- Елена Ф***Відгук від покупця. Продавець: ShopСom
Доставка быстрая,всё норм. Пока работает. Нареканий нету.
- Продавець ShopСom
Дякуємо за ваш відгук! Бажаємо приємного користування!
- Наталія Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює
Представник брендуДякуємо за відгук!
Раді чути, що промисловий фен Зеніт працює надійно. Бажаємо комфортної та ефективної роботи!
- Ігор П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ок
Представник брендуДякуємо за ваш відгук!
Раді, що промисловий фен Зеніт справив позитивне враження та відповідає вашим очікуванням.
Якщо в процесі використання з’являться додаткові враження або запитання — будемо раді вашому зворотному зв’язку.
Дякуємо, що обираєте Зеніт!
- Сергей З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Добре працює, здивувало про відсутність насадок, а так усе добре
Представник брендуДякуємо за ваш відгук про будівельний фен Зеніт ЗФ-2010 М-2! Раді чути, що інструмент добре працює та виправдав ваші очікування.
- Алексей Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
ну вроле норм. Но нет насадок на носик. Вообще. Первый раз такое вижу. Типа покупать дополнительно. Я понимаю ответ будет типа читай комплектацию и все такое. Но носики это настолько привычная вещь для таких приборов это как салфетки в нормальной столовой. Короче 4 звезды. Если подарите носики то поменяю отзыв и поставлю 5.
Представник брендуДякуємо за відгук! Розуміємо ваше зауваження щодо відсутності насадок — це справді зручно для користування. Раді, що загалом промисловий фен Зеніт ЗФ-2010 М-2 вам сподобався!
- Сергей Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Старанно димить після того як виключаеш
Представник брендуДякуємо за відгук! Радимо перевіряти фен на чистоту фільтрів та правильність використання відповідно до інструкції.
- Роман К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює гарно
- Переваги:
- Надійний і міцний корпус
Представник брендуДякуємо за відгук! Приємно чути, що фен Зеніт виправдав очікування — дійсно потужний і надійний інструмент для тривалої роботи.
- Роман К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
4 дня работал не выключаясь,сушил машину после потопа,не подвёл,работает исправно,покупкой доволен как слон
Представник брендуДякуємо за відгук! Раді чути, що промисловий фен Зеніт ЗФ-2010 М-2 витримав таке серйозне випробування та показав справжню надійність у роботі.
Нехай і надалі служить без збоїв і допомагає у будь-яких завданнях!
- Форгач І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший фен за такі гроші
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо за відгук!
- Олександр В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює добре,зручно лежить в руці!
- Валерій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ок
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо за відгук)
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все норм, работает
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо за відгук!
- Виктор А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Перестав працювати після 2 хвилин роботи.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не рекомендую.
- Євген П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Доставили швидко, працювати феном зручно. На корпусі досить міцний пластик. За таку ціну непоганий фен
- Переваги:
- Легка вага, ціна
- Недоліки:
- Лише два режими роботи, немає плавного регулювання
- Нина А***Відгук від покупця. Продавець: ZEMED
Потужність 2000 Вт дає змогу швидко нагрівати повітря, що прискорює процес.
- Переваги:
- вартicть та якiсть
- Тимур А***Відгук від покупця. Продавець: ZEMED
Відмінно підходить для роботи з різними матеріалами. Є регулювання температури, що робить його універсальним для різних завдань.
- Олег Н***Відгук від покупця. Продавець: ZEMED
Випробував декілька разів. Працює відмінно
- Переваги:
- Простий у використанні
- Наталія М***Відгук від покупця. Продавець: ZEMED
Неймовірна штука, мріяла про нього. Легко справляється з своїми функціями, миттєво нагріває, швидко остигає. Рекомендую мати в кожній оселі. Думаю, цим феном гарно також випалювати очі рашистам.
- Переваги:
- 100%
- Недоліки:
- -----
- Продавець ZEMED
- Петро І***Відгук від покупця. Продавець: ZEMED
Доброго дня! Дякуэмо за відгук
- Владимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Для дома то что надо
Представник брендуВітаємо! Дякуємо за Ваш відгук та час!
Саме зворотний зв'язок дарує нам мотивацію та натхнення кожен день надавати тільки найкращі продукти та високий рівень обслуговування
Ми завжди прагнемо, щоб кожен Клієнт відчував себе задоволеним нашою продукцією.
Ще раз дякуємо за Вашу підтримку.
- Юрий О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купил два месяца назад, снял краску с коробки, начал снимать с двери ,перестал работать переключатель,на быстрый обдув (2) положение.
- Переваги:
- Недоліки:
- Переключатель
Представник брендуВітаємо! Дякуємо за Ваш відгук та час!
Нам дуже шкода, що Ви зіткнулися з проблемою під час використання нашого інструменту.
Зверніться найближчим часом до сервісного центру.
Ще раз дякуємо за зворотний зв’язок! Ми завжди працюємо над вдосконаленням якості товару та підвищенням сервісного обслуговування наших Клієнтів!
- ВікторВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все ок
Представник брендуВітаємо! Дякуємо за Ваш відгук та час!
Ще раз дякуємо за Вашу підтримку.
- Євген С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
рекомендую
- Переваги:
- Відповідає опису.
- Михаил Б***Відгук від покупця. Продавець: TOOLPARK
Товаром,та обслуговуванням задоволений,рекомендую друзям та знайомим.
- Переваги:
- Пристрій працює бездоганно,одне завжди дивує,коли беру до рук,він ніби як пух,легенький,але свої функції виконує справно.Дякую.
- Недоліки:
- Незнайшов.
- Александра Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличный фен, работает хорошо .
- Переваги:
- Стоит своих денег.
- Недоліки:
- Не обнаружено
- Артем М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
В домашніх умовах використання вийшов з ладу перемикач потудності через місяць, та через деякий час і сам тен, тож.
Рекомендую взяти щось цікавіше.- Переваги:
- Ні
- Тарас П***Відгук від покупця. Продавець: ZEMED
Класний робочий фен, при ремонті вдома гарно справився з поставленими завданнями. Якісна збірка. Рекомендую!
- Продавець ZEMED
Дякуємо за замовлення та позитивний відгук! Звертайтесь, завжди раді нашим клієнтам
- Виктория Б***Відгук від покупця. Продавець: TOOLPARK
дуже чудово працює, рекомендую за таку ціну
- Хомич С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Поки працює нормально, гарний інструмент за таку ціну
- Переваги:
- ціна
- Недоліки:
- поки не виявили
- Светлана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Со своей задачей справляется хорошо, пользуюсь на первой скорости и даю отдыхать после получаса работы)
- Павел П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
работает
- Павло І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Рекомендую цей фен! Ціна нижча,якість відмінна! Беріть доки є в наявності!
- Переваги:
- Фен працює як треба. Жодного нарікання нема. Пластик плаче,плати гріє,фарбу знімає.
- Недоліки:
- Те що нема насадок,але за такі гроші, дякую що є фен. Основний недолік це те що на ньому не можна грати,взагалі не ловить інтернет,навіть музика не грає!
- Александр Г***
Докупіть до нього блютуз і все буде
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Перемикач вийшов з ладу в перший же день. Нести по гарантії немає часу.
- Переваги:
- Недоліки:
- Перемикач
- Маріанна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вже через пів години експлуатації зламалася кнопка перемикання рівнів нагріву, займатися поверненням чи обміном не маю ані часу, ані нервів.
Без спеціальної насадки цей фен - хлам. Тож тепер доведеться докуповувати ще їх.
Декілька років тому вже мала справу з побутовим феном і також купували одну з найдешевших моделей. Так той фен експлуатували всі кому не лінь, і родичі і сусіди. Так і не знайшли куди той фен заблукав.- Недоліки:
- Ненадійний перемикач, відсутні насадки у комплекті.
- Саввов В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Своі функціі виконує.
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Для домашней эксплуатации нормальный.
- Переваги:
- Легкий, удобный.
- Недоліки:
- Пока не заметил