- AI аналіз відгуків38 відгуків: Позитивні — 85%, нейтральні — 10%, негативні — 5%.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Світлана Ч***Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods
Покупкою задоволені, хоч робот і маленький, але міцний і якісний матеріал.
- Переваги:
- Якісний пластик
- Недоліки:
- Маленький розмір
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods
Все сподобалось,син задоволений
- Переваги:
- Швидко відправили
- Продавець Trendzy goods
Добрий день Анно
Дякуємо за відмінний відгук Раді, що Ваш син задоволений
Дійсно стараємось швидко відправляти, щоб діти отримували подарунки без затримок
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods
Іграшка одразу після відкриття глючила, не відкривались усі елементи, у одного робота нема голови. Через 10 хвилин одна частина зламалась взагалі. Дитина дуже засмучена
Добрий день!
Дякуємо за відгук, хоча прикро читати подібне. Для ясності хочемо уточнити:
- Після звернення ми зв’язались із вами та переглянули надані відео. Всі елементи трансформації працюють, голова робота на місці (вона прихована під білою кришечкою), механізм справний.
- Пошкоджень не виявлено. На відео видно, що трансформацію намагались зробити силою у складеному положенні - що суперечить інструкції. Всі деталі продумані, іграшку слід відкривати м’якими рухами у відкритому положенні. НЕ РЕКОМЕНДУЄТЬСЯ силою тиснути, щоб відкривати якісь елементи.
- Ми надали інструкції, як правильно складати фігурки, однак у ході переписки, коли описані у відгуку пункти були спростовані, тему перевели на зовсім інші придумані недоліки, які самі ж зробили у ході зйомок однією рукою через те, що Силою фізично відкривали елементи. Іграшка, згідно з вашими відео, була справною.
Наші товари проходять перевірку перед відправкою. Просимо залишати об’єктивні відгуки - це допомагає іншим покупцям при виборі подарунку.
Дякуємо за розуміння!
- Оля С***Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods
Іграшка дитині дуже сподобалась!Дитині 5 років
- Переваги:
- Гарно зроблений
- Недоліки:
- Розмір, думала буде трохи більший
- Продавець Trendzy goods
Добрий день
Дякуємо за відгук.
Раді, що іграшка сподобалась Вашій дитині.
Дійсно, висота робота - 15 см, це зазначено в описі, щоб очікування відповідали реальності. Якщо будуть питання - завжди на зв’язку
- Валерия Г***Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods
Классный набор трансформеров. Единственный минус в том, что в белом трансформере сложно раскрываются руки, даже взрослому человеку, пришлось привлекает ножницы. Ребёнок при этом огорчается
- Продавець Trendzy goods
Дякуємо за змістовний відгук і чудове фото трансформера.
Щодо складнощів із білим трансформером - дякуємо, що звернули увагу. У цих моделях є свої нюанси трансформації:
* У синього робота голова схована всередині - щоб її витягнути, потрібно спершу відкрити білу кришечку зверху.
* Ноги слід розкладати лише після натискання пальцями на два круглі випуклі елементи - вони відповідають за фіксацію, і при натисканні ноги автоматично розходяться.
- Лише після цього обережно витягуються руки. Витягувати їх у складеному вигляді або докладати силу - не рекомендується, це може пошкодити механізм.
Набір справді якісно зроблений і продуманий до дрібниць, а трансформація - частина гри та розвитку моторики. Якщо дотримуватись порядку дій, усе працює плавно і без зусиль. Ще раз дякуємо гарний відгук та за зворотний зв’язок
- Христя П***Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods
Дитина рада. У експлуатації цілком нормальна.
- Недоліки:
- Пластикові деталі з часом не тримають і відкриваються
- Ирина Ю***Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods
Дитя щасливе !!! Все супер !!!
- Володимир М***Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods
Гарна іграшка. Дитині дуже сподобалося.
- Переваги:
- Дизайн та можливість з 2 машинок зібрати 1 робота
- Недоліки:
- Недоразу зрозуміло як складати робота.
- Продавець Trendzy goods
Володимир, добрий день
Дякуємо за Ваш відгук.
ОПТІМУС ПРАЙМ - це не просто іграшка, а справжній трансформер-сюрприз!
Головна особливість: набір складається з двох машинок - поліцейської та пожежної. Кожна з них окремо трансформується у власного робота. А якщо зіштовхнути машинки одна до одної - автоматично утворюється головний трансформер ОПТІМУС ПРАЙМ!
ШТОВХАЙ, ТРАНСФОРМУЙ і ОТРИМУЙ РОБОТА!
Якщо буде цікаво - підкажемо або надішлемо відео з демонстрацією трансформації
- Ирина Д***Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods
Іграшка чудова
- Анна З***Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods
Игрушка хорошего качества. Ребенок играется с большим удовольствием.
- Ирина Б***Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods
Игрушка хорошая.Достаточно крепкая и функциональная
- Переваги:
- Отличная игрушка
- Бовкун О***Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods
Швидко відправили,без заморочок,приємний у спілкуванні продавець. Дякую
- Переваги:
- Швидко відправили
- Бовкун О***Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods
Класний робот. Складається з 2 частин. З двох машинок виходить один робот. Брата на подарунок 4-річному хлопчику. Йому сподобалося. Робот з гідністю витримав перший день надмірної уваги і залишився незламним)
- Переваги:
- Прочний,яскравий,добре запакований
- Недоліки:
- не знайшла
- Продавець Trendzy goods
Дякуємо за теплий відгук
Раді, що подарунок сподобався та витримав випробування першого дня)
Дійсно, робот зроблений із якісного пластику та має продуману трансформацію з двох машинок.
Дякуємо, що обрали наш товар
- Юлія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods
Трансформер сподобався.
Дякую продавцеві за зворотній зв'язок.
Швидко, якісно. Дякую - ЯнаВідгук від покупця. Продавець: Trendzy goods
Іграшка прикольна, дитина давно вже нею грається, якісний пластик, не крихкий. Купили вже другого такого самого трансформера на подарунок.
Магазин швидко відправив. Оригінальне пакування. - Маргарита М***Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods
Крутезний робот. Якістю повністю задоволена. Дитина у зазваті
- Переваги:
- Якісний пластик
- Недоліки:
- Інколи розтікається ноги у червоного робота
- Тетяна В***Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods
За таку ціну просто знахідка. Син задоволений і вже місяць пройшов, а інтерес до іграшки не зникає.
- Переваги:
- Цікава іграшка, розвиває моторику, не складна для трьох років
- Недоліки:
- Випав один із магнітів, вклеїли самостійно новий
- Таня К***Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods
Дуже класна іграшка. Невеличка та якісна. Кожна машинка трансформується в робота, а разом утворюють ще третю інтерпретацію. Дитині сподобалось дуже. Магазин також супер. Особливо класно що є доставка в пункти Розетки та іграшку можна подивитись.
- Переваги:
- Якість ідея
- Недоліки:
- Не виявлено, уже місяць граємось. Все ціле.
- Ирина Д***Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods
Іграшка перевершила очікування, дуже різноманітна для різних сценаріїв гри для сина - машинки, 2 робота, один великий робот. Не потребує розкладання і складного збирання - продумана конструкція.
Магазину дякуємо за обслуговуванням гарний товар!- Переваги:
- Все круто - конструкція, ціна, якість
- Анастасия Б***Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods
Дитині дуже сподобався робот. Чудова якість. Швидка доставка. Рекомендую
- Переваги:
- Гарна якість, чудова іграшка
- Недоліки:
- Не має
- Тетяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods
Хороший трансформер. Дякую
- Переваги:
- Хороший
- Анна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods
Дякую, іграшка класна! Дитина задоволена на 100%. З магнітом трансформерів ще не мали. Передзвонили і відправили миттєво!
- Переваги:
- Цікава модель, гарний сервіс
- Олена Р***Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods
Іграшка класна! Пластик досить міцний, скріплюється і трансформується легко і міцно. Син 4 років у захваті.
- Переваги:
- Ціна і якість
- Недоліки:
- Не помітили
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods
Дитина 5 років, дуже сподобався, задоволена на всі 100%
- Переваги:
- Якісне виконання, матеріали і хороша ціна
- Ларченко А***Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods
Іграшка сину сподобалась, круто що обидві частини є роботами окремо, а при з'єднанні утворюють бІльшого. Вже тиждень грає, поки що нічого не відпало, незважаючи на невелику вартість. Доставка на пункт Розетки - це окремий топчик) замовлення прийшло швидко, дякую постачальнику, мені сервіс сподобався.
- Переваги:
- Окремі самостійні роботи
Вартість - Недоліки:
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Trendzy goods
Іграшка сподобалась. Все відповідає бажаному. Дитина довольна.
- Валерий С***Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods
Отличный робот , сильно понравился ребенку! Вызвал много положительных эмоций у ребенка
- Переваги:
- Цена, материал
- Ирина П***Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods
Получили быстро, прикольная игрушка, ребёнку понравилось, очень приветливые продавцы, рекомендую
- Переваги:
- Интересная игрушка, хорошего качества
- Недоліки:
- Не большой размер
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods
Магазин зв'язався швидко, доставка оперативна, іграшка гарної якості, латина задоволена.
- Кухарук В***Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods
Доставка через Розетку, як завжди, на висоті. Саму іграшку поки що оцінити не в змозі, чекає свого часу, поки подаруюють
- Переваги:
- Безкоштовна доставка
- Ольга Д***Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods
Іграшка гарної якості, добре магнітиться, трансформація відбувається без затримок.
Сину 5ти років дуже сподобалась. Тим паче купляв за власний кошт. - Татьяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods
Главное, ребёнок доволен!)
Хорошее качество игрушки, мальчику 5 лет зашло на ура!
Продавец очень оперативно связался и отправил товар.
Рекомендую!- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Отсутствуют
- ева с***Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods
Все швидко відправили, дуже приємні у спілкуванні, йдуть на зустріч клієнту, іграшку ще не відкривали, але зовні справляє приємне враження, думаю, дитині сподобається)
- Переваги:
- Ціна, приємне спілкування
- Недоліки:
- Наразі не побачила
- Липовецкая А***Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods
Купували для міні презенту. Дитина задоволена. Доставили швидко.
- Переваги:
- Хороша іграшка за адекватну ціну
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Trendzy goods
Отличньій подарок для ребёнка, оперативная отправка!
- Таня Ц***Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods
Заказывали в этом магазине несколько раз, хорошие продавцы, оперативная доставка.
- Переваги:
- быстрая доставка
- Недоліки:
- качество