Оливки прийнято вживати як самостійну страву як холодну закуску, доповнення до салатів, піцу, пасту, їх додають у гарячі страви, солянки, соуси і використовують як смачну прикрасу страв. Оливки є найкращою закускою під час застілля, оскільки вони стимулюють синтез травних ферментів, активують шлункову перистальтику, відновлюють кишкову мікрофлору та покращують перетравлення їжі. До того ж вони мають м'яку дію на шлунково-кишковий тракт і сприяють загоєнню мікротріщин.
Енергетична цінність на 100 г продукту:
647Кдж / 154Ккал
Харчова (поживна) цінність на 100 г продукту:
Білки - 1,1 г
Вуглеводи - 0,0 г
у тому числі цукор - 0,0 г
Жири - 1,1 г
Сіль - 3,2 г
Умови зберігання: Зберігати в сухому прохолодному місці при температурі від 0С до 25С. Після відкриття зберігати в холодильнику при температурі від 0С до 6С не більше 30-ти діб..
Маса нетто: 835 г