Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Захисне скло на Motorola E20 з олеофобним покриттям, Pro, повне проклеювання, антистатичний і пиловідштовхуючий шар, 9H, самоклеючеся, 2.5D, на весь екран, антистатичний клей, ArmorStandart (ARM60530)

Оцінка користувачів 4.33/5
  • Маринка
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Не пошкодувала про вибір скла, чудове!

Переваги:
    Легко сама поклеїла (є досвід)
    Недоліки:
    Ні

Доброго дня, Маринка! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.

• Максим
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Вдруге беру саме це скло. Кілька разів дійсно врятувало екран телефону. Ідеальний бюджетний варіант

Переваги:
    Надійність, ціна
    Недоліки:

Доброго дня, Максим! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Александр

Приклеюється легко, захищає.

Переваги:
    Приклеюється без пузерів майже само. Знизу товста чорна рамка.
    Недоліки:
    Знизу товста чорна рамка, товстувате.

Доброго дня, Олександр! Дякуємо за зворотній зв'язок. Ваша думка дуже важлива для нас. З повагою команда Armorstandart.

• Дмитро Б***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Клеїв на новий телефон, тому волога серветка не була потрібна. Хотів зняти пару пилинок за допомогою наліпки "dust absorber" - це була велика помилка(!!!). Замість прибирання пилу наліпка сильно прилипла до екрану. При відлипанні залишила по собі сліди клею(!!!), кількість пилу лише збільшилась. На щастя, ситуацію врятувала досить якісна суха серветка.

Переваги:
    добре клеїться, гарно виглядає, якісна серветка для сухого протирання
    Недоліки:
    жахливі наліпки "dust absorber", трохи заширока чорна рамка

Доброго дня, Дмитро! Дякуємо за зворотній зв'язок. Ваша думка дуже важлива для нас. З повагою команда Armorstandart.

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

дуже цікаве скло, можна знімати та клеїти, клеїти та знімати, поки не наклеєш. Пили навколо нас дуже багато, ніколи не думав, що вона така пристосувана. Для поклейки потрібне хороше освітлення, хто клеє сам, перший раз, потрібні хороші нерви. Хочеться рвати та метати))

Переваги:
    добрий товар
    Недоліки:
    одразу треба наклеювати, нема на чому потренуватися

Доброго дня, Олександр! Дякуємо за відгук. З повагою команда Armorstandart.