Відгуки покупців про Смартфон Google Pixel 4a 5G 6/128gb White

Оцінка користувачів 3.78/5
  • Відгуки про товар продавця DMS
  • Микола Т***
    Відгук від покупця. Продавець: DMS. Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 128 ГБ

Все нормально, товар відповідає опису, в телефоні хоч і 60 герц різниці після рілмі мастер едішн з 120 герцами майже немає, анімація і гортання плавні.

Переваги:
    Це піксель, додати нічого, компактний.
  • Микита с***
    Відгук від покупця. Продавець: DMS. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ

У Другого телефону ознаки попереднього використання: розмотаний USB шнур в коробці, пошкоджена інструкція до пристроя, дефект АКБ (за 30 хвилин розряд на 20% без активного використання та підключеннь до мережі), ознаки втручання в ОС телефону. Підкажіть будь ласка чи можна обміняти товар на нормальний???

Переваги:
    Перший телефон прийшов в чудовому стані
    Недоліки:
    Другий ні
    • Продавець  DMS

Добрий день! Наш менеджер зв'яжеться з Вами та надасть всю необхідну інформацію

• Дарья С***
    Відгук від покупця. Продавець: DMS. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ

Відмінно працює. Швидкий, без особливих глюків

Переваги:
    Швидкість
    Надійність
  • Ivan K***
    Відгук від покупця. Продавець: DMS. Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 128 ГБ

Придбав телефон місяць тому, за цей час телефон показав себе з найркащої сторони швидкий, компакнтний, зручний в користувані, швидка зарядку самого пристрою, загалом чудовий телефон для повсякденного користування, рекомендую

Переваги:
    Швидкий, компакнтний, зручний в користувані
    Недоліки:
    Не виявив
    • Сергій

При активному користуванні батареї на день нормально вистачає, без дозарядок?

• ВЛАД М***

Проблему вирішено

Что мне делать токо купил перва зарядка незаряжает

Переваги:
    Купил телефон
    Недоліки:
    Он не заряжаеця
  • Євген
    Відгук від покупця. Продавець: DMS. Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 128 ГБ

Мабуть, остання андроїд-нелопата с пристойним нутром і ціною не як крило від Боінгу.
    Невеликий, порівняно довгоживучій як для своєї ваги, нормальна камера, чистий андроід, кому це важливо.

Якби ж нам ціни на нього, які можна було впіймати в іншому магазині - взагалі нобрейнер би був, але маємо, що маємо - гугла в нас офіційно немає, пікселі дорогі.

Переваги:
    Розмір, камера.
    Недоліки:
    Немає слоту SD-карткм, дорогувато, але що поробиш.
  • Валентина К***
    Продавець: DMS. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ

Проблему вирішено

Придбала дану модель телефону
    Ніби все гаразд , але є одне але
    Телефон прийшов на пошту , я його перевірила все ок
    Окрім гарантії , число було правильно написане і місяць , а от рік написали 2021
    Стежте за цим дуже уважно і відправляйте нафіг назад
    Менеджер казала , що це просто помилка і відправить вірну гарантію на ел.пошту
    Звісно цього не відбулось

Переваги:
    Камера , швидкий у роботі
    Недоліки:
    Якщо постійно користуватися , грати в ігри , то сідає за 5-6 годин
    Нема звичної для всіх галереї , тільки Гугл фото
    • Влад Б***

Марка бренду - Гугл, тож логічно що й додаток для перегляду чого-небудь буде починатись на "Google") А якщо потрібен інший - завантажте на свій смак з Плей маркету.
      Щодо батареї - це хороший показник: сучасні ігри не йдуть в порівняння з тетрисом і т.п, тож енергозатратність теж набагато більша, тому на 5-6 годин не потрібно грішити.

• Сергій Ш***

Да наче є галерея -Файли називаються.

• Олександр Л***
    Відгук від покупця. Продавець: 4GConnect. Вбудована пам'ять: 128 ГБ

Самый худший вариант для приобретения чего либо вкратце купили телефон пиксель 4а продавали как новый а в этогое что я получил телефон бу с неполна комплектация отсутствие скрепки нерабочий динамик и самое обидное что он просто умер через две недели отвалился проц ремонт которого мне делал друг и только поэтому мне обошлось всего 1200 грн на много дешевле вообщем так вот попросил вернуть половину стоимости ремонта в ответ я услышал что они не могут полную стоимость они могут .... Вообщем мой вам совет не связываться с этими аферистами.....

Недоліки:
    Обман
  • Олексій
    Відгук від покупця. Продавець: ProfiCase. Колір: Sorta Sunny. Вбудована пам'ять: 128 ГБ

прийшов з заводськими пломбами, все відповідає дійсності, європеєць

• Продавець  ProfiCase

Доброго дня Олексій! Дякуємо за Ваш відгук. Приємного користування! Будемо дуже раді бачити Вас знову в числі своїх Покупців

• Олег

e-sim тут доступна?

• Тарас

Здравсвуйте, подскажите, e-sim в нем работает с нашими операторами?

• Лысенко И***
    Відгук від покупця. Продавець: ProfiCase. Колір: Just Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ

Все отлично. Все прекрасно. Что ожидал, то и получил. Единственный момент это то, что не все игры на full screen отрисовываются, тоесть верхняя полоска, где находится фронтальная камера и инфо панель просто черная. Но это так с одной игрой, с остальными, что я пробовал все хорошо рендерит.

Переваги:
    Прекрасный телефон!
    Недоліки:
    Есть игры, которые не рендерется на full screen
    • Продавець  ProfiCase

Здравствуйте Игорь! Спасибо за Ваш отзыв. Приятного пользования! Будем очень рады видеть Вас снова в числе своих Покупателей.

• Давыденко П***
    Продавець: anytech. Вбудована пам'ять: 128 ГБ

Дайте гарантию хотя бы год, завтра же куплю

• Продавець  anytech

Доброго дня! На жаль ми умови покупки не змінюємо, гарантія тільки 3 місяці від магазину.

• Владимир

Зачем брать телефон с USA? С гарантией 3 месяца и потом сидеть переживать что делать если поломается.... Даже если ремонтировать в простой мастерской то будет не дешево! Лучший вариант купить Европейскую версию ! Такой телефон всегда можно отправить в любой Европейский сервисный центр Google (В Польшу или Германию) и по IMEI номеру получить Гарантийное обслуживание! Google даёт 1 год гарантии . С версией из USA сложней обратиться в сервисные центры. До Европы рукой подать а отсылать в USA не вариант....
      Думайте сами .... решайте сами... иметь или не иметь....

• Дмитрий

В характеристиках указано 12 месяцев, поменялось?