- Ольга Ш***Відгук від покупця. Продавець: CID Shop. Колір: Чорно-білий. Висота іграшки: 110
Отримали в поштоматі НП за два дні, доставка дійсно безкоштовна при повній оплаті. Була в прозорому пакеті, складена вдвое і в картонній коробці наша панда . Розмір 110 см - це розмір від краю випрямленої лапки і до середини маківки, тобто треба враховувати товщину подушки, не просто паралель провести від голови. Дійсно об'ємна в порівнянні з іншими іграшками, які бачила в живу в магазинах. При швидкому огляді все Ок, є потаємна блискавка на потилиці, приємна на дотик, колір чорний, але більше темний графіт, ніж чорне вугілля. На мордочку приємна, як на мій смак. Фото згодом, як імениник отримає подарунок.
- Марина Г***Відгук від покупця. Продавець: CID Shop. Колір: Чорно-білий. Висота іграшки: 90
Дуже задоволені покупкою.
Дитина спить з нею в обіймах і не дозволяє її брати.
Якість відмінна. - Віктор К***Відгук від покупця. Продавець: CID Shop. Колір: Чорно-білий. Висота іграшки: 70
Дружині сподобалася панда, а мені не сподобалося те що панду зім'яли у двоє при пакуванні і вона не повністю розрівнялася
- Вячеслав М***Відгук від покупця. Продавець: CID Shop. Колір: Чорно-білий. Висота іграшки: 130
Прекрасна іграшка ! Дуже сподобалась!
- Переваги:
- М'яка
- Недоліки:
- Немає)
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: CID Shop. Колір: Чорно-білий. Висота іграшки: 130
Прикольна подушка, зручна, м'якенька, приємна на дотик. Хороший продавець - мені спочатку прислали меншу за розміром, але запропонували варіанти вирішення ситуації. Я обрала заміну товару. За декілька днів замінили безкоштовно на те що замовляла. Респект магазину та продавцю. Дякую за роботу.
- Андрій Ч***Відгук від покупця. Продавець: CID Shop. Колір: Чорно-білий. Висота іграшки: 90
Чудова іграшка, пошиття якісне, матеріал приємний
- Олексій Б***Відгук від покупця. Продавець: Sunny world. Колір: Чорно-білий. Висота іграшки: 100
Замовив для дружини. Подарунок сподобався, але більше облюбував його мій півторарічний син.
- Переваги:
- Швидко і якісна доставка. Товар хороший.
- Недоліки:
- Не виявив.
- Андрей Ф***Відгук від покупця. Продавець: BUY & USE. Колір: Чорно-білий. Висота іграшки: 100
Чудова іграшка для дівчинки, танцює і спить з нею. Матеріал приємний на дотик.
- Юлия Б***Відгук від покупця. Продавець: JAKETSHOP. Колір: Чорно-білий. Висота іграшки: 130
Нереально крута)) дитина дуже задоволена