Картка Rozetka

Відгуки покупців про Засіб для чищення холодильника Dr. Beckmann гігієнічний 250 мл (4008455024516)

Оцінка користувачів 4.2/5
  • Ганна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 250 мл. Кількість в упаковці: 1

Замість очисника холодильнику отримала пламовивідник. Замовлення отримала через поштомат. Прийшла до відділення щоб повернути. А мені продавець на відділені відмовив, сказав що цей товар не повертається. Але вибачте пересорт!!! І в такому випадку продавець відразу повинен прийняти товар і ще вибачитись за пересорт.
    А мене відіслали на підтримку, яка не завжди працює. І я по холоду і снігопаду повинна йти додому без повернення. Підтримка коли відповість не знаю. Але чому я повинна переживати із за пересорту магазина РОЗЕТКИ і не мати можливості відразу повернути товар. Сервіс жахливий поверненню і коли у клієнта виникають питання по првині магазина нема можливості зателефонувати кудись де відразу вирішуть питання у такій ситуації.

Недоліки:
    Не той товар

• Віталіна

може воно і відмиває, але мені бутилочки вистачило лише на 1 холодильник.. як на мене занадто дорого

• Зачиняев Е***

Нажаль не оправдав очікування. Звичайний засіб для миття посуду помиє краще.

Добрий день, вдячні за коментар

• Ольга Л***

Это средство НЕ предназначено для мытья посуды, а для мытья холодильника. Научитесь читать этикетки

• Назар М***

Користуюсь цим очисником уже не вперше, постійно його купую. Якісний засіб для холодильника, також підходить для мікрохвильової печі. Не має різких запахів, добре освіжає. Дуже задоволений, раджу!

Переваги:
    Ефективно очищує, не залишає розводів, не містить агресивних хімічних речовин
  • Юрій С***

Досить хороший засіб для миття холодильника. Якісно видаляє бруд і усуває неприємні запахи. Хотілося б більшого об'єму. Дякую.

Переваги:
    добре усуває неприємні запахи
    Недоліки:
    маленький об'єм

Доброго дня, дякуємо за коментар

• Антон В***

Просто гарний засіб для підтримки чистоти у вашому холодильнику і не тільки. Не сподівайтесь що він усуне дикий сморід, якщо у Вас такий є. Німці, розробляючи цей засіб, не брали до уваги той факт, що хтось може зберігати в холодильнику "дохлятину".

• Гайшинская А***

Хороший запах, легко удаляет загрязнения. Средство мне очень понравилось

Переваги:
    Хорошо справляется со своими обязанностями
  • Любов О***

Це найкращий засіб для миття холодильника, яким мені доводилось користуватись.
    Купила за відгуками, не пошкодувала.
    Холодильник у мене не старий, результатами від використання дуже задоволена, все як нове. Попередні засоби такого результату не давали, хоча і холодилькик тоді був новішим)

Переваги:
    Чудово відмиває, швидко діє, запахи прибрав.
  • Сотник І***

Холодильник чистить дуже добре, але зовсім не усуває запахи

Переваги:
    Справляється із основним завданням
    Недоліки:
    Не усуває запахи
  • Людмила К***

Мне очень нравиться это средство отмывает и дезинфицирует хорошо.

Переваги:
    Все очистил
  • Максим

Норм чистит полочки в холодильнике

Переваги:
    Свежесть, чистота