- Інна С***Відгук від покупця. Продавець: DIGOS. Колір: Білий
Дуже розшатаний, дешевий тонкий пластик, одне розчарування
- Продавець DIGOS
Добрий день Інна. Пластик у іграшки не дешевий так як іграшка виготовлена з первинної сировини та сертифікована. Стосовно того, що ви вказали (розшатаний) іграшка трансформується в робота і навпаки, звісно в неї деталі шарнірах! Саме цікаво, що ви отримали іграшку 6 місяців назад і вас все влаштовувало і раптом вана стала для вас поганою та не якісною. Ми не продаємо не якісні іграшки.
- Продавець DIGOS
Питання. Якщо іграшка такої поганої якості, чому Ви не відмовились від неї на пошті? Чому Ви не звернулись до нас протягом 14 днів після покупки? Ми б зробили повернення! Чому Ви тільки через 6 місяців вирішили написати що іграшка поганої якості, чому? Виходить весь цей час іграшка була гарної якості, а тут раптом стала поганою, через 6 місяців. Дивно. Кожному покупцю який робив в нас замовлення, в особистому кабінеті доступний наш номер телефону за яким Ви могли зателефонувати та сповістити про проблему. Любе питання стосовно іграшки ми б вирішили, зробили б обмін чи повернення.
- Інна С***
По перше, іграшку купляли на подарунок, тому не відкрили зразу, а коли відкрили то вона не працювала, акумулятор не заряджався, я написала відгук, який удалили і все що ви мені пропонували це міняти десять раз батарейки, хоча ви перед відправкою повинні перевіряти товар, за пів року іграшка майже розсипалась, то про яку якість взагалі йде мова.
- Юрий О***Відгук від покупця. Продавець: Firstsale
Прислали браковану іграшку, робот не складається. Чому продавець не перевірив товар перед тим як відправити іграшку не зрозуміло. Дуже розчаровані, адже іграшка коштує не дешево.
- Продавець Firstsale
Доброго дня! Приносимо свої вибачення за дану ситуацію. Зараз в новорічний період дуже велике завантаження у складу та постіні перебої з електропостачанням, могли не додивитися. Вже виконали повернення коштів вам.
- Игорь П***Відгук від покупця. Продавець: happy season
Прибыла посылка быстро. Игрушкой ребенок доволен.
- Переваги:
- Их достаточно не мало.
- Недоліки:
- Только один,чтобы зарядить батарейки - аккумуляторы надо открывать крышку отверткой,что не совсем удобно.
- ДимаВідгук від покупця. Продавець: Spox. Колір: Червоний
Китай рулит!
- Недоліки:
- Хватило, примерно, на 10 трансформирований, потом перестали руки складывается, потом перестала голова вылазить.. Ребёнок очень расстроен.. Своих денег не стоит совершенно
- Сабадош М***Відгук від покупця. Продавець: Spox. Колір: Червоний
- Переваги:
- Всім рекомендую
- Бондаренко Ю***Відгук від покупця. Продавець: Spox. Колір: Червоний
Все супер. Ребёнок доволен. Доставка быстрая.
- сергейВідгук від покупця. Продавець: Spox. Колір: Червоний
Купил две таких игрушки, ребенку и креснику, что бы игрались без разборок. Наш робот сразу трасформировался плохо, как то рывками. Вначале подумал, что разработается со временем, но не разработался и сейчас без того что бы ему помочь не трасформируется вообще. Вообщем если рассматривать игрушку как просто большую машинку то норм, но не как трасформер и машинка с пультом. Может был брак конечно, вторая машинка еще ждет своего получателя, сравнить не было возможности пока.
- Переваги:
- большая игрушка, выглядет хорошо, очень доступная цена
- Недоліки:
- ездит и трасформируется плохо
- Русина Т***Відгук від покупця. Продавець: Spox. Колір: Червоний
Подскажите высоту робота?
- НадеждаВідгук від покупця. Продавець: Spox. Колір: Червоний
Ребёнок очень доволен игрушкой.
Продавец игрушку отправил быстро. Хорошо упаковал.
При сборке проблем не возникло. Работает хорошо. Громко, но это ребёнку нравится. Все движения делает, как заявлено, т.е. машина вперёд-назад и вправо-влево, а робот вперёд-назад. Фары светят ярко. Аккумуляторы были заряжены.
Спасибо!- Переваги:
- Красивая большая игрушка, трансформируется из машины в робота и обратно. Озвучена, со светоэффектами. И на радио управлении.
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Spox. Колір: Червоний
Батареи (аккумулятора) хватает примерно на полчаса игры. Хорошо, что он есть в комплекте, а то батареек так не накупишься. :-)
- Переваги:
- Ребенку понравился, качество хорошее по доступной цене
- Недоліки:
- Нет возможности трансформировать робота самостоятельно, без пульта. Нет возможности выключить звук (очень шумный)
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Spox. Колір: Червоний
Отличная игрушка за эти деньги, ребёнок очень доволен, ездит и как робот тоже. Но звук очень громкий, буквально через 10 минут уже начинает закипать мозг у родителей, если б можно было отключить, вообще бы без нареканий
- Переваги:
- качественный пластик, большой размер
- Недоліки:
- Очень громкий надоедливый звук
- Onorina C***Відгук від покупця. Продавець: Spox. Колір: Червоний
отличная игруш
- Інна Ф***Відгук від покупця. Продавець: Spox. Колір: Червоний
Дуже швидко отримали посилку, дитина була дуже задоволена.
- Недоліки:
- Нажаль не має батарейок
- ГостьВідгук від покупця. Продавець: Spox. Колір: Червоний
Сегодня получил посылку пришли домой вставили батарейки в пульт и проверяли и вот тебе трансформируется туда и обратно норм. А вот ездить не хочет ни в перед ни назад даже в холостую когда поднимаю её от пола, я хочу получить или исправную или вернуть деньги назад как это сделать
- Недоліки:
- Не исправная не ездит
- SpokKids
Напишите, пожалуйста, личным сообщением номер Вашего заказа.
- Гость
Жми на иконку продавца, там есть поле задать вопрос продавцу.
- Oleksii S***Відгук від покупця. Продавець: Spox. Колір: Червоний
Добрый вечер, spok. Мы опробовали робота, но во время трансформации какой-то странный постоянный хруст. Довольно громкий. Боюсь, что он может сломаться. Это нормально или все же дефект? Если нужно могу выложить видео, если тут ссылки разрешены на гугл фото например.
- Oleksii S***
Мне перезвонили в тот же день. Предложили подъехать посмотреть товар на складе. Оказывается это не брак, а особенность. В итоге игрушку все же взял, так как этот странный хруст меня все же пугает. С возвратом тоже проблем не было. Спасибо @spok
- ТашечкаВідгук від покупця. Продавець: Spox. Колір: Червоний
Изначально робота нужно зарядить часов 6-8, что мы и сделали, поставив батарею заряжаться на ночь. Утром все работало как надо за исключением музыки, которую робот должен выдавать при трансформации в самого, собственно, робота. Батареи хватает ненадолго, затем машина просто перестает трансформироваться, но продолжает ездить и светить фарами.
Впечатление двоякое, так как не все заявленные функции работают. Стоит как очередная бесполезность.- Переваги:
- Красивый, внушительный, крепкий
- Недоліки:
- Часто нужно заряжать батарею, чтобы он функционировал правильно, музыкально сопровождение за все время использования услышали один раз
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Spox. Колір: Червоний
Аккумулятор заряжали 8 часов и все равно на блоке питания горит красная лампочка, а вроде уже должна быть зелёная, что означает, что заряжен. Почему??? Едет медленно, тормозит, не функционирует как надо. Сын очень расстроен!
- SpokKids
Ольга, если товар работает некорректно, Вы можете обратиться к нам на обмен/возврат.
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Spox. Колір: Червоний
Іграшка гарна, якісний матеріал. Очікував, що буде менша за розміром, був дуже здивований. Класно!!! Син дуже радий такому подарунку. Не сподобалось, що прислали смс з розрахунковим рахунком в якому не вистачало 2 цифри. Зателефонував продавцеві з цього приводу, на що виразної відповіді не отримав. Змінив спосіб оплати. Краще б продавець був магазин rozetka, а не spok.
- Переваги:
- Якісний матеріал.
- Недоліки:
- Відсутність батарейок в пульт ДК. Дуже гучна іграшка, було б добре якби звук вимикався.
- Spok
Александр, приємно що Вам сподобалась якість товару. Щодо рахунку, ми перевірили відправлену смс, все було вказано вірно, в нашому рахунку 14 цифр. Звертаємо увагу, що в нас не картковий рахунок та не номер карти, в яких як правило 16 цифр.
- Виктория М***Відгук від покупця. Продавець: Spox. Колір: Червоний
Очень понравилась игрушка. Подарили сыну на 1 сентября. Играет и он и меньший сын , ему 1,5 года. Очень хороший пластик. Крепкая машинка. Доставка товара как всегда на уровне.
- Переваги:
- Крепкая, красивая, быстрая, интересная игрушка.
- Недоліки:
- К западному устройству нужно переходничек ,так как оно не подходит для евророзеток.
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Spox. Колір: Червоний
Для такой цены - супер-игрушка. Легок в управлении, мобилен, есть переключатель скорости. Довольно мощный - тянет за собой на прицепе еще пару машин.
А вот блок питания для евророзеток не подходит, нужен переходник.- Переваги:
- Крепкий, яркий,
- Недоліки:
- Нельзя сделать звук тише. Сына играет третий день без перерыва - уже моск вынес, скоро сама буду кричать "I'm Оptimist Prime"
- Мазур А***
Скажите пожалуйста, он превращается в машинку самостоятельно?
- Гость
Какой переключатель скорости где он находится?
- ГостьВідгук від покупця. Продавець: Spox. Колір: Червоний
цена-качество норм
- Переваги:
- ребенок рад)
- Недоліки:
- блок питания для советских розеток, нужен переходник для евро розеток
- Людмила С***Продавець: Spox. Колір: Червоний
Можно ли трансформировать с пульта?
- SpokKids
Людмила, да, можно.
- Марія Ш***Продавець: Spox. Колір: Червоний
Батарейки до пульта відсутні!!! Перевірити і погратися одразу дитині не вдасться! Могли б хоч найдешевші покласти. Зарядка до наших розеток не підходить, а звичайні батарейки не поставиш! Щоб їх зарядити, треба викрутити і витягнути акумулятор з машинки. Відсутня інструкція українською і російською мовами! Не зрозуміло, чи можна без пульта трансформувати машинку. Витягнути голову без пульта не виходить). Це поки все за півдня), сподіваюсь більше сюрпризів не буде(
- Переваги:
- Гарна іграшка! Шкода, що лишається осад(
- Недоліки:
- Батарейки до пульта відсутні! Зарядка до наших розеток не підходить, а звичайні не поставиш! Відсутня інструкція українською і російською мовами! Не зрозуміло, чи можна без пульта трансформувати машинку. Витягнути голову без пульта не виходить.
- Пистолюк С***Продавець: Spox. Колір: Червоний
Топ продаж, напишите отзывы..
- Александр
А де ви перемикач швидкості знайшли?