Відгуки покупців про Холлофайбер наповнювач білий 1 кг – універсальний наповнювач для подушок, іграшок, ковдр, меблів та рукоділля, гіпоалергенний

Оцінка користувачів 4.96/5
на основі 123 відгуки
  • AI аналіз відгуків
    97 відгуків:  Позитивний — 95%, Нейтральний — 4%, Негативний — 1%.
    Клієнти дуже позитивно оцінюють холофайбер як наповнювач для різних виробів, особливо подушок та іграшок. Відзначають високу якість товару, оперативну доставку, охайне пакування й приємні бонуси у вигляді невеликих подаруночків у посилці. Найбільше задоволення викликає саме поєднання ціни, якості й чуйності продавця. Поодинокі скарги стосуються жорсткості холофайберу або кольору, а також незначних питань із доставкою, проте таких відгуків дуже мало.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Вікторія Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Ниточка

Все чудово, швидко надіслали, товар якісний, використовую для пакування

• Продавець  Ниточка

Вікторія, щиро дякуємо Вам за відгук!
      Дуже приємно, що Ви залишилися задоволені якістю наповнювача та швидкістю відправки.

• Ольга П***
    Відгук від покупця. Продавець: Ниточка

Дякую за швидку відправку товару. Якісний холлофайбер, приємний сюрприз в посилці.

Переваги:
    Якісний товар, невисока ціна.
    • Продавець  Ниточка

Ольга, щиро дякуємо Вам за відгук! Приємно знати, що товар та сервіс залишили у Вас позитивні враження.
      До нових зустрічей в нашому магазині)

• Городнюк О***
    Відгук від покупця. Продавець: Ниточка

Швидка відправка, ввічливий продавець, чудовий товар!
    Окреме дякую за маленький подаруночок)

• Продавець  Ниточка

Олександра, щиро дякуємо Вам за відгук! Раді, що товар, сервіс та маленький сюрприз залишили приємні враження. Чекатимемо на Вас знову)

• Светлана М***
    Відгук від покупця. Продавець: Ниточка

Якісний товар. Чудове обслуговування. Рекомендую продавця. Дякую команді за оперативність!!! І подаруночок

• Продавець  Ниточка

Світлана, щиро дякуємо Вам за відгук та рекомендацію!
      Раді, що якість товару та обслуговування залишили приємні враження. Чекатимемо на Вас знову)

• Марія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Ниточка

Хороший, пружний в міру щільний наповнювач. Я використала для "реставрації" подушки для крісла 2 шт. (40/40) Використала 30% з пачки. Тож залишається ще на майбутнє.
    Фото до/після прикріпила. Подивимося як довго "прожеве" і не зіб'ється.

Задоволена гарним сервісом магазину. Дякую за бонус від зайчика 2, це дуже мило.

Переваги:
    Якість, ціна
    Недоліки:
    Немає відправки саме на відділення Rozetka
    • Продавець  Ниточка

Щиро дякуємо Вам за такий детальний відгук! Раді, що якість наповнювача та сервіс залишили позитивні враження.

• Анна П***

Все добре, швидко доставили

• Продавець  Ниточка

Анна, дякуємо Вам за відгук! Приємно знати, що замовлення залишило позитивні враження. Будемо раді бачити Вас знову)

• Наталія В***
    Відгук від покупця. Продавець: Ниточка

Якісний холлофайбер, відповідає опису.
    Дуже привітний менеджер Дар'я.
    Подяка Зайчику N6 за пакування.

Переваги:
    Все чудово.
    Недоліки:
    Відсутні.
    • Продавець  Ниточка

Наталія, щиро дякуємо Вам за відгук!
      Дуже приємно, що якість товару та обслуговування залишили позитивні враження. Будемо раді бачити Вас знову)

• Тимур У***
    Відгук від покупця. Продавець: Ниточка

все дуже добре, товар швидко приїхав

• Продавець  Ниточка

Тимур, щиро дякуємо за відгук та високу оцінку! Приємно знати, що Ви залишились задоволені замовленням. Будемо раді бачити Вас знову)

• Олена С***
    Відгук від покупця. Продавець: Ниточка

Швидко відправили, дуже гарно упакували

Переваги:
    Цяна, якість, швидкість відправки
    • Продавець  Ниточка

Олена, щиро дякуємо за відгук! Раді, що Ви залишились задоволені замовленням. Чекатимемо на Вас знову)

• Марина М***

Все чудово

Переваги:
    Швидка доставка. Товар повністю співпадає с описом
    • Продавець  Ниточка

Марина, дякуємо за відгук! Раді, що Ви залишились задоволені доставкою та товаром. Будемо раді бачити Вас знову)

• Наталя І***
    Відгук від покупця. Продавець: Ниточка

Дякую за посилочку, холлофайбер якісний, продавця рекомендую, окреме дякую за подаруночек

• Продавець  Ниточка

Наталя, щиро дякуємо за Ваш відгук! Раді, що Ви залишилися задоволені якістю холлофайберу та сервісом. Дякуємо за рекомендацію! Будемо раді бачити Вас знову)

• Лариса З***
    Відгук від покупця. Продавець: Ниточка

Холлофайбер гарної якості. Чудове обслуговування. Дякую за подаруночок!

• Продавець  Ниточка

Лариса, щиро дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволені якістю товару та обслуговуванням. Чекатимемо на Вас знову)

• Юрий Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Ниточка

Дуже дякую, все сподобалось.

• Продавець  Ниточка

Юрій, дякуємо за відгук. Раді, що Ви залишились задоволені замовленням. Чекатимемо на Вас знову)

• Анастасия А***
    Відгук від покупця. Продавець: Ниточка

Дуже приємний продавець та якісний наповнювач. Дякую вам.

• Продавець  Ниточка

Анастасія, дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені сервісом та якістю наповнювача. Чекатиммемо на Вас знову)

• Анастасія М***
    Відгук від покупця. Продавець: Ниточка

Все як на фото, якісний холлофайбер
    Я вражена!

Переваги:
    Все чудово!
    • Продавець  Ниточка

Анастасія, дякуємо за Ваш відгук та довіру!
      Раді, що холлофайбер Вам сподобався і повністю відповідає очікуванням.
      Чекатимемо на Вас знову)

• Анна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Ниточка

Товаром довольна, все быстро и оперативно, спасибо за сладкий подарочек, очень приятно! Рекомендую!!!

Переваги:
    Все согласно характеристики
    Недоліки:
    Не нашла
    • Продавець  Ниточка

Анна, дякуємо Вам за такий приємний відгук! Раді, що товар Вам сподобався і все пройшло швидко та зручно. Дуже приємно, що солодкий подарунок подарував гарний настрій)
      Будемо раді бачити Вас знову!

• Татьяна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Ниточка

Супер наполнитель. Беру не первый раз.

• Продавець  Ниточка

Тетяна, щиро дякуємо за відгук та за те, що знову обираєте наш магазин! Завжди раді Вашим замовленням)

• Наталия Б***

Спасибо большое!

Переваги:
    Быстро, удобно, качественно! Ещё и гостинчик от зайчика - конфетки! (за это отдельное спасибо!)
    • Продавець  Ниточка

Наталія, дякуємо Вам за відгук!
      Дуже раді, що Ви залишилися задоволені якістю товару та обслуговуванням. Приємно, що маленький подаруночок також сподобався) Будемо раді новим замовленням!

• Алла С***

Всім задоволена. Рекомендую!!!

Переваги:
    Швидко, якісно по темі!
    • Продавець  Ниточка

Алла, щиро дякуємо за такий позитивний відгук і рекомендацію!
      Дуже раді, що Ви залишилися задоволені замовленням. Будемо раді бачити Вас знову)

• Анастасія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Ниточка

Купувала 1кг для набивки великого Санти) все було чудово, дуже швидко відправили, якість супер, та дуже було приємно за цукерочки!

Переваги:
    Якість топ, якість обслуговування топ
  • Марина Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Ниточка

Дуже швидко отримала якісний товар за приємною ціною. Дякую!

• Продавець  Ниточка

Марина, дякуємо за Ваш відгук. Раді, що якість та швидкість відправки виправдали очікування. Чекатимемо на Вас знову)

• Д. Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Ниточка

Дякую, товар хороший, якісний. Дуже швидко надійшла посилка, було приємно за подарунком від Зайчика! Рекомендуємо

• Продавець  Ниточка

Дмитро, щиро дякуємо за відгук! Приємно знати, що товар і сервіс виправдали очікування, а подарунок від Зайчика порадував. Будемо раді бачити Вас знову)

• Ірина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Ниточка

Все пройшло оперативно, товар відповідає опису, задоволені)

• Продавець  Ниточка

Ірина, дякуємо за Ваш відгук! Раді, що Ви залишились задоволені покупкою. Чекатимемо на Вас знову)

• Оксана Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Ниточка

Товар, якісний. Дуже швидко надійшла посилка, приємно була здивована подарунком від Зайчика 8)

• Продавець  Ниточка

Оксана, дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що Ви залишилися задоволені товаром, сервісом і невеличким сюрпризом від нас. Завжди раді Вашим новим замовленням)

• Микола
    Відгук від покупця. Продавець: Ниточка

Дуже гарний наповнювач, 1 кг - хватило забити подушку 70×70!
    Сервіс на висоті, дуже швидко відправили,ще й і маленький подарунок,дуже приємно!)

• Продавець  Ниточка

Микола, дякуємо за Ваш відгук! Приємно знати, що товар та сервіс виправдали Ваші очікування! Завжди раді новим замовленням від Вас)

• Ірина Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Ниточка

все прийшло в потрібній комплектації, гарному стані та ще добавили презент в вигляді цукерок. дякую

• Продавець  Ниточка

Ірина, щиро дякуємо Вам за відгук! Раді, що покупка принесла позитивні враження.

• Людмила Б***

Гарне пакування, гарна якість. Рекомендую

• Продавець  Ниточка

Людмила, дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволенні пакуванням та якістю. Дякуємо за рекомендацію. Будемо раді бачити Вас знову)

• Євген Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Ниточка

Все добре, якісна продукція, гарно запаковано, тішусь "новою" подушкою

• Продавець  Ниточка

Євген, щиро дякуємо за Ваш відгук! Раді, що наповнювач допоміг оновити подушку і залишив тільки приємні враження. Чекатимемо на Вас знову)

• Аліна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Ниточка

Холофайбер трохи грубуватий, але, на мою думку, це навіть не мінус

Переваги:
    Дійсно тримає форму
    Недоліки:
    Трохи грубуватий
    • Продавець  Ниточка

Добрий день, Аліна. Вдячні за зворотній зв'язок. Обов'язково приймемо до уваги. Раді, що наповнювач добре тримає форму і навіть невелика грубуватість не стала проблемою. Будемо раді бачити Вас знову!

• Надія П***

Все дуже сподобалось, рекомендую

Переваги:
    Швидкість доставки, хороша ціна
    • Продавець  Ниточка

Надія, щиро дякуємо за відгук! Дуже приємно, що Ви залишилися задоволені ціною та швидкістю доставки. Будемо раді бачити Вас знову)

• Інна У***
    Відгук від покупця. Продавець: Ниточка

Все добре по товару, але чомусь Нова пошта не надіслала смс. Пішла на удачу за три дні, посилка вже була.

Переваги:
    Швидко. Якість замовлення відповідає бажаному.
    Недоліки:
    Недоліків у товара не виявлено. З часом побачимо.
    • Продавець  Ниточка

Інна, щиро дякуємо за відгук! Дуже раді, що Ви залишилися задоволені якістю та швидкістю відправки. Щодо повідомлення від Нової пошти — іноді справді трапляються збої в системі. Добре, що посилочка чекала, і все обійшлося. Будемо раді бачити Вас знову!

• Софія М***

Хороший товар, швидка доставка

• Продавець  Ниточка

Софія, щиро вдячні за відгук і довіру! Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені! Будемо раді бачити Вас знову)

• Вячеслав Х***

1 кг на подушку 70/50 отлично даже можно отобрать по жиланию

Переваги:
    Наполнитель неплохой мне нравится держит форму
    • Продавець  Ниточка

Вячеслав, дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку нашої продукції. Нам приємно, що наповнювач відповідає Вашим очікуванням і добре тримає форму. Сподіваємося, що подушка буде служити Вам довго та дарувати комфорт. Будемо раді новим замовленням від Вас)

• Анна Ж***

Все супер

• Продавець  Ниточка

Анна, дякуємо за відгук та Ваше замовлення! Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені. Дякуємо за довіру! Будемо раді бачити Вас знову)

• Маргарита Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Ниточка

Доброго ранку Наповнювач гарний. Беру неодноразово. Швидка доставка, чемний продавець.
    Дякую.

Переваги:
    Все сподобалось.
    • Продавець  Ниточка

Маргарита, дякуємо завідгук та за те, що обираєте наш магазин! Дуже раді, що Ви задоволені товаром та сервісом. З нетерпінням чекаємо Вас знову) Нам дуже приємно бачити Вас в колі наших друзів!

• Полина Б***

Качество отличное,доставка быстрая . Всем довольна

• Продавець  Ниточка

Поліна, дякуємо за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені якістю наповнювача та швидкістю доставки. Щиро вдячні за довіру! Чекатимемо на Вас знову