Відгуки покупців про TY Beanie Boo's м'яка іграшка Білий єдиноріг "Pegasus" 25см (36825)
Немає в наявності
- Елена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Висота іграшки: 25
Доставили быстро. Теперь ребенок не расстается с игрушкой. Стирается легко. Качество отличное. Золото после стирки без изменений
- Переваги:
- Нет запаха, приятный на ощупь, можно стирать
- Недоліки:
- Людмила Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Висота іграшки: 25
Суперовый единорожка, дочка довольна.
- Недоліки:
- Наталия Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Висота іграшки: 25
Очень качественная игрушка. Как и все игрушки этой фирмы. Пережила уже не одну стирку. Осталась такой же, как только с магазина.
- Переваги:
- Цена, брала со скидкой
- Недоліки:
- Юлия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Висота іграшки: 25
классная качественная игрушка, как и все остальные из этой серии, не линяет шерсть...
- Переваги:
- милая, качественная
- Недоліки:
- Анна А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Висота іграшки: 25
Замовлення виконали швидко, отримала його на пункті видачі, без проблем. Купила його і песика Хаскі на подарунок онукам у США, передала зі свахою. Тепер, коли розмовляємо зі старшим онуком Вайбером, він мені завжди показує Пегасіка. Особливо подобається йому золоті ріжок і копитця)) Онуку виповнилося 7 років, любить конструктори ЛЕГО, машинки. Але й м'які іграшки теж любить. І на цей раз я бачу, що вгадала з подарунком. Дякую!
- Переваги:
- М'який, гарний. Дуже легко упакувати до компактного розміру, якщо потрібно перевозити у валізі, де ще багато речей. Дизайн, який до вподоби дітям.
- Недоліки:
- Як на мене, дорослу людину, видно "масовий китайський пошив", трохи кривувато. Але таке помічають, схоже, лише дорослі )
- Марина Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Висота іграшки: 25
- Переваги:
- Хорошо стирается в машинке! не портится качество
- Недоліки:
- Катерина О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Висота іграшки: 25
ребенку 2 лет оочень нравится
- Переваги:
- сплошное достоинство
- Недоліки:
- Виктория Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Висота іграшки: 25
- Переваги:
- Приятная на ощупь, качественная
- Недоліки:
- Лёха Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Висота іграшки: 25
- Ирина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Висота іграшки: 25
Игрушка очень понравилась дочке. Хороший товар
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Висота іграшки: 25
Милый единорожек, ребенку нравится
- СветланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Висота іграшки: 25
Милый Единорог, игрушка очень приятная на ощупь. Взяли в подарок девочке-подростку, ей понравилась игрушка.
- Переваги:
- Красивая
- Недоліки:
- Калугина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Висота іграшки: 25
Неплохой, качество хорошее, но чего то не хватает. По акции стоит купить, а по полной цене наверное нет.
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Висота іграшки: 25
Прикольная игрушка, приятная на ощупь,отлично выглядит))
- Переваги:
- Отличное качество
- Недоліки:
- Пока не обнаружил
- Валя К***Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Висота іграшки: 25
Классное качество,милая мордашка,дочь в восторге от единорожка,это не первая игрушка данного бренда,все отличного качества и красивые.Глазки огромные и как живые.Рекомендую.
.- Недоліки:
- Лидия К***Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Висота іграшки: 25
Качество отличное. Сделан на совесть.Дизайн и цвет супер.Дочери очень полюбился единорог Рекомендую.
.- Недоліки:
- Наталия Д***Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Висота іграшки: 25
Игрушка классная подходит детям и взрослым. Качество у ТУ всегда отличное. Цена сейчас классная. Рекомендую.
- Переваги:
- Качество и цена
- Недоліки:
- Не обнаружили