Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Захисне скло для планшета Lenovo Tab P11 TB-J606F/P11 Plus TB-J616F, Glass.CR, загартоване скло 9H, 2.5D, повне проклеювання, з олеофобним покриттям, проста установка та сумісність з чохлами всіх типів (Case friendly), ArmorStandart (ARM60041)

Оцінка користувачів 3.64/5
  • Олег Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий

Клас. Шкодую хіба що що раніше такого села не було
    Підійшло рівно чітко.
    Як будете самі клеїти незабудьте особливу увагу приділити краям декілька разів очищайте... Бо скло може не прилягти.. в мене все вийшло

Доброго дня, Олег! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Ганна З***

Добре. Якісне

Доброго дня, Ганна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Оксана П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий

Замовлення прийшло швидко, товаром задоволена.

Переваги:
    Добре упаковпне, прозоре, без ушкоджень. Замовлення прийшло швидко.
    Недоліки:

Доброго дня, Оксана! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.

• Денис Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий

Стандартне скло. Усе добре. Адекватна ціна.

Доброго дня, Денис! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Олександр Г***

Добре

Доброго дня, Олександр! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Олександр Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий

Дуже яісне, зручно та легко встановлюється)

Переваги:
    Міцне

• Алексей М***

Все подошло, быстрая доставка

Переваги:
    То что было нужно
    Недоліки:

Доброго дня, Олексій! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.

• Валерий К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий

Отримав браковане скло. Немає прилягання в кутку планшета. З десяток разів перевстановлював, але позбавитись області неприлягання так і не вдалося. Крім того, на склі декілька точок (неначе керном зроблені), які створюють ефект локального неприлягання скла у середині.

Доброго дня, Валерій! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: [email protected]. З повагою команда ArmorStandart.

• Светлана С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий

359 гр. Викинуті на вітер.

Переваги:
    Получила потріскане скло.
    Недоліки:
    Разбите скло.

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в техпідтримку.

Доброго дня, Світлана! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: [email protected]. З повагою команда ArmorStandart.

• Андрій О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий

Скло прийшло розбите, розумію сам винен, не провірив коли забирав, будьте обережні!

Недоліки:
    Прийшло розбите

Доброго дня, Андрій! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: [email protected]. З повагою команда ArmorStandart.

• Сергей С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий

Що можу сказать , получив браковане захисне скло. З однієї сторони зовсім не прилягало. Потратив гроші на вітер

Переваги:
    Недоліки:
    Не маю що й сказать
  • Алексей Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий

Стекло пришло разбитое, смотрю не первый случай

Переваги:
    Нету
    Недоліки:
    Пришло разбитое