші декілька хвилин (ну як працює, вичавлює жижу із пластику, яка не формується як слід, фігуру зробити не вдається). Тиждень намагались пробувати потроху, але вона через хвилин 2 роботи перестає працювати. Останньою краплею стало те, що після загрузки пластику жужжит і не працює вже одразу. Пластик в ручці не залишали, все робили як вказано. Подивились відеообзори різні і зрозуміли, що ручка просто повний відстой, така проблема як у нас- найпопулярніша. Блогери рекомендують розкрутити, прочистити сопло, щось ще поробити з нею. Але нафіг воно таке потрібно. Повне розчарування і марнування коштів. Налаштована повернути. Не рекомендую цей товар.

Переваги:
    Гарний пластик
    Недоліки:
    Не працює
  • ольга к***
    Відгук від покупця. Продавець: MKR. Колір ручки: Фіолетовий

Ручка працює лише якщо тиснути на кнопку подачі матеріалу, якщо відпускаю то мотор вимикається

• Продавець  MKR

Двічі натисніть на кнопку подачі і увімкнеться режим безперевної подачі пластику.

• Юлия
    Відгук від покупця. Продавець: MKR. Колір ручки: Блакитний

При получении товара, в пункте выдачи, мне объявили о 3 посылках, в которых были ручки и пластик, не хватало трафаретов.Сегодня со мной связался продавец и подтвердил, что всё было отправлено в полном объёме. По ошибке оператора службы доставки, я не получила 4-ю посылку. Приношу свои извинения продавцу. Процветания вам и благодарных клиентов.

Переваги:
    Отличное качество, быстрая доставка, внимательность, честность