- Омелян З***Відгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 50
Риба велика, реалістична. Мені подобається.
- Переваги:
- Зручна для подорожей та модна кид.ати в стирку
- Недоліки:
- Матеріал синтетика так що може комусь не сподобатись.
- Роман Л***Відгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 30
Гарна рибина)
- Продавець Вонкі
Доброго дня! Дякую за позитивний відгук, раді, що Вам все сподобалося. Чекаємо на Вас знову!
- Євген В***Відгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 30
Брав на подарунок. Всім сподобалось.
- Переваги:
- Гарний друк, виглядає як жива
- Олександр Х***Відгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 50
Все супер
- Данило Ю***Відгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 30
Незамінний друг та помічник
- Ігор З***Відгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 50
Прикольний короп Василь
- Переваги:
- Йому не потрібен акваріум)
- Недоліки:
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 30
Іграшка сподобалась) Виглядає,як справжній карп)))
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 30
Жартівливий подарунок, дитині дуже сподобався
- Переваги:
- Мила забавка, виглядає дуже природньо
- Недоліки:
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 30
Крутий короп, купляла на честь отримання першої стипендії). Думала буде трохи більшим, але то таке. Класна іграшка, слугує вже більше року, не порвалася, єдине що шарикове наповнювач стиснувся і тепер Васька трохи худий, а так іграшка бомба)
- Переваги:
- Класно виглядає, якісний, приємно жмакати і обіймати
- Недоліки:
- Наповнювач стиснувся з часом
- Ігор З***
То він нереститься, тому і схуд. Літом набере вагу.
- Ганна М***Відгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 30
Швидке оформлення. Якісний товар
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 30
Найкращий подарунок на будь-яке свято, хаха!
- Переваги:
- Хорошої якості, реалістичний, сподобається навіть дорослій людині
- Продавець Вонкі
Ми щиро цінуємо ваші відгуки та цінуємо, що ви знайшли час поділитися з нами своїми думками. Ваш внесок допомагає нам постійно вдосконалюватись та надавати найкращий досвід. Дякую, що обрали нас!
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 30
Реалістичність чешуї вражає. Іздалеку як жива. Завдяки шариковому наповненню приємно жмякати.
- Переваги:
- Знімає стресс
- Недоліки:
- Не дає ікри
- Продавець Вонкі
Дякуємо, що знайшли час залишити відгук. Ми дуже цінуємо ваші відгуки та будемо використовувати їх для подальшого покращення наших послуг. Ваше задоволення є нашим головним пріоритетом і ми прагнемо надати вам найкращі враження.
- Дарья Л***Відгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 30
Прикольний короп. Навіть кіт іноді грається
- Денис К***
Дивіться щоб кіт не роздер іграшку)
- Владислав Р***Відгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 30
Придбав в якості подарунку. Для цієї ролі чудово підходить. Очікував, що буде більшим.
- Переваги:
- Приємний на дотик та реалістично виглядає
- Недоліки:
- Поки що не виявив
- Максим П***Відгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 30
Дуже класний короп!)
Малий у захваті!)- Переваги:
- Як живий, тільки не живий)
- Недоліки:
- Не вміє розмовляти)
- Вероніка Д***Відгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 30
Крутий товар для подарунка родичам рекомендую
- Роман О***Відгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 30
не усім довподоби карпи)
- Переваги:
- реалістичний, приємний на дотик
- Мирослава М***Відгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 30
рекомендую
- Переваги:
- гарної якості
- Недоліки:
- не виявлено
- Алина К***Відгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 50
Замовляли на подарунок родичам. Усі були в захваті. Особливо їх кіт. Лежить на дивані ніби жива риба!
- ГалинаВідгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 30
Коти від нього не те щоб в захваті, але іноді зачіпають, досі не роздерли, що непогано, іноді лякаюсь чому в кімнаті лежить риба)
- Переваги:
- Нормальний карп
- Недоліки:
- Титова И***Відгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 30
Симпатичний і прикольний))
- Анна О***Відгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 50
Дуже крутий подарунок для дитини.
- Переваги:
- Зовнішній вигляд, якість
- Недоліки:
- Максим Ш***Відгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 30
Василь не розчарував, коту дуже сподобався, той наче з розуму зійшов)
- Переваги:
- Вася
- Недоліки:
- більше немає в наявності
- Продавець Вонкі
Доброго дня! У нас були новорічні вихідні. Всі іграшки в наявності!
- Лариса С***Відгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 30
Яркий и прикольный Карп Василий очень понравился: ребенку и взрослым.
- Недоліки:
- Поліна Л***Відгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 50
Під час повітряних тривог Василь чудово підбадьорує та заспокоює.
- Елена Г***Відгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 30
Рыбка,как живая !Качественная,красивая и безопасная игрушка!
Все как на фото и даже лучше!
Отдельное спасибо за оперативную отправку:вчера заказала, сегодня получила -все супер!- Недоліки:
- Нет.
- Вячеслав М***Відгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 30
Гарна риба, дитині подобається
- Переваги:
- Недоліки:
- Поки не виявили
- Олексій А***Відгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 40
Дуже классна тематична іграшка
- Переваги:
- Дуже прикольна риба, хороший принт, хороша якість
- Недоліки:
- В рибов не бува недоліків, хіба якщо їх може бути замало :-))))))
- ВладиславаВідгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 30
рыбов просто супер, ребёнок в восторге
- Переваги:
- приятный на ощупь
- АлександраВідгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 30
Самый лучший друг для любителя рыбы.
- Переваги:
- Василий божественен!
- Недоліки:
- Не нашла.
- АнютаВідгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 30
Ребёнок остался доволен)
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Лилия З***Відгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 30
Пожалуй лучшее что заказала себе на день рождения.
- Недоліки:
- Не нравится бирка вшитая прямо в рыбу
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 30
Рыба как живая. Очень прикольная на ощупь, хочется ее трогать и трогать
- Анастасия В***Відгук від покупця. Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 30
Классный рыб
- Переваги:
- Василий прекрасен как на вид, так и на ощупь
- Ulyana G***Продавець: Вонкі. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 30
Я у захваті! Дуже хороша і реалістична риба! Вона наче жива!
- Переваги:
- Відмінна якість.
- Недоліки:
- Недостатків немає.