Відгуки покупців про Дитячий самокат Scale Sports SS-10 Чорний з Ручним гальмом (USA)

Оцінка користувачів 4.53/5
  • Олександра Р***
    Відгук від покупця. Продавець: LikeJust. Колір: Синій

Чудовий якісний самокат

• Анастасія С***
    Відгук від покупця. Продавець: FaynaStore. Колір: Чорний

Син самокатом задоволений, супер що витримує 100 кг, спокійно можна кататись і дорослому

• Продавець  FaynaStore

Дуже дякуємо за зворотний зв’язок. Всій сім'ї веселих прогулянок на свіжому повітрі з новим самокатом. Якщо потрібен буде дитячий транспорт, обов’язково повертайтесь до нас ще)

• Швец Н***
    Відгук від покупця. Продавець: AVL SHOP. Колір: М'ятний

Самокат дуже гарний,гарно упакований.Все,що заявлене- присутьнє (дзвоник,ремінець, фонарик)Але є одне зауваження- коли обираємо колір не зовсім зрозуміло, який він насправді(практично на всіх фото синій).Ми замовляли берюзовий,але він більш блакитний.Колір насичений і гарний,і самокат якісний,тому ми залишаємо. Кому дуже важливий колір,треба зауважити саме цей момент.
    Покупкою задоволені,дякую продавцям.

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Колір не збігається с заявленим.Але я не вважаю це сильним недоліком.
    • Швец Н***

Перепрошую,не берюзовий,а м'ятний

• Аліна Н***
    Відгук від покупця. Продавець: FaynaStore. Колір: Чорний

Доброго дня. Товар прийшов цілий але коробка вся рвана, яку попередньо вже клеїли скотчем, я в шоці.. Це має бути подарунок похреснику на День народження… Також чек в коробці ми не знайшли.
    Сподіваюся, що хоч самокат буде хороший.

• Продавець  FaynaStore

Добрий день. Дуже вибачаємось за коробку. Зробили Вам кеш-бек 100 грн на картку з якої платили. Гарантія 6 місяців. Чек для гарантії не потрібен, вона підв'язана під номер телефона в замовленні.

• Мария С***
    Відгук від покупця. Продавець: AVL SHOP. Колір: Чорний

Заказали самокат сыну (подарок).Самокат пришёл на следующий день заказа, состояние ужасное!!! Ржавые болты это пол беды, я готова была с этим смириться и не отправила сразу потому как ребенку он уже был вручен и не хотелось отбирать из-за этого. Думала купим новые болты поменяем проблемы глобальной в этом не вижу , хоть было и очень неприятно ! Но самое большое разочарование было тогда когда ребёнок поехал на нём, он скрепит и тарахтит так будто проездили уже не один год! Отправила фото оператору на Вайбер, но в ответ тишина....

Переваги:
    Быстрая доставка
    Недоліки:
    Самокат сам сплошной недолік!
    • Мария С***

По поводу сервиса и обратной связи! Со мной вчера и сегодня связывался представитель компании, предупредил что в понедельник вопрос будет решаться. Об обмене товара отказались сами потому как ребёнок катается на самокате. Оценку фирме поставлю 5⭐. Впредь товары будем проверять на почте.

• Олена П***
    Відгук від покупця. Продавець: Dagaz-shop. Колір: Білий

Товар якісний , відповідає зазначеному зображенню

Переваги:
    Швидкий зворотній зв'язок , оперативна доставка.
    • Продавець  Dagaz-shop

Олена, дякуємо Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.

• Оля З***
    Відгук від покупця. Продавець: FaynaStore. Колір: Чорний

Самокат супер ,ребенку 6,5 лет стал и поехал сразу.

Переваги:
    Ездит тихо,качество хорошее.
    Недоліки:
    Пока нет
    • Продавець  FaynaStore

Дуже дякуємо за зворотний зв’язок. Дитины веселих покатушек. Якщо потрібен буде дитячий транспорт, обов’язково повертайтесь до нас ще)

• Леночка Б***
    Відгук від покупця. Продавець: AVL SHOP. Колір: Чорний

Самокат супер! Брали мальчику 7 лет, но каталась уже и я) смотрится очень добротно, в комплекте фонарик, звоночек и подставка под бутылку,так же ремешок! Складывается и регулируется по росту. Ребенку от мне очень понравился!

Переваги:
    30 декабря отправили, 31 до обеда мы уже получили! Самокат супер! Продавца Рекомендую!!! Очень оперативно и вежливо всё
    Недоліки:
    Пока не обнаружили)
  • Юлия К***
    Відгук від покупця. Продавець: FaynaStore. Колір: Чорний

Купувала хрещеному. Оперативна доставка. Самокат повністю відповідає заявленим характеристикам. Каталась навіть я ))). Покупкою задоволена. Рекомендую і продавця, і самокат

Переваги:
    Якісний товар, швидка доставка
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  FaynaStore

Дуже дякуємо за відгук) Повертайтесь до нас ще)

• Бойчук Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: FaynaStore. Колір: Чорний

Купила для сина 7 років, дуже сподобався, легкий, зручний, надійний та якісний. Сама теж на ньому каталася, супер. Рекомендую!

Переваги:
    Легкий, надійний, якісний!
    Недоліки:
    Все супер, недоліків не помітила!
    • Продавець  FaynaStore

Дуже дякуємо за відгук. Веселих покатушек всій родині ;-)

• Максим Н***
    Відгук від покупця. Продавець: FaynaStore. Колір: Білий

Купив самокат для дочки (7 років), на вигляд і по якості повністю задовольнив. Товар рекомендую. Продавець швидко відправив товар, сервіс на високому рівні.

Переваги:
    Ціна, якість
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  FaynaStore

Дуже дякуємо за відгук. Повертайтесь до нас ще за роликами, скейтами і велосипедами. Донечці веселих покатушек ;-)

• Алина М***
    Відгук від покупця. Продавець: FaynaStore. Колір: Чорний

Самокат просто супер )) дякую за швидку доставку )дитина у захваті , дуже зручний та якісний )

Переваги:
    Зручно закладається , легкий в управлінні
    • Продавець  FaynaStore

Дуже дякуємо за відгук. Веселих покатушек дитині. Повертайтесь до нас ще за роликами, скейтами і іншим транспортом ;-)

• Олександр В***
    Відгук від покупця. Продавець: FaynaStore. Колір: Білий

Дитина дуже задоволена самокатом! Хороший якісний самокат!

Переваги:
    Співвідношення ціна/якість
    • Продавець  FaynaStore

Доброго дня. Дуже дякуємо за зворотний зв'язок. Малечі веселих покатушек)

• Петя Т***
    Відгук від покупця. Продавець: FaynaStore. Колір: Чорний

Самокат просто супер, малой в восторге! Одно но только. В комплект положили к черному самокату розовый фанарик.... Логика не понятна.

Переваги:
    Хороше сделан, ощющаится надёжным!
    Недоліки:
    В комплект положили к черному самокату розовый фанарик....
  • Руслан С***

Быстро,оперативно,качественно

Переваги:
    Во время,и рядом.
    Недоліки:
    Пока не обнаружил.
    • Продавець  FaynaStore

Добрый день. Большое спасибо за обратную связь. Пусть малыш гоняет без падений и с удовольствием)